Murat Kılıç Haberleri

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Kumbara filminin söyleşisi yapıldı

Yönetmen Ferit Karol: - "Filmde her şeye rağmen birbirine tutunmuş bir aile vardı. O şekilde bir film oluşturmaya çalıştım. Seyirciye de bu duygu geçtiyse ne mutlu bize" - Oyuncu Murat Kılıç: - "Bu film için hem yönetmen hem de oyuncu filmi, yani çok iç içe bir tanım yapabiliriz"

Yurthaber 07-10-2020 12:33

İki yılda tüm vücudunu kapladı! Kimse korkmasın diye dışarı çıkmıyor

Adana’da sedef hastalığı yüzünden vücudunun neredeyse tamamında pullanma meydana gelen Murat Kılıç, rahatsızlığından dolayı birçok insanların kendisinden korkup uzaklaşmasına üzülüyor. Yolda yürürken, berberde otururken insanların korku dolu bakışlarına maruz kalan Kılıç, tedavisi için yardım bekliyor.

Haber 28-11-2019 10:32

Sakarya'nın çiçekleri, kokularıyla dünya pazarında

Esansçı olarak başlayan dedesinden mesleği devralan Murat Kılıç, Sakarya'da yetişen longoz menekşesi, gölge zambağı ve kestane kabağının çiçeklerinden ürettiği "Şehr-i Sakarya" kolonyasını Afrika ve Avrupa'ya ihraç ediyor - Murat Kılıç: - "2 yıl süren bir Ar-Ge çalışmamız oldu. 'Şehr-i Sakarya' ismi daha sonra çok tutuldu, yurt dışından talep de geldi. Şimdi 5 ülkeye ihracat yapıyoruz" - "Bu işin Türkiye'deki en iyi koku mutfağını yaptık. Artık yeni şeyler yapmak istiyoruz, yeni jenerasyona kolonya kullandırmak ve küçük şehir gibi görünen Sakarya'yı bütün dünyaya kokuyla tanıtmak istiyoruz, derdimiz bu"

Haber 08-12-2018 13:02

AK Partili eski vekil için yakalama kararı

2009- 2014 yılları arasında AK Parti Erzurum İl Başkanlığı yapan Murat Kılıç gözaltına alındı. AK Parti eski Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak için ise yakalama kararı çıkarıldı

Haber 17-08-2016 19:45

Murat Kılıç

Murat Kiliç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Kiliç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Murat Kılıç, 1 doların üstüne kendi resmini bastırmış

FETÖ’nün inşaat ve eğitim alanındaki en önemli kasası olarak gösterilen Murat Kılıç yakalandı.

Haber 03-08-2016 11:53

Mersin'de kahvehane sahibi öldürüldü

Mersin'de kahve işletmecisi 42 yaşındaki Murat Kılıç, tartıştığı kişi tarafından tabancayla öldürüldü.

Haber 09-02-2016 15:24