Mossad Haberleri

MİT, karı koca ajanları ifşa etti! Türkiye'de keşif yapıp Mossad'a sattılar... Çarpıcı 'yüklü miktarda para' detayı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından çökertilen hücreye ilişkin çarpıcı detaylara ulaşıldı. Hücrenin başındaki kilit isim özel dedektiflik şirketi sahibi Ahmet E.T. ile eşi Benan T.’nin İsrail gizli servis elemanları ile Avusturya, İsviçre ve Almanya’da görüşme gerçekleştirdikleri saptanırken, faillerin hedef kişilere ait sırlara ulaşıp ulaşmadıkları henüz bilinmiyor.

Haber 05-04-2024 14:07

MOSSAD ajanlarının ifadeleri ortaya çıktı! Talimatı kimden aldığını itiraf etti! Maddi durumu bir anda iyileşti

MİT ve İstanbul Emniyeti'nin operasyonu sonucunda yakalanan MOSSAD ajanlarının ifadelerine ulaşıldı. MOSSAD ile irtibatlı özel dedektif Hamza Turhan Ayberk; Victoria kod MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf etti. Ayberk'in ekibindeki diğer isimler Ayberk’in maddi durumunun 2019’dan sonra olağan dışı bir şekilde iyileştiğini de söyledi.

Haber 09-03-2024 16:56

Kimi memur kimi polis! Kod adı: Victoria... MOSSAD ajanlarının gizemli banka hesapları deşifre edildi

MİT'in başarılı operasyonu sonucunda İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD'a ajanlık yapan birçok isim yakalanmıştı. 7 şüpheliden 6'sı tutuklanırken ajanların Türkiye'deki meslekleri ver banka hesap detaylarına ulaşıldı. Bir ajanın 'Victoria' kod adı kullanarak kendini şirket çalışanı gibi gösterdiği tespit edildi.

Haber 09-03-2024 08:37

MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi! 6’sı tutuklandı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sızdırmakla suçlanan ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nca çökertilen hücrenin 6 üyesi çıkarıldıkları mahkemece “uluslararası casusluk suçu” kapsamında tutuklandı. Şebekenin 1 üyesi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber 08-03-2024 20:52

Mossad

Mossad Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mossad Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bir yandan sabah programları, bir yandan MOSSAD casusluğu! Eski emniyet amiri Hamza Turhan Ayberk de dahil olmuştu; adliyeye sevk edildiler

Sabah programlarında boy gösterip bir yandan da topladığı bilgiyi MOSSAD'a satan eski emniyet amiri Hamza Turhan Ayberk'in foyası geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Patlak veren skandalda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son gelişmeyle birlikte Ayberk'ten yeni görüntüler de geldi.

Haber 08-03-2024 11:58

Son dakika | Sabah programlarına çıkıyordu, MOSSAD adına özel dedektiflik yapıyormuş! Hamza Turhan Ayberk ile 'Victoria' iletişime geçmiş

Son dakika haberi: İstanbul Emniyeti ve MİT ortak operasyonun düğmesine bastı, MOSSAD'a bilgi satan şüpheliler yakalandı. Aralarında özel dedektif de var: Sabah programlarında boy gösteren eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk! MOSSAD, Ayberk ile irtibata geçmesi için 'Victoria' kod adlı ajanı seçti. Ayberk, tehdit ve tacize de bulaştı. İşte son operasyondaki çok çarpıcı detaylar...

Haber 05-03-2024 09:48

Mossad soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı: Kritik bir isimmiş...

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) ortak operasyonuyla gözaltına alınan İsrail istihbarat servisi MOSSAD ajanlarından 7'si tutuklandı. 4 şüphelinin ifadelerinde MOSSAD ile bağlantılı oldukları tespit edilirken, hukuk bürosu çalışanı olarak görülen şüphelilerden M.K.'nin bilgi ağı içerisindeki kritik bir isim olduğu iddia edildi.

Haber 09-02-2024 15:22

Takip cihazı yerleştirip bilgileri İsrail'e satıyorlardı! Türkiye'deki Mossad ajanlarına bir darbe daha

Son dakika haberi: İsrail istihbarat servisi Mossad'a bir darbe daha vuruldu. İstanbul ve İzmir'de edindikleri bilgileri özel dedektifler aracılığıyla Mossad'a satan şüpheliler belirlendi. MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü düğmeye bastı, şüpheliler yakalandı!

Haber 02-02-2024 10:07

MOSSAD'a para karşılığı bilgi sağlayan şüphelilere operasyon

Edindikleri bilgileri özel dedektifler aracılığıyla İsrail istihbarat servisi MOSSAD'a sattıkları belirlenen 7 şüpheli, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğünün ortak operasyonuyla gözaltına alındı.

Yurthaber 02-02-2024 10:00

Fahrettin Koca'dan Turhan Çömez'in 'Mossad ajanı doktor' iddiasına çok sert yanıt! 'Haddi aşan sorumsuzlara cevap' başlığıyla paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İYİ Partili Turhan Çömez'in 'Sağlık Bakanlığı'nda çalışan Mossad ajanı doktor' iddiasına yanıt verdi. Sosyal medya hesabından "Haddi aşan sorumsuzlara cevap" başlığıyla paylaşım yapan Koca, "Doktor olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, temizlik görevlisidir" dedi.

Haber 08-01-2024 17:50

İYİ Partili Turhan Çömez'den yakalanan Mossad ajanıyla ilgili iddia! Durum daha da vahimmiş diyerek o paylaşımı yaptı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Türkiye gündemine oturan MİT'in Mossad operasyonunun ardından yakalan isimlerden biriyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Operasyonda gözaltına alınan Mısırlı kişinin Sağlık Bakanlığı'nda çalıştığını öne süren Çömez, yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Koca'yı da etiketleyerek "Durum daha da vahimmiş! Adam Mısırlı, hiç Türkçe bilmiyor. Topladığı istihbaratı Avrupa’daki Mossad ajanlarına aktarıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 07-01-2024 18:42

Mossad ajanları depremi fırsata çevirmiş! Dini sohbetlerle güven kazanmışlar 'Ayet, hadis okuyordu'

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a çalıştıkları gerekçesi ile gözaltına alınan şüphelilerden bazılarının 6 Şubat depremi sonrası Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Bölge halkına dini sohbetler veren grubun yabancı uyruklu vatandaşlara maddi destek olduğu da ortaya çıktı.

Haber 06-01-2024 15:58

'Mossad'ın Türkiye'deki ajanlarının meslekleri şaşırttı! 200 dolara o caminin videosunu İsrail'e atmışlar: Şüphe uyandırmayan kişi detayı

İsrail'in Dış İstihbarat servisi Mossad'a ajanlık yapan casuslarla ilgili çarpıcı bilgilere ulaşıldı. Ajanların kimisi Filistin derneklerinde görevli kimisinin de Filistinli yaralılarla ilgilendiği tespit edildi. Bir kişi ise 200 dolar karşılığında bir caminin videosunu İsrail'e gönderdi. İşte detaylar...

Haber 06-01-2024 09:54

'Mossad' operasyonu şüphelilerinin fotoğrafları gündem oldu! Çarpıcı diyerek diyerek dikkat çekti: 'Müslüman' detayı...

Geçtiğimiz günlerde, İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad'ın Türkiye'deki yabancı kişilere karşı hamle yapacağı yönünde bilgiler elde edinilmiş, MİT'ten hemen karşı hamle gelmişti. 57 adrese eş zamanlı operasyonda 33 kişi gözaltına alınmıştı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ilk kez görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan görüntülere gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Ersoy paylaşımını, "Çarpıcı olan ne biliyor musunuz?' kelimeleriyle yaptı.

Haber 04-01-2024 14:20

MİT’in Mossad operasyonunda çarpıcı detaylar! X-ray'e takılmayan özel çantalar, yalan makinesi, ihanet duygusuna kapılmamaları için yüklü ödemeler...

MİT tarafından deşifre edilen ve Türkiye’deki İsrail Dış İstihbarat Servisi adına “casusluk” faaliyeti yaptıkları iddiasıyla bu sabah yakalanan 34 kişilik sabotaj ekibi ile ilgili yeni detaylara ulaşıldı. İsrail İstihbaratının, MİT’in takibinden sıyrılma yöntem ve formülleri de deşifre oldu. Tel Aviv'den yönetilen ekiptekilere yalan makinesiyle testler uygulandığı, ihanet duygusuna kapılmamaları için yüklü ödemeler yapıldığı ve x-ray'e takılmayan özel tasarım çantalar kullanıldığı bildirildi.

Haber 02-01-2024 20:10

İstanbul merkezli 8 ilde 'Mossad' operasyonu: Casusluk iddiasıyla 33 kişi yakalandı

Türkiye'de, İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad adına "uluslararası casusluk" faaliyeti yaptığı öne sürülen kişilere yönelik operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda 33 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 02-01-2024 16:20

İstanbul merkezli operasyonda İsrail adına casusluk yaptığı iddiasıyla 33 zanlı yakalandı

İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda, Türkiye'de insani mülahazalarla ikamet eden yabancı uyruklulara yönelik İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad adına "uluslararası casusluk" faaliyeti yaptığı öne sürülen 33 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 02-01-2024 11:53

MOSSAD'ın çevrim için şebekesine MİT darbesi! Para kasası: İlya ve Franklin... Dedektiflik şirketleri devreye girdi, araçlara çip takıldı

Özel dedektiflik şirketleri devreye sokuldu, araçlar çip takılıp takibe alındı... Sanıkların Türkiye'de İsrail'in istihbarat teşkilatı MOSSAD adına suikast planı ve casusluk yapmakla yargılandığı iddianameye Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) tespitleri yansıdı: "İlya" ve "Franklin" kod adlı ajanlar "çevrim içi operasyon ekibinin" kasasıydı!

Haber 08-12-2023 10:28

Dünya Mossad Başkanı'nın bu açıklamasını konuşuyor! Bedel ödetmenin zamanı geldi

Dünya, İsrail Dış istihbarat Teşkilatı Mossad Başkanı David Barnea'nın açıklamasını konuşuyor... David Barnea, Rusya'nın İran'a gelişmiş silah sağlamasından ve "bunun varlıklarının sonunu getirmesinden endişe duyduklarını" söyledi. İran'a "bedel ödetmenin zamanının geldiğini" dile getiren Barnea, İran'a bu bedelin "sahadaki işbirlikçilerinden en üst rütbelere kadar, İran'ın derinliklerinde hatta Tahran'da ödetilebileceği" tehdidinde bulundu.

Haber 10-09-2023 20:26

MİT'ten İstanbul'da Mossad'a operasyon! 7 kişilik ekip çökertildi, 56 Mossad ajanı tespit edildi

MİT, Mossad'a film gibi bir operasyon düzenledi. İsrail istihbaratının Uzakdoğu'da yetiştirdiği Arap asıllı casuslarını Türkiye'ye gönderdiğini belirleyen MİT, aylar süren çalışmanın ardından 7 kişilik hücreyi çökertti. Türkiye'de Mossad beyin takımına bağlı çalışan 56 ajan daha olduğu belirlendi. MİT şimdi de onların peşinde.

Haber 04-07-2023 06:44

'Damdaki Kemancı' İle ünlenmişti! Chaim Topol, Mossad ajanı çıktı

1971 yapımı "Damdaki Kemancı" filmi ile dünyada ün kazanan ve geçen ay vefat eden ünlü İsrailli aktör Chaim Topol, Mossad ajanı çıktı. Topol'un film dünyasında kazandığı ünü, İsrail dış istihbarat servisi Mossad'ın gizli görevlerinde kullandığı ortaya çıktı.

Trend 14-04-2023 11:06

İdamından önce üst düzey toplantılara girmişti! Popüler kültür yakından tanıyor: Mossad ajanı Eli Cohen'in son mesajı ortaya çıktı

Hayatı Netflix yapımı 'The Spy' dizisinde de konu olan, Mossad ajanı Eli Cohen'in son mesajı ve nasıl yakalandığı 57 yıl sonra İsrail tarafından açıklandı. 1965 yılında Suriye'de idam edilen Eli Cohen'in son telgrafında İsrailli yetkililere, "Suriye Cumhurbaşkanı Emin el-Hafız'ın da bulunduğu üst düzey subayların toplantısına katıldığını" bildirdiği kaydedildi.

Haber 13-12-2022 10:02

İsrail istihbaratıyla bağlantıları tespit edilen 16 sanığın yargılanmasına devam edildi

İsrail istihbaratıyla bağlantıları tespit edilen 16 sanığın yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 01-07-2022 17:00

İsrail istihbaratıyla bağlantıları tespit edilen 16 sanığın yargılanmasına başlandı

Mossad'ın saha sorumlusu olduğu belirtilen Ahmad Zaid'le para transferi yaptığı ve canlı kurye faaliyeti yürüttüğü iddia edilen tutuklu sanık Abdülkadir Barakat, kuryeliği ailesini geçindirmek için üstlendiğini, casuslukla ilgili bir bilgisinin olmadığını öne sürdü - Abdülkadir Barakat: - "Yakalandıktan sonra olabildiğince dikkatlice, hassas bir şekilde kime ne para gönderdiğimi, her şeyi polislere söyledim. 2015'ten beri Türkiye'deyim. Devlet ve millete zarar verecek herhangi bir eylemde bulunmadım"

Yurthaber 08-02-2022 16:04

İsrail gizli servisi Mossad'ın İran üst yönetimine kadar sızdığından kuşkulanılıyor

Suikastler, büyük belge hırsızlıkları... İran'da eski üst düzey politikacılar İsrail dış istihbarat servisi Mossad'ın kollarının, ülkenin güvenlik ve istihbarat teşkilatlarının üst kademelerine kadar uzandığından kaygılanıyor.

Haber 07-02-2022 15:20

Netanyahu'dan yeni Mossad Başkanı'na talimat: Bu sizin ilk göreviniz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Dış İstihbarat Servisi Mossad'ın başkanlığına David Barnea’nın getirildiğini duyurdu. Netanyahu açıklamasında, "İran'ın nükleer silah edinmesini engellemek için her şeyi yapacağız, çünkü mesele bizim varlığımız etrafında dönüyor. Bu sizin ilk göreviniz." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-2021 21:30