Neslihan Doğrusöz Haberleri

Cinsiyet değiştirince 'viagra' sorusu gelmişti... Havuzda aşk pozu

Yarışma programı ile tanınan ve cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Neslihan olan adını Doruk olarak değiştiren isim "Başım bağlı" pozuyla dikkat çekti. Doruk Doğrusöz geçtiğimiz günlerde "Cinsel hayatımda problem yok" demişti.

Magazin 21-03-2024 07:24

Neslihan Doğrusöz'ün cinsiyet değiştirmek için ödediği para olay oldu! O soru rahatsız etti

İşte Benim Stilim yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Neslihan Doğrusöz yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş ve adını da Doruk olarak değiştirmişti. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz o soruyu duyunca rahatsız oldu...

Magazin 09-03-2024 11:51

İşte Benim Stilim'den Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirmişti! Six pack ameliyatı öncesi paylaştı

Türkiye'nin sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim" ile tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek Doruk Doğrusöz adını aldıktan sonra moda dünyasında yeni bir döneme adım attı. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz sporla yapamayınca ameliyatla six pack yaptırmaya karar verdi.

Magazin 22-02-2024 13:43

Cinsiyet değiştirip Sevda Demirel ile aşk yaşamıştı! Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı

İşte Benim Stilim yarışmasında öne çıkan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra hayatına Doruk Doğrusöz adıyla devam etti. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doğrusöz son halini paylaşınca hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 15-01-2024 10:07

Neslihan Doğrusöz

Neslihan Doğrusöz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Neslihan Doğrusöz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Cinsiyet değiştirmişti! Eski yarışmacıyı görenler Adam yakışıklı dedi

İşte Benim Stilim programında yer aldığı dönemlerde oldukça popüler olan Neslihan Doğrusöz yarışmadan sonra cinsiyet değiştirdi. Adı Doruk olan eski yarışmacı son olarak yüzüne de estetik yaptırmıştı. Bir hayli değişen eski yarışmacının son pozları olay oldu.

Magazin 07-11-2023 11:11

Cinsiyet değiştirmişti! Doruk Doğrusöz estetik olduktan hemen sonra paylaştı

İşte Benim Stilim programında yer aldığı dönemlerde oldukça popüler olan Neslihan Doğrusöz yarışmadan sonra cinsiyet değiştirdi. Artık Doruk Doğrusöz olarak hayatına devam eden eski yarışmacı yaptırdığı estetikten sonra hemen son halini paylaştı.

Magazin 25-10-2023 10:57

Cinsiyet değiştiren Doruk Doğrusöz, Armağan Çağlayan'a katıldı! Bakirelik ve cinsel organ sorusu şoke etti

Armağan Çağlayan, YouTube üzerinden yaptığı Gör Beni programında İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ü ağırladı. Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk Doğrusöz olarak değiştiren eski yarışmacı kendisine gelen bakirelik ve erkek cinsel organ sorularını anlatarak yaşadığı şoku anlattı.

Magazin 15-09-2023 15:05

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün kaslı haline yorum yağdı! Erkek doğanlardan...

Cinsiyet geçiş sürecinde olan İşte Benim Stilim programının eski yarışmacısı Neslihan Doğrusöz adını Doruk olarak değiştirmişti. Ünlü yarışmacı kaslı haliyle gündeme geldi ve "Erkek doğanlardan daha erkeksi" yorumları aldı.

Magazin 05-09-2023 10:38

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz'ün son haline yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirdikten sonra hayatına Doruk Doğrusöz olarak devam etti. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doğrusöz'ün son paylaşımı olay oldu. Ünlü ismin gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-07-2023 17:30

Cinsiyet değiştirmişti! Hayatına Doruk Doğrusöz olarak devam eden isimden üstsüz poz

İşte Benim Stilim programında yer aldığı dönemlerde oldukça popüler olan Neslihan Doğrusöz yarışmadan sonra cinsiyet değiştirdi. Adı Doruk olan eski yarışmacı bir dönemde Sevda Demirel ile aşk yaşayarak gündeme geldi. Değişimiyle dikkat çeken Doruk Doğrusöz üstsüz pozuyla olay oldu.

Magazin 04-06-2023 15:41

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz çene dolgusu yaptırıp paylaştı

İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlenen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Yarışmacı son olarak da estetik yaptırdıktan sonraki halini paylaştı.

Magazin 02-06-2023 14:19

Neslihan Doğrusöz olarak tanınıp cinsiyet değiştirdi! Doruk Doğrusöz son haliyle beğeni aldı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirip adını da Doruk yapmıştı. Son dönemde saç sakalı birbirine karışmış imajıyla hayranlarının dikkatini çeken Doruk Doğrusöz sonunda tıraş oldu. İşte cinsiyet değiştiren ünlü ismin son hali...

Magazin 26-04-2023 15:20

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den üstsüz poz! Dövmelerini sergiledi

İşte Benim Stilim yarışmasında öne çıkan isimlerden olan Neslihan Doğrusöz yarışma sonrası cinsiyet değiştirmiş ve adını da Doruk yapmıştı. Şimdiki adı Doruk Doğrusöz olan yarışmacı, üstsüz pozlarını paylaşarak dövmelerini sergiledi.

Magazin 06-04-2023 14:23

Takipçilerini dinlemedi! Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz yine son haliyle dikkat çekti

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değişimi sonrası sık sık merak konusu oluyor. Adını Doruk yapan eski yarışmacının saç sakalı birbirine karıştı. Takipçileri "Bu ne hal sakalları az kes" dese de Doruk Doğrusöz tavsiyeleri dinlemedi. İşte Neslihan Doğrusöz'ün son hali...

Magazin 23-03-2023 07:23

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz'ün son halini görenler Saç sakal birbirine karışmış dedi

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirip Doruk olmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken eski yarışmacının saç sakalı birbirine girdi. Doruk Doğrusöz'ü görenler "Sana kısa yakışıyor" yorumları yaptı.

Magazin 05-03-2023 09:25

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz üstsüz poz verdi! Kral bu ne yakışıklılık

Neslihan Doğrusöz adıyla yarışmaya katılan ve beğeni toplayan yarışmacı cinsiyetini değiştirdikten sonra sık sık son halleriyle gündeme geliyor. Adını Doruk yapan eski yarışmacı üstsüz pozuyla olay oldu.

Magazin 22-01-2023 15:06

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz eline oyuncak bebeği alıp... 'Evleneceğim senle...'

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştiren eski yarışmacı Neslihan Doğrusöz, sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Son dönemde Gizem Sertyalçın ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde yatak paylaşımı yapan Doruk Doğrusöz, eline oyuncak bir bebek alıp sevgilisine seslendi. Ünlü yarışmacının o anların sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 03-11-2022 15:47

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den yatak pozu! Tutkulu paylaşımda şoke eden detay

İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz ve Gizem Sertyalçın'ın yatak paylaşımındaki o detay dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 11-10-2022 16:55

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den aşk paylaşımı! Son hali dikkat çekti

İşte Benim Stilim yarışmasında Neslihan Doğrusöz olarak tanınan yarışmacı program bittikten sonra cinsiyetini değiştirdi ve adını Doruk yaptı. Doruk Doğrusöz son halini ve yeni sevgilisini sosyal medyadan paylaştı. Doruk Doğrusöz bir dönem Sevda Demirel'in sözleriyle gündeme gelmişti.

Magazin 06-10-2022 11:13

Cinsiyet değiştirmişti! Neslihan Doğrusöz sevgilisiyle pozlarını paylaştı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek Doruk Doğrusöz adını almıştı. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doruk Doğrusöz sosyal medyada yeni aşkıyla pozlarını paylaştı. İşte cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün son hali ve paylaşımı...

Magazin 05-09-2022 09:27

Cinsiyetini değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı

Neslihan Doğrusöz adıyla iddialı yarışmacılar arasında yer alan yarışmacı cinsiyetini değiştirdikten sonra sık sık son halleriyle gündeme geliyor. Adını Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz son halini paylaşınca hayranları da yorum yağdırdı.

Magazin 15-05-2022 07:43

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ü çıldırtan yorum! Saygısızsınız

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek Doruk Doğrusöz oldu. Doruk Doğrusöz olarak hayatına devam eden ünlü yarışmacı bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşadı. Sevda Demirel ile aşkı gündem olan Doruk Doğrusöz yapılan bir habere isyan etti.

Magazin 05-04-2022 15:46

Sevda Demirel cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'den neden ayrıldı? Her şey belden aşağı yaşanmıyor

Sevda Demirel bir dönem yarışma programına katılan ve ardından cinsiyet değiştirerek adını Doruk Doğrusöz ile aşk yaşamıştı. Sevda Demirel Söylemezsem Olmaz canlı yayınında resmen ilan-ı aşk etti. Sevda Demirel açıklamasında "Her şey belden aşağı yaşanmıyor" dedi.

Magazin 31-03-2022 14:53

Cinsiyet değiştirmişti! Doruk Doğrusöz'ün pozları dikkat çekti

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Doruk Doğrusöz'ün son hali oldukça konuşulmuştu. Eski adı Neslihan olan Doruk Doğrusöz, kendisini hep erkek olarak hissettiğini söylemişti. Doğrusöz bu sefer Instagram pozlarıyla dikkat çekti. İşte o pozlar...

Magazin 25-02-2022 16:05

İşte Benim Stilim’de yarıştıktan sonra cinsiyet değiştirmişti! Doruk Doğrusöz’ün son hali dudak uçuklattı

İşte Benim Stilim yarışmasında izleyicilerin karşısına Neslihan Doğrusöz olarak çıktıktan bir süre sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Doğrusöz, adını Doruk olarak değiştirmişti. 34 yaşındaki Doruk Doğrusöz’ün son hali şaşırttı.

Magazin 15-12-2021 07:36

Erkek olduğunu 5 yaşında anlamış! İşte cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün son hali!

Moda yarışması olan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı olmasıyla bir zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmişti. Ameliyattan sonra 'Doruk' ismini alan Doğrusöz'ün son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 12-12-2021 22:37

Cinsiyet değiştirdikten sonra dikkatleri çeken Türk ünlüler!

Cinsiyet değiştirme operasyonu aslında oldukça zor ve sancılı bir sürecin başlangıcıdır. Sanat dünyasının sevilen isimleri hayatlarının bir döneminde cesurca bir adım bu süreci başlattılar. Gelebilecek tüm yorumlara göğüs gererek cinsiyet değiştirme ameliyatı olan ünlü isimleri sizler için araştırdık. İşte Türkiye’de cinsiyet değiştirerek yeni bir hayata adım atan ünlü isimler...

Trend 01-03-2021 10:33

Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz barıştı! Flaş karar

Yarışmada tanındıktan sonra erkek olan ve adını Doruk olarak değiştiren Neslihan Doğrusöz, Sevda Demirel ile bir dargın bir barışık giden ilişkisinde evlenmek için ilk adımı attı.

Magazin 07-06-2020 08:45

Sevda Demirel'den Neslihan Doğrusöz itirafı: Hiç çıplak görmedim

Ocak ayında aşk yaşamaya başladığı Neslihan (Doruk) Doğrusöz ile evlilik kararı aldıktan kısa bir süre sonra ayrılan Sevda Demirel, konuk olduğu bir programda ilişkisi hakkında tüm bilinmeyenleri ve cinsel hayatını anlattı.

Magazin 09-03-2020 09:42

Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel nişanlanıyor!

Ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren DJ Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel yaşadıkları aşkla gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift nişanlanacakları tarihi açıkladı.

Magazin 05-02-2020 11:44

Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel yüzük baktı! Davullu zurnalı düğün

Neslihan Doğrusöz ile Sevda Demirel aşk haberiyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü çift düğün hazırlıklarına başladı. Nişantaşı'nda yüzük bakan çift, davullu zurnalı bir düğün yapacaklarını söyledi.

Magazin 13-01-2020 10:42

Neslihan Doğrusöz'den Sevda Demirel paylaşımı! Reklam eleştirilerine yanıt

Şarkıcı Sevda Demirel ile aşk yaşamaya başlayan Neslihan Doğrusöz, sosyal medya hesabından sevgilisine olan aşkını "Kadınım, benim güzel eşim" diyerek haykırdı.

Magazin 12-01-2020 11:03

Neslihan Doğrusöz'den cinsellik itirafı! Sevda Demirel ile...

İşte Benim Stilim yarışması le tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek oldu.

Magazin 10-01-2020 10:49

Sevda Demirel'in annesi Neslihan Doğrusöz haberi sonrası hastanelik oldu

Sevda Demirel'in annesi, kızının ameliyatsız cinsiyet değiştirerek erkek olan Neslihan Doğrusöz ile aşk yaşadığını öğrenince baygınlık geçirdi. Sevda Demirel ve Neslihan Doğrusöz'ün açıklamaları ise olay oldu.

Magazin 08-01-2020 13:38

Neslihan Doğrusöz'den yatakta üstsüz paylaşım!

Cinsiyet değiştirdikten sonra Sevda Demirel ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Neslihan Doğrusöz yatakta çekilen bir videosunu paylaştı.

Magazin 07-01-2020 15:06

Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel'den evlilik kararı! 'Selin Ciğerci bile...'

2020 yılının ilk aşk bombası olarak gündeme gelen Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel evlenmeye karar verdi. Demirel yaptığı açıklamada "Selin Ciğerci de evlendi, biz yuva kurmak istiyoruz" dedi.

Magazin 07-01-2020 09:38

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz ve Sevda Demirel aşk yaşıyor!

'İşte Benim Stilim' yarışması ile ünlenen ve cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz adını Doruk Doğrusöz olarak değiştirmiş ve sevgilisinden ayrılmıştı. Neslihan Doğrusöz şimdilerde bir döneme damga vuran Sevda Demirel ile aşk yaşıyor.

Magazin 06-01-2020 10:59

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz: Ameliyatlarım devam ediyor

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirmiş ve açıklamalarıyla olay olmuştu. Neslihan Doğrusöz sakal ektirip adını da değiştirmişti. İşte Doğrusöz'ün son hali

Magazin 24-12-2019 10:17

Neslihan Doğrusöz’ün babası bakın kim çıktı!

İşte Benim Stilim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Neslihan Doğrusöz şu sıralar cinsel tercihini değiştirmesiyle gündemde. Doğrusöz son yaptığı açıklamada babasının bir oyuncu olduğunu söyledi. İşte Neslihan Doğrusöz'ün babası...

Magazin 13-09-2019 12:00

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz sevgilisiyle sarmaş dolaş poz verdi

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren ve sakal eklettiren Neslihan Doğrusöz, sosyal medya hesabından uzun süredir aşk yaşadığı Büşra Eyen ile sarmaş dolaş fotoğraflarını paylaştı.

Trend 05-09-2019 15:54

Ameliyatsız erkek olan Neslihan Doğrusöz'den Demet Akalın'ın övgülerine cevap

İşte Benim Stilim yarışmasında tanınarak cinsiyet değiştirmesiyle gündem olan Neslihan Doğrusöz, Demet Akalın'ın övgülerine övgüleriyle karşılık verdi.

Magazin 04-09-2019 15:24

Neslihan Doğrusöz ilk kez konuştu! '5 yaşımda...'

İşte Benim Stilim yarışmacılarından biri olan ve şu sıralar cinsiyet geçiş süreci Neslihan Doğrusöz ilk kez konuştu. Doğrusöz açıklamasında "Erkek olduğumu çocukken anladım" dedi.

Magazin 30-08-2019 13:11

Demet Akalın'dan Neslihan Doğrusöz'e destek

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, cinsel yönelimini değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün yeni sakallı halini çok beğendiğini söyleyerek Doğrusöz'ü kararında destekledi.

Magazin 29-08-2019 15:44

Neslihan Doğrusöz adını da değiştirdi

Katıldığı moda programıyla adını duyuran ve sonrasında cinsel tercihini değiştirdiğini açıklayan Neslihan Doğrusöz, sosyal medya hesabından yeni adını paylaştı

Magazin 29-08-2019 09:13

Neslihan Doğrusöz son haliyle olay oldu!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz son haliyle yeniden gündeme geldi. Cinsiyet değiştirme sürecinde olan Doğrusöz sevgilisiyle görüntülendi.

Magazin 26-08-2019 11:23

Neslihan Doğrusöz'ün sevgilisiyle sarmaş dolaş halleri dikkat çekti

Erkek görünümüne bürünen Neslihan Doğrusöz, katıldığı programda yeni ilişkisi ve özel yaşantısıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Doğrusöz'ün sevgilisiyle samimi halleri ise dikkat çekti.

Magazin 02-03-2019 17:11

Neslihan Doğrusöz: Ameliyat olmayı düşünmüyorum

İşte Benim Stilim yarışmasının sevilen isimlerinden biriydi. Geçtiğimiz haftalarda tarzıyla yeniden gündeme geldi... Evet; Neslihan Doğrusöz'den bahsediyoruz. Neslihan Doğrusöz kendiyle ilgili net konuştu.

Magazin 27-02-2019 09:28

İşte Benim Stilim yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ün son hali olay oldu

Stil yarışmasına son anda katılan ve yarışmadaki stiliyle o döneme damga vuran Neslihan Doğrusöz'ün imaj değişikliği dikkat çekiyor.

Magazin 24-02-2019 09:15

Bahar Candan yine çileden çıkardı!

Yaptığı her hareketiyle gündem olmayı başaran Bahar Candan, yine kendinden bekleneni yaptı ve bir yarışmacıyı daha çileden çıkardı. Neslihan Doğrusöz'ün kendisine sponsor olan firmayla anlaşmasını bozdurduğunu iddia eden Bahar Candan, yine adından söz ettirmeyi başardı.

Magazin 04-04-2017 15:22