Noodle Haberleri

Tavuklu noodle tarifi: Tavuklu noodle nasıl yapılır?

Çin mutfağından doğan ve çok kısa süre içinde tüm dünya mutfaklarında kendine hatırı sayılır bir yer edinen noodle ülkemizde de en çok tüketilen dünya mutfağı yemekleri arasında yer alır. Birçok kafe ve lokantanın menüsünde de yer alan tavuk noodle aslında evde de kolaylıkla yapılabilen bir yemektir.

Yemek 14-02-2024 23:23

Yiyeceklerdeki bu tehlikeye dikkat! Çocuklarda zeka geriliği yapan 6 gıda: Tüketirken bir kez daha düşünün

Aile olarak çok güçlü genlere sahip olabilir, çocuğunuzun zeka gelişimini de buna paralel olacağını düşünebilirsiniz. Oysa bilimsel araştırmalar sadece genetik yapının değil, anne karnından itibaren beslenme şeklinin de çocukların bedensel ve zihinsel sağlığı için son derece etkili olduğunu ortaya koyuyor.

Haber 14-07-2023 17:25

Noodle kilo aldırır mı? Noodle kilo yapar mı?

Günümüzde sağlıklı beslenme konusu oldukça popüler hâle geldi. Pek çok insan, ideal kilosunu korumak veya kilo vermek için çeşitli diyetler ve beslenme programları araştırıyor. Bu süreçte, bazı yiyeceklerin kilo aldırıp aldırmadığıyla ilgili çeşitli söylemler dolaşmaktadır. Noodle da bu yiyeceklerden biri olarak sık sık tartışılan bir konudur. Noodle, Asya mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir. Peki, noodle kilo aldırır mı?

Haber 30-06-2023 22:38

Dünyanın en zararlı yiyeceklerinden! Severek yiyoruz ama kansere yol açıyor

Severek yediğimiz birçok yiyecek sağlığımız için büyük tehlike oluşturabiliyor. Uzmanlar kanser ve kalp hastalıkları gibi hastalıklara neden olan yiyecekler hakkında araştırmalar yapıyor. Yapılan araştırmalarda özellikle son yıllarda sıklıkla tüketilen o yiyeceğin kanserle bağlantılı olabileceği bulundu. Yiyeceğin içerisinde bulunan masum sandığımız birçok gıda büyük risk oluşturuyor.

Haber 23-01-2023 14:41

Noodle

Noodle Hakkındaki Haberler Mynet'te. Noodle Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pratik ama evinize bile sokmayın: Vücudu yerle bir ediyor! Etkileri zehirden farksız

Yediğimiz yiyeceklerin sağlığı önemli ölçüde etkilediği her fırsatta belirtiliyor. Pratik ve lezzetli diyerek yediğimiz birçok yiyecek sağlığımızla oynuyor. Özellikle son yıllarda kullanımı oldukça artan bir gıdanın sağlığı tehdit ettiği belirtiliyor. İçinde bulunan kimyasallar resmen zehir etkisi yaratıyor. İşte asla yememeniz gereken o yiyecek...

Haber 10-01-2023 11:11

MasterChef Singapur Noodle tarifi! Singapur Noodle nasıl yapılır? İşte malzemeleri ve yapılışı

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef'in yeni bölümünde birbirinden güzel yemekler yapıldı. Seyircilerin programda hazırlanan Singapur Noodle tarifini araştırmaya başladı. Singapur Noodle, yapımındaki pratiklik ve lezzeti ile en çok tercih edilen noodle türleri arasında bulunuyor. Peki MasterChef Singapur Noodle nasıl yapılır? İşte malzemeleri ve yapılışı!

Yemek 28-09-2022 10:40

Pratik diyerek yiyorsunuz ama sağlığınızı tehlikeye atıyor! Çok ciddi hastalıklara yol açıyor

Yediğimiz gıdalar sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Birçok hastalığa zemin oluşturabiliyor. Özellikle paketli gıdalar sağlığımızı büyük ölçüde tehdit ediyor. Hazır satılan noodle’lar da sağlığı tehdit eden gıdalar arasında bulunuyor. Uzmanlar noodle tüketimi hakkında uyarıyor.

Haber 31-08-2022 14:31