Muşta Haberleri

Muşta ile dövülerek katledilmişti! Kan donduran vahşette dikkat çeken 'mesaj' detayı

Ankara'da sevgilisi Tülay Güçevin'i (24) muşta ile öldürüp, aracından yol kenarına attığı suçlamasıyla tutuklanan C.S.D. (33) için istenen ceza belli oldu. C.S.D. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, Güçevin'in telefon rehberinde 'Değerlim' olarak kayıtlı olan C.S.D.'nin cinayet saatinden önce ‘Allah benim belamı versin, seni nereden sevdim, Allah bin belamı versin’ şeklinde Güçevin'e mesaj attığı bilgisine de yer verildi. İşte olayın detayları...

Haber 14-06-2023 17:30

Konya'da muştayla darbedilen üniversite öğrencisi yaralandı

Konya'da muştayla darbedilen üniversite öğrencisi yaralandı

Yurthaber 12-10-2022 15:30

Otomobilin stepnesi ve hava filtresinde gümrük kaçağı bıçak ve muşta bulundu

Otomobilin stepnesi ve hava filtresinde gümrük kaçağı bıçak ve muşta bulundu

Yurthaber 14-10-2021 13:20

Kız arkadaşını korumak isterken dehşeti yaşadı! Muştayla defalarca vurdu

Konya'da özel güvenlik görevlisi Çağrı Ö. (33), evini bastığı eski kız arkadaşı İ.S.'nin (25) yanındaki arkadaşı Burak Ergün’ü (27) muştayla dövdü. Çenesinde, burnunda, elmacık kemiklerinde ve dişlerinde kırık, kafatasında ise çatlaklar oluşan Ergün tedaviye alınırken, gözaltına alınan Çağrı Ö. ise tutuklandı. Burak Ergün, Çağrı Ö. tarafından tehdit edilen İ.S.'nin yardım istediği için evde bulunduğunu belirterek, "Ben evde olmasam belki de arkadaşıma daha büyük bir zarar verecekti" dedi.

Haber 16-06-2021 15:53

Muşta

Muşta Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Muşta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İsyan ettiren karar! Genç kıza kabusu yaşattı, Pardon deyince serbest kaldı

Bursa’da işinden çıkarak eve gitmek üzere sokakta yürüyen 18 yaşındaki genç kıza başka birine benzettiği için muşta ile saldıran Sedat A., "Pardon, başkasına benzettim" diye ifade verince adli denetim şartıyla serbest bırakıldı. Saldırgan ve ailesi pasta kesip çıkan kararı kutlarken, ölümden dönen genç kız ise karara isyan etti.

Haber 11-05-2021 11:48