Motorsiklet Haberleri

Yer: Bartın! 150 metre boyunca sürüklendi: Kan donduran kaza anları saniye saniye kamerada!

Bartın'da bir motosikletli kurye, virajda kontrolünü kaybettiği motoruyla kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletinden düşen talihsiz genç 150 metre sürüklenerek feci şekilde can verdi. Korkunç kazaya dair görüntüler bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 12-04-2024 11:13

Motosikletiyle seyir halindeydi! Bu sırada görenleri şaşırtan bir olay yaşandı, ölümden döndü

İstanbul Sancaktepe'de bir motosikletli seyir halindeydi. Bu sırada görenleri şaşırtan bir olay yaşandı. Motosikletli ölümden döndü! O anlar ise motosikletlinin kask kamerasına anbean yansıdı.

Haber 17-03-2024 15:20

Motokuryeye çarpıp kaçan otomobil sürücü yakalandı!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, motokuryeye çarptıktan sonra kaçan ve güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği belirlenen otomobilin sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 21-12-2023 18:34

sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır? A1 sınıfı ehliyet kaç cc motor kullanabilir?

Trafiğe çıkmak ve araç sürebilmek için öncelikle ehliyet de denilen sürücü belgesine sahip olunmalıdır. Sürücü belgesinin alınabilmesi için yaş kriteri başta olmak üzere, bazı koşulların sağlanmış olması ve sınavlarda başarılı olunması gerekir. Ehliyet çeşitleri araç ve motor türlerine göre farklılık gösterdiğinden bu noktada kullanılmak istenen araç önemlidir. Peki A1 sınıfı ehliyet hangi araçları kullanılır, A1 sınıfı ehliyet kaç cc motor kullanabilir?

Haber 13-12-2023 19:18

Motorsiklet

Motorsiklet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Motorsiklet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Gece 12'den sonra başlıyor' Özellikle onu tercih ediyorlar! 1,5 ayda defalarca oldu... Hepsi aynı marka ve aynı model 'Karşımızda bir çete var'

İstanbul'da son 1.5 ayda çok sayıda aynı marka ve model motosiklet çalındı. Motosikletlerin saniyeler içinde çalınması güvenlik kameralarına da yansıdı. Motosikletlerini bulamayan çok sayıda mağdur sosyal medyadan grup kurdu. Şirinevler'de motoru çalınan Çetin Burçak, "Karşımızda bir çete var. İstanbul'da kamera görüntüleri olmasına rağmen, MOBESE görüntüleri olmasına rağmen bu lüks yarış motosikletleri bulunamıyor" dedi. Burçak, şu an mağdur sayısının 15 olduğunu kaydetti.

Haber 06-07-2023 12:49

Hakan Çalhanoğlu'na görülmemiş yasak! Motosiklete binemiyor...

İtalya Serie A'nın köklü kulübü Inter'de top koşturan A Milli Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu verdiği bir röportajda sportif direktörün yasaklamasından dolayı en büyük tutkusu olan motosikletten uzak kaldığını anlattı. İşte detaylar...

Spor 22-12-2022 14:34

Denizli'de yangında yaralanan çocuk yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, bir evin bodrumunda çıkan yangında yaralanan çocuk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 22-11-2022 13:22

Motor sporlarının yapıldığı Suğla Yaylası doğa turizmi merkezine dönüşüyor

Yaylaya, ilçedeki 49 köyü temsilen 49 kır evi ile karavan ve çadır kamp alanları yapılıyor - Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek: - "Motor yarışları nedeniyle burada altyapı oluşunca daha büyük projelere imza atmamıza vesile oldu" - "2023 yılında bölgenin turizmine doğada konaklama olarak hazır etmiş olacağız. Her türlü sportif aktiviteleri, doğa turizminin ruhuna uygun her türlü aktiviteyi burada göreceksiniz"

Yurthaber 04-10-2022 11:02

Kocaeli'de zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Kocaeli'de zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Yurthaber 30-07-2022 22:42