Nureddin Nebati Haberleri

Nureddin Nebati Ben bir bilim adamıyım diye yanıt verip ateş püskürdü! '200 bin TL' iddiasına beddualı tepki: Allah belanızı versin

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Esenler Belediyesi'ndeki 'bilim kurulu ve 200 bin TL aylık gelir' iddialarına adeta ateş püskürdü. İddianın öne sürüldüğü paylaşımı alıntılayan Nebati, "Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun" diyerek sert yanıt verdi.

Haber 07-01-2024 11:23

Özgür Demirtaş ile Nureddin Nebati sosyal medyada karşı karşıya geldi! Demirtaş o paylaşımı sildi

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bir haber sayfasının eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye ait olduğunu iddia ettiği faizle ilgili açıklamalarını kendi hesabından alıntılayarak tepki gösterdi. Paylaşıldığı şekilde bir açıklamasının olmadığını belirten Nebati Demirtaş'a "Böyle alçakça yalan söyleyen hoca kılıklı insanları görmek midemi bulandırıyor" diyerek tepki gösterdi. Demirtaş ise paylaşımı silerek yeni bir açıklama yaptı.

Finans 20-12-2023 22:23

Sen Anlat Karadeniz’in Fatih’i Furkan Aksoy evlendi! Nureddin Nebati nikah şahidi oldu

Sen Anlat Karadeniz’de canlandırdığı Fatih karakteriyle büyük beğeni toplayan Furkan Aksoy, bir süredir aşk yaşadığı Sevde Çobanoğlu ile evlendi. Oyuncu düğünde karelerini paylaşırken nikah şahitleri de dikkat çekti.

Magazin 28-08-2023 09:35

Sosyal medyada Mehmet Şimşek tartışması! AK Partili vekil Nebati'den açıklama geldi

Milletvekili seçimleri öncesinde eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin Mersin'de yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler gündem oldu. Nebati'nin sözlerinin hedefinde şu an Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek'in olduğu iddia edildi. Söz konusu gelişmelerden sonra AK Parti Mersin Milletvekili Nebati yaptığı açıklamaya açıklık getirdi.

Haber 07-06-2023 10:31

Muhammed Nur Nahya bu sefer Kabine skeci ile güldürdü: ‘Nebati, sana parıltılı hayatında başarılar dileyelim’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini taklit ederek ünlenen Muhammed Nur Nahya’dan yine çok konuşulacak bir canlandırma geldi. Kabine’deki yeni isimlerin belirlendiği anları yeniden yorumlayan Nahya, Nureddin Nebati’nin yerine gelen Mehmet Şimşek ve Hakan Fidan’ın bakan olduğunu öğrendiği o anları komik bir dille yorumladı. Videodaki Kemal Kılıçdaroğlu detayı ise ayrıca dikkat çekti.

Haber 06-06-2023 11:06

Bakanlardan güldüren 'boy' paylaşımı! Kısa olan biz değiliz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, mevcut bakanlarla yaptığı son kabine toplantısının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından bazı bakanlarla olan bir fotoğrafını paylaştı. Bir sosyal medya kullanıcısı ise Bakan Varank'ın paylaştığı fotoğrafa yorum atmasıyla güldüren diyaloglar yaşandı. Sosyal medyadaki diyaloğa son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katıldı. İşte haberin detayları ve o paylaşımlar...

Haber 01-06-2023 18:33

Yolcular ile uçaktaki 'rötar' tartışması gündem olmuştu! Bakan Nebati o anları anlattı: 'Kendilerine açık ve net bir şekilde hatırlattım'

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin THY uçağında yolcularla 'rötar' tartışması yaşadığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Hava muhalefeti nedeniyle rötar yapan uçağın Bakan Nebati yüzünden rötar yaptığını düşünen yolcular tepki göstermişti. Görüntülerle ilgili açıklama yapan Nebati "Millet iradesini içine sindirememiş bir grubun sözlü sataşmasına maruz kaldım. O şahıslara milletimizin demokratik tercihlerini artık kabullenmeleri gerektiğini hatırlattım" dedi.

Haber 31-05-2023 11:39

Rötar yapan uçakta Bakan Nebati ile yolcular arasında tartışma: AK Parti kazandı, hazmedin kardeşim

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile uçaktaki yolcular arasında tartışma yaşandı. Hava koşulları nedeniyle rötar yapan uçağın Bakan Nebati'yi beklediğini düşünen bazı yolcular 'Hak, hukuk, adalet' sloganı attı. Bakan Nebati sloganlara, "AK Parti kazandı, hazmedin kardeşim" karşılığını verdi.

Haber 29-05-2023 22:10

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, Mersin'de otoyol projesini inceledi:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik sıkışıklığı problemini çözeceğini ve seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini söyledi.

Yurthaber 24-05-2023 14:00

Bütçe üzerindeki maliyetini açıkladı, önümüzdeki dönemi işaret etti! Bakan Nebati'den 'KKM hesapları' mesajı: Faiz üst sınırının kaldırılmasıyla...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarıyla ilgili mesajlar verdi. KKM hesaplarının ekonomiye olumlu katkılar sunduğunu ifade eden Bakan Nebati, "KKM uygulamasıyla 2021 sonundaki döviz piyasalarındaki panik havası bertaraf edilmiştir" dedi. Uygulamanın bugünkü bütçe maliyetini açıklayan Nebati, KKM'nin önümüzdeki dönemde bütçe üzerinde ciddi maliyet oluşturacağı beklentileriyle ilgili de dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Finans 21-05-2023 13:36

Bakan Nebati’den dikkat çeken seçim sözleri! Sosyal medyada gündem oldu: ‘14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak…’

Türkiye cumhurbaşkanını seçmek için tarihinde ilk kez ikinci tur oylaması yapmaya hazırlanırken siyasi isimlerden açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda 28 Mayıs öncesi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Nebati, “Millet sevdasını, hizmet aşkını zırhtan elbise yapanları hiçbir kuvvet asla durduramaz. Vuslat yakındır. 14 Mayıs kına gecesiydi, 28 Mayıs düğün gecemiz olacak” dedi.

Finans 20-05-2023 14:19

İlk kez açıkladı! Bakan Nebati sosyal medyada gündem olan o görüntüye... 'Cumhurbaşkanı Erdoğan da bana çok takıldı'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyada kendisi hakkında gündem olan konulara cevap verdi. Şanlıurfa'da yaşanan görüntü ve 'gözlerimdeki ışıltı' ile ilgili samimi ifadeler kullanan Nebati, uzun süre konuşulan bu iki konuya dair ilk kez açıklama yaptı. Şanlıurfa'daki olaya dair Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında geçen diyalogu açıklayan Nebati, 'gözlerimdeki ışıltı' konusunda Erdoğan'ın da kendisine uzun süre takıldığını söyledi.

Finans 10-05-2023 10:59

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'de konuştu:

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmeye geldiklerini söyledi.

Yurthaber 10-05-2023 07:52

Bakan Nebati'den canlı yayında 'soğan' açıklaması: Fiyatlar düşmeye başladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir programda son dönemde artan soğan fiyatları ile ilgili olarak "Soğan fiyatları düşmeye başladı. Şu an soğana bel bağlayanların üretmeye çalıştığı bir algı var" dedi. Açıklamasının devamında Bakan Nebati, "Biz konut işini çözeceğiz" diyerek konut ve kira fiyatlarının çok kısa sürede normale döneceğini ifade etti.

Finans 08-05-2023 08:44

Dolar ve Euro için o dedikodular doğru mu? Bakan Nebati’den seçim sonrası ‘ralli’ iddialarına yanıt geldi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dolar ve Euro fiyatlarına ilişkin tartışmalarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. ‘Piyasada dolar sıkıntısı var mı?’ sorusunu yanıtlayan Nebati "Döviz kurlarındaki rallinin tekrar gerçekleşeceği dedikoduları gerçeği yansıtmıyor. Dövizdeki ikili fiyatın oluşması dedikoduları güçlendirse de ralli olması söz konusu değil" İfadelerini kullandı. Öte yandan Nebati asgari ücrete temmuz zammı ve emekliye refah payıyla ilgili soruya da yanıt verdi.

Finans 05-05-2023 13:29

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den canlı yayında önemli açıklamalar

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Finans 04-05-2023 21:50

AK Parti'nin düzenlediği konserde korku dolu anlar! Bakan Nebati bölgeden uzaklaştırıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde AK Parti teşkilatının düzenlediği, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de katıldığı Cengiz Kurtoğlu konserinde yangın çıktı. Yangın sonrası Bakan Nebati ve şarkıcı Kurtoğlu, alandan çıkarıldı.

Haber 04-05-2023 21:47

Son dakika: Faizsiz finansta kapsam genişliyor! Çalışma başlatılmıştı: Bakan Nebati tarihi duyurdu

Son dakika haberi… Meclis gündemine gelen kanun teklifi ile katılım finansman için yeni bir çalışma yapıldığı bildirilmişti. Faizsiz ekonomide kapsamı genişletecek çalışmaya ilişkin son durumu paylaşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çalışmanın kısa süre içinde tamamlanacağını dile getirdi.

Finans 04-05-2023 11:34

Kılıçdaroğlu'nun 'ÖTV'siz otomobil' sözlerine Bakan Nebati'den yanıt! Vergi mevzuatından haberiniz yok

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kocaeli'deki mitingi sırasında sarf ettiği "Şehit ailelerine ÖTV'siz araç vereceğiz." sözlerine Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den tepki geldi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Nebati, "'Vergi benim işim' diyorsunuz lakin vergi mevzuatından haberiniz yok." diyerek, 2016 yılında ÖTV Kanunu'nda yapılan değişiklikle şehit yakınlarının halihazırda ÖTV'siz araç alabildiğini ifade etti.

Haber 28-04-2023 21:54

Bakan Nebati'den enflasyon mesajı

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den enflasyon açıklaması geldi. Bakan Nebati yaptığı açıklamada "Nisan enflasyonu açıklandığında yüzde 50'lerin altına geldiğimizi göreceğiz" dedi.

Finans 28-04-2023 10:17

'Fiyatlar aşağıya doğru gidiyor' Bakan Nebati'den dikkat çeken 'soğan' sözleri: 'Cücüğüne kadar git' dediğimiz zaman kızdılar! Sen söylettiriyorsun

AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin'de vatandaşlara seslendi. CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun gündemdeki 'alevi' çıkışıyla alakalı konuşan Nebati, 'soğan' konusuna da değindi. 'Fiyatlar aşağıya doğru gidiyor' diyen Nebati, "Cücüğüne kadar git' dediğimiz zaman kızdılar. Sen söylettiriyorsun." ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-2023 12:50

Bakan Nebati'den çok konuşulacak 'soğan cücüğü' önerisi: Ya mübarek adam! diyerek seslendi... Yoğurt ikramını geri çevirdi

Ekonomiye yönelik eleştirilerin son simgesi haline gelen soğan fiyatları üzerinden tartışmalar devam ederken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin eleştirilere yanıt olarak verdiği mesaj gündeme oturdu. Yeni mahsulün çıkmasıyla soğan fiyatlarının düşmeye başladığını söyleyen Nebati, eleştiri yöneltenlere "Ben de onlara diyorum ki, git cücüğüyle oyna biraz, cücüğüyle" sözleriyle yanıt verdi. Nebati ayrıca üstünde konuşma yaptığı otobüsten yoğurt isterken ikramı geri çevirdi.

Haber 23-04-2023 11:08

Bakan Nebati, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı! Erdoğan partililere seslendi: 'Mersin'de çok daha farklı bir netice bekliyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin Teşkilatının bayramlaşma töreni sırasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile telefonda görüşmesi sonrasında partililerinde bayramını kutladı. Erdoğan, "Mersin'de inşallah bu defa çok daha farklı bir neticeyi Mersinli kardeşlerimizden bekliyoruz. Büyük bir gayretle, Mersin'i inşallah hallaç pamuğu gibi almamız lazım" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-2023 16:02

Bakan Nebati, Mersin'de partililerle bayramlaşma programında konuştu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Düne kadar 'Türkiye Cumhuriyeti Hazinesinde hiçbir şey kalmadı' diyenler daha beş dakika sonra 'Biz iktidara geldiğimizde Merkez Bankasındaki altınları liralara çevirip dağıtacağız' diyor. Merkez Bankasının ve Hazinenin kasası boşsa ne dağıtıyorsun?" dedi.

Yurthaber 22-04-2023 13:59

Bakan Nebati duyurdu! 2 bin 750 personel alınacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 2 bin 750 personel alınacağını açıkladı. Nebati, "Bir Bayram Müjdesi de bizden" diyerek yaptığı paylaşımda "Tüm adaylarımıza sınava hazırlık sürecinde şimdiden başarılar dilerim" ifadesini kullandı.

Finans 21-04-2023 13:57

Bakan Nebati'den enerji fiyatlarına ilişkin açıklama... Yurt dışında fiyatlar düştü! Siz neden fiyatları düşürmüyorsunuz? eleştirilerine yanıt

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Nebati enflasyonla mücadele ve enerji fiyatlarına ilişkin bilgiler verdi. Nebati, "Yurt dışında fiyatlar düştü! Siz neden fiyatları düşürmüyorsunuz?" eleştirilerini de cevapladı. İşte haberin detayları...

Finans 17-04-2023 22:07

Siri'ye karşı Ayşe! Bakan Nebati'den Togg esprisi: 'Ne haber?' diyorum, 'İyiyim hoş geldin' diyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili adayı olduğu Mersin'de sahil bandında yürüyüş yaptığı esnada spor yapan gençlerle sohbet etti. Gençlerin Togg ile ilgili sorularını yanıtlayan Bakan Nebati, Togg'un çok akıllı bir araç olduğunu vurguladı. Öte yandan Bakan Nebati'nin "Siri’yi tanıyor musun? Bu da Ayşe. Ayşe ne haber diyorum, iyiyim hoş geldin diyor" esprisi alanda bulunan herkesi güldürdü.

Haber 17-04-2023 11:24

Bakan Nebati'den bir koyun eti açıklaması daha: Birileri kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor ama...

AK Parti’nin Mersin Milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati seçim çalışmalarına Erdemli'de devam etti. Geçtiğimiz günlerde koyun eti sözleriyle gündeme gelen Nebati yeni bir açıklama yaparak, "Birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlı, koyun eti güzeldir. Koyun eti bu ülkeye de en güzel tadı verir." ifadelerini kullandı.

Haber 15-04-2023 19:02

Bakan Nebati ile CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır arasında Togg polemiği! 'Kavga gürültü için gelmedik'

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından Bakan Nebati'nin Mersin'e Togg ile geldiği görüntüyü paylaşarak "Devletin makam araçlarıyla seçim çalışması yapmaktan utanmıyor musunuz?" ifadelerini kullandı. Bakan Nebati, Başarır'ın tweet'ine "Biz Mersin’imize çalışmaya, hizmet vermeye geldik. Kavga gürültü için gelmedik." yanıtını verdi.

Haber 14-04-2023 23:30

Bakan Nebati sosyal medyadan o verileri paylaştı 'Bu sayede istihdamımız artıyor, işsizlik azalıyor'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından şubat ayı iş gücü istatistiklerine dair bir paylaşım yaptı. Bakan Nebati "Depremlerin yaşandığı şubat ayında genç nüfusta işsizlik bir önceki aya göre 0,7 puan azalarak yüzde 19,2'ye geriledi. Özetle rotamız doğru, yolumuz açıktır. Enflasyondaki düşüş üretimle, ihracatla ve istihdamla kalıcı hale geliyor" dedi.

Finans 10-04-2023 12:51

Bakan Nebati muhalefeti hedef aldı! 'Buradan bir kez daha soruyorum' deyip yüklendi: Açık, net cevaplar verin

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı programda şu anda en temel meselelerinin enflasyon olduğunu söyledi. Konuşmasında muhalefete de yüklenen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Şimdi buradan bir kez daha soruyorum. Sıcak para bulmak için IMF kapılarında tekrar bekleşecek misiniz? Faizleri yükselterek üretim ekonomisini baskılayacak ve işsizliği artıracak mısınız? Açık, net cevaplar verin" ifadelerini kullandı.

Finans 08-04-2023 20:11

Bakan Nebati ile çiftçi arasındaki diyalog dikkat çekti! ‘Fiyatlar düşüyor’ dese de ikna edemedi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Konya'daki ziyaretinde bir çiftçinin tepkisiyle karşılaştı. Çiftçi, biriken sorunlarını tek tek anlatmaya çalışırken düşük verimden ve gübre fiyatlarından bahsetti. Bakan Nebati ise gübrenin fiyatının düştüğünü söylese de çiftçiyi ikna edemedi.

Haber 07-04-2023 08:00

Bakan Soylu ve Nebati imzaladı! 9 kişinin malvarlığının dondurulması kararı kaldırıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından imzasıyla 9 kişinin malvarlığının dondurulması kararı kaldırıldı.

Haber 06-04-2023 09:27

Son dakika: Kılıçdaroğlu 'emekli ikramiyelerini asgari ücret seviyesine çıkaracağım' demişti! Bakan Nebati'den çok konuşulacak cevap

Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinin ekonomiye maliyetini açıkladı. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun emekli ikramiyelerini asgari ücret seviyesine çıkarma vaadi ile ilgili de konuşan Bakan Nebati, çok konuşulacak ifadeler kullandı. Nebati, "Milletin aklıyla oynamasın kimse." dedi.

Haber 04-04-2023 22:15

Bakan Nebati’den Meral Akşener’e bir kez daha 'Kayıp Balık Nemo' cevabı! 'Köpek balıklarıyla da uğraşıyoruz'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Kayıp Balık Nemo’ göndermesine bir kez daha yanıt verdi. 56 gündür deprem bölgesinde görevli olduğunun altını çizen Bakan Nebati, "Vatandaşlarımızın rahatlatılması noktasında çalışmalarımızı sürdürürken maalesef bir yandan da köpek balıklarıyla uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 03-04-2023 19:36

Bakan Nebati'den paylaşım! Türkiye Yüzyılı'na azimle ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Togg başta olmak üzere elektrikli araç ekosistemi, savunma sanayi, enerjide dışa bağımlılığı azaltan yatırımlar ve enerji teknolojileri üretimi gibi alanlarda elde ettiğimiz büyük başarıları daha da ileriye taşıyarak Türkiye Yüzyılı'na güvenle, azimle ve kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz" dedi.

Finans 25-03-2023 16:45

Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na 'Vergi Konseyi' yanıtı: İyi bir danışman size artık şart olmuştur

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan Nebati, paylaşımında "İcraatlarımız hakkında güncel ve sağlıklı bilgiler edinebileceğiniz iyi bir danışman size artık şart olmuştur." ifadelerini kullandı.

Finans 20-03-2023 17:11

Bakan Nebati'den EYT açıklaması: Kıdem tazminatı kefalet hacmini iki katına çıkardık

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin iş dünyası üzerindeki yükünü hafifletmek için daha önce açıkladıkları Hazine destekli KGF paketinde bu kapsamdaki kıdem tazminatı kefalet hacmini 25 milyar liradan 50 milyar liraya çıkardıklarını açıkladı.

Finans 11-03-2023 21:32

Kılıçdaroğlu'nun vergi açıklamalarına Nureddin Nebati'den yanıt! 'İyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesini ziyaret etti. İlk durağı olan Malatya'da açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Vergi açısından bir pozitif ayrımcılık yapılması gerekiyor" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yanıt verdi. Nebati, "Bilgi almakta zorlanıyorsanız, size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim." ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-2023 16:15

SON DAKİKA | Bakan Nebati duyurdu! Sıfır faizli, 36 ay vadeli ve 1 yıl geri ödemesiz 50 bin liraya kadar kredi verilecek

Son dakika haberi: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, depremlerden etkilenen illerdeki kadın kooperatiflerine üst limiti 50 bin lira olacak şekilde sıfır faizli, 36 ay vadeli ve 1 yıl boyunca geri ödemesiz kredi verileceğini duyurdu.

Finans 10-03-2023 12:42

Finansal İstikrar Komitesi toplantısı sonrasında açıklama

2023 yılının ilk Finansal İstikrar Komitesi toplantısı, 3 Şubat 2023 günü Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati başkanlığında gerçekleştirildi.

Finans 04-02-2023 09:57

Bakan Nebati'den EYT için yeni açıklama geldi: 'Para hazır, kasada duruyor!'

Son dakika EYT açıklaması... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT'nin 2023 için bütçe yükünü 255 milyar lira olarak hesapladıklarını açıkladı. Nebati açıklamasın, "Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi için 2023 bütçesine yönelik çok sıkı tedbirler aldık. EYT’nin bütçeye maliyetini de bu yıl için 255 milyar lira olarak hesapladık, kasada hazır duruyor" dedi.

Finans 02-02-2023 08:34

Bakan Nebati duyurdu: Hazine’nin iç borçlanma vadesi 70 aya yükseldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2022 yıl sonu itibarıyla iç borçlanma vadesinin 70 aya çıktığını duyurdu. Bakan Nebati ayrıca, “TL cinsi sabit getirili senetlerimizin toplam iç borçlanmamız içerisindeki payı da 2021’de yüzde 35 seviyesinde iken, 2022 sonunda yüzde 60’a ulaşarak borç stoğumuzun kompozisyonunu ciddi biçimde güçlendirdi” dedi.

Finans 31-01-2023 14:40

İşletmeler teminat ihtiyaçlarını karşılayabilecek! Bakan Nebati duyurdu: Katılım Finans Kefalet Şirketi kuruluyor

Katılım esaslarına uygun çalışan işletmeler, finansmana erişim sürecinde teminat ihtiyaçlarını, Katılım Finans Kefalet Şirketinden karşılayabilecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Katılım Finans Kefalet Şirketi kurulduğunu duyururken "Katılım finans sektörümüzün tüm kurumsal yapıları ve enstrümanlarıyla ülkemizin bu alandaki ihtiyaçlarını tamamen karşılayabilecek düzeye ulaşmasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Finans 30-01-2023 13:54

Grafikleri paylaşarak dikkat çeken rakamı duyurdu! Bakan Nebati'den 'faiz' açıklaması: Bir dönüşüm yaşanıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, faiz harcamaları ve milli gelirle ilgili yaptığı paylaşımda "Ekonomimizde yapısal bir dönüşüm yaşanıyor" derken faiz harcamalarının milli gelire oranının 2022'de yüzde 2,3'e düşmesini beklediklerini söyledi.

Finans 29-01-2023 11:35

'Bilerek ani yapmıyoruz' Bakan Nebati'den enflasyon ve fiyat istikrarı ile ilgili dikkat çeken sözler

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomiye dair önemli açıklamalar yaptı. Enflasyonla mücadelede etkinliğin hızlı olması için net ithalatçı olunduğundan petrol ve doğal gaz fiyatlarının gerilemesi gerektiğine vurgu yapan Nebati, etkili olması için döviz kurlarında oynamanın en aza inmesi gerektiğini belirtti. Bunların yakalandığını, dolayısıyla enflasyonun aşağı doğru meyilli olduğunu söyleyen Nebati 'ani yapmıyoruz bilerek' diyerek fiyat istikrarını yavaş yavaş sağlanacağını ifade etti.

Finans 25-01-2023 16:47

Dev yapılandırma paketinde 'ihya' detayı! Bağ-Kur'lular merakla bekliyordu... 10 bin ehliyet sürücülerine geri dönüyor

Kritik tarih 31 Aralık 2022, bu tarihe kadar kamuya olan 2 bin TL'nin altındaki tüm borçlar siliniyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma paketi açıklandı, ayrıntılar belli oldu. Yapılandırılan borçlar 48 taksitle ödenebilecek ya da peşin ödenmesi durumunda yüzde 10 indirim yapılacak. Yasalaşmasıyla 10 bin ehliyeti sürücülerine geri döndürecek yapılandırma paketi kapsamında ayrıca Bağ-Kur'luların beklediği ihya açıklaması da geldi. İşte merakla beklenen tüm detaylar...

Finans 25-01-2023 08:31

Son dakika | Bakan Nebati'den eleştirilere Tedbirimizi aldık, rahatız yanıtı! Dikkat çeken 'EYT' mesajı: Beklenenden daha iyi olacak

Son dakika haberi: Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi için gözler önümüzdeki hafta teklifin Mecliste yaşanacak gelişmelere çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den EYT düzenlemesiyle ilgili yeni bir mesaj geldi. 'Seçim harcaması' eleştirilerine yanıt veren Bakan Nebati, "EYT'nin tedbirini aldık. Bütçede kaynağını oluşturduk. Rahatız. Bütçe performansımız beklenenden iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 22-01-2023 13:50

SON DAKİKA | Darphane'den 'ikinci altın' adımı! Bakan Nebati duyurdu, bugün başlıyor

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "21 Kasım 2022’de devreye aldığımız 5 ton altın karşılığında ihraç edilen Darphane Altın Sertifikalarına bireysel yatırımcılarımız büyük bir ilgi gösterdi. Bu teveccühün ardından bugün de 10 tonluk ikinci altın sertifikası ihracına bugün çıkıyoruz" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 16-01-2023 10:59