Nez Demir Haberleri

Bir dönem ortaktılar! Avukatının açıklamalarına sinirlenen Nez Demir Polat çiftine ateş püskürdü... Bizi Dilan mahvetti

Polat çiftinin avukatları Hüseyin Kaya'nın Engin Polat'ın namaza başladığını ve Dilan Polat'ın Kur'an okuduğunu söylediği açıklaması Nez Demir'i çileden çıkarttı. Bir dönem Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olan Nez Demir sosyal medyadan yaptığı açıklamasında "Bizi Dilan mahvetti" diyerek ateş püskürdü.

Trend 09-12-2023 08:00

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafının arka planını ilk kez anlattı! O yemeğin öncesi ve sonrasını paylaştı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından soruşturmanın kapsamı genişletildi ve birçok fenomen inceleme altına alındı. Sosyal medyada 'Şampiyonlar Ligi' olarak yayınlanan fotoğraf karesindeki herkes soruşturmaya dahil edildi. Bu isimlerden biri olan Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir o meşhur fotoğraf karesinin arka planını ilk kez anlattı.

Magazin 06-12-2023 16:51

Dilan Polat'ın sağ kolu Şule gözaltına alındı! Nez Demir Şule paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Dilan-Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından, çiftin 'kara kutusu' Özbekistan uyruklu çalışanları 'Şule' de gözaltına alındı. Polatların evinden akrabasıyla paylaşım yapan 'Şule' sınır dışı edilecek. Dilan Polat'ın sağ kolu Şule'nin gözaltına alınmasını gören fenomen Nez Demir'den bomba bir paylaşım geldi. Nez Demir'in sözleri sosyal medyada olay oldu.

Magazin 05-12-2023 17:28

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir 5 milyon TL'lik hesap özetini tek tek anlattı... Eniştesinin 'naylon fatura' iddialarına ateş püskürdü

Dilan Polat'la bir süre ortak olduğu için mal varlığına tedbir koyulan fenomen Nez Demir bu kez eski eniştesinin 500 bin lira naylon fatura kestiği iddiasına ateş püskürdü. Eski eniştenin Sezgin Polat'la olan kavga görüntüsünü paylaşan Demir, Polat'la ortaklığı dönemindeki harcamaları da tek tek anlattı.

Trend 02-12-2023 07:51

Nez Demir

Nez Demir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nez Demir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sezgin Polat Nez Demir'in üzerine yürümüş! Şoke eden kavga görüntüleri

Dilan Polat'ın eski dostu ve bir dönem ortağı olan Nez Demir'in eski eniştesi bir süredir çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Nez Demir bu iddialara yanıt olarak eski bir görüntüyü yayınladı. Görüntüde Sezgin Polat'ın Nez Demir'in üzerine yürüdüğü anlar dikkat çekti.

Magazin 30-11-2023 12:07

Mal varlığına el konulmuştu! Nez Demir diğer fenomenleri ifşalayan Alp Kılınç hakkında olay iddialarda bulundu! 12 dairesi var...

Sosyal medya fenomenlerinden Alp Kılınç bir süredir bazı fenomenlere dair iddialarda bulunuyor. Son olarak fenomen Dilan Polat dosyasında mal varlığına el konulan Nez Demir bu konuda isyan etti. Alp Kılınç'ın da incelenmesi gerektiğini ifade eden Nez Demir çileden çıktı ve olay iddialarda bulundu.

Magazin 29-11-2023 11:05

Fenomen Nez Demir'in eski eniştesi konuştu! Kara para aklama olaylarında yeni iddia: Altları çok karanlıktı

Dilan-Engin Polat çifti ve Nihal-Bahar Candan kardeşlerin tutuklanmasının ardında güzellik merkezleri üzerinden kara para aklama olaylarında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Konuyla ilgili son iddia ise Dilan Polat'ın eski ortağı fenomen Nez Demir'in eski eniştesinden geldi.

Magazin 26-11-2023 22:14

Bir zamanlar en yakınıydı... Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konuldu! Ağlayarak açıkladı: 'Arkadaş kurbanı oldum'

Son günlerde özellikle magazin gündemini meşgul eden soruşturmalar Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e de sıçradı. Nez Demir'in de mal varlığına el konulunca fenomen isim gözyaşlarını tutamadı. Nez Demir açıklama yaparak "Tamamen arkadaş kurbanı oldum" dedi.

Magazin 23-10-2023 15:48

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in estetiksiz hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Dilan Polat'ın eski ortağı olan Nez Demir mal varlıklarına el konulmasının ardından merak edilen isimlerden biri haline geldi. Ünlü fenomenin hayatını araştıranlar eski halini görünce çok şaşırdı. Nez Demir'in estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-10-2023 13:52

Ünlü fenomen Nez Demir Kısmetse Olur yarışmacısı tarafından dolandırıldığını iddia etti! 'Senin içinden geçerim ben' sözlerine Aybüke Çangal kayıtsız kalamadı

Youtube videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Nez Demir, bir Kısmetse Olur yarışmacısı tarafından dolandırıldığını iddia etti. Sosyal medya hesabından sert sözler sarf eden Demir'e Aybüke Çangal kayıtsız kalamadı.

Magazin 20-07-2023 14:19

Ünlü fenomen Nez Demir'e pompalı tüfekli saldırı! Lüks aracının son hali şoke etti

Youtube videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Nez Demir'e pompalı tüfekle korkunç bir saldırı düzenlendi. Evinin önünde saldırıya uğrayan ünlü fenomenin lüks aracının son hali ise şoke etti. Nez Demir yaşadığı olaya göz yaşları içinde sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 20-06-2023 15:12

Tuvaleti yapacak yer yok diyen Nez Demir isyan etti: Ciddi bir salgın tehlikesiyle karşı karşıyayız bence

Depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken yardım için bölgeye giden ünlü isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Nez Demir oldu. Bölgeye gittikten sonra hastalanan ve tedavi olan Nez Demir ortamın hijyenik olmadığından bahsetti ve "Ciddi bir salgın tehlikesiyle karşı karşıyayız bence" dedi. İşte ayrıntılar...

Magazin 12-02-2023 10:57