Murat Bakan Haberleri

CHP'li Murat Bakan 'kendi içimizde tartışmalar yaşıyoruz' diyerek açıkladı: Bunu söylemek bile kötü ama...

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde yaşanan mağlubiyetin ardından çalkantılı günler geçiren CHP'de hareketlilik devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, seçimi ve sonrasını değerlendirdiği konuşmasında parti içinde yaşananları anlattı. Son günlerdeki tartışmalara vurgu yapan Bakan, "Silkinmemiz lazım. Bunu söylemek bile kötü ama düştüğümüz yerden ayağa kalkmamız lazım." dedi. "Ülkeyi bunlara bırakmayacağız" diyen Bakan sert ifadeler kullandı.

Haber 18-07-2023 23:25

Emniyette FETÖ sonrası yeni bir yapılanma iddiası! Bakan Soylu'nun açıklamaları gündem oldu, CHP'li Murat Bakan'dan açıklama geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ""Emniyetin içinde FETÖ'den sonra yeni bir sistem kurmaya çalıştıklarını tespit ettik. Başında CHP'li isim var" sözleri gündem yarattı. Bakan Soylu'nun isim vererek işaret ettiği CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'dan ise açıklama geldi. CHP'li Bakan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Soylu'ya tepki gösterirken "Orada şimdilik Bakan olarak oturuyor olabilirsin. Unutma, ikimiz de milletvekili adayıyız. Biz Meclis’te hesaplaşacağız." dedi.

Haber 20-04-2023 14:41

Emniyette FETÖ sonrası yeni bir yapılanma başladı, başında CHP'li isim var sözleri gündem oldu! Bakan Soylu'dan canlı yayında önemli açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Emniyetin içinde FETÖ'den sonra yeni bir sistem kurmaya çalıştıklarını tespit ettik." diyerek CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'a yönelik olarak, "Murat Bakan bunların başında, bedeli de çok ağır olacak. Konu yargıya intikal edecek. Bu ajanlar kendi söylediklerine güven atfetmek için bir evrak ortaya koyarlar." dedi.

Haber 19-04-2023 23:55

EGM'den polisevlerinde zırhlı güvenlik kulübesi ve siperlik açıklaması:

"Konuyla ilgili herhangi bir araştırma yapmadan asılsız iddiayı ortaya atan ve sosyal medya hesabında Tunceli Polisevi'nin görselini kullanan CHP'li Murat Bakan, yanıltıcı bilgiler vermektedir. Tunceli'deki söz konusu yapı, betonarme olup camları kurşungeçirmez özelliğe sahiptir" - "CHP'li Bakan'ın, Mersin'in Mezitli ilçesinde yer alan Tece Polisevi hakkında ileri sürdüğü iddialar da gerçek dışıdır. Polisevinde bulunan nöbet noktasında, Bakan'ın iddiasının aksine hem çelik yelek hem de uzun namlulu tüfek bulunmaktadır"

Yurthaber 11-10-2022 17:06

Murat Bakan

Murat Bakan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Bakan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Maaş promosyonu tartışmaları gündem olmuştu! EGM açıkladı: Milletvekili Bakan hakkında suç duyurusu

Son dakika haberi: CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın maaş promosyonu anlaşmasına ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) hakkında öne sürdüğü iddialar üzerine EGM harekete geçti. EGM tarafından yapılan yazılı açıklamada CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan hakkında suç duyurusunda bulunulacağı duyuruldu. Açıklamada, maaş promosyonunun Türk Polis Teşkilatı'nın tarihindeki en yüksek promosyon ödemesi olduğuna da dikkat çekildi.

Haber 06-09-2022 14:49

Son dakika… ‘Zikir çeken rütbeliler’ iddiasına İçişleri Bakanlığı’ndan yalanlama geldi

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Jandarma Genel Komutanlığı ile ilgili iddiaları sonrasında İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi. CHP’li vekilin Jandarma Genel Komutanlığı’nda ‘zikir çeken rütbeliler’ iddiasına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ‘Tamamı yalan ve iftiradan ibaret’ şeklinde karşılık verdi.

Haber 23-01-2022 15:06

CHP İzmir adayı kim olacak? Murat Bakan ismi öne çıktı

Yerel seçim için Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylarını belirleyen CHP'de tüm gözler İzmir'e çevrildi. 'CHP İzmir adayı kim olacak?' sorusu henüz yanıt bulmazken, kulislerde ibrenin CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ismine döndüğü konuşuluyor.

Haber 03-01-2019 09:52