Ogeday Girişken Haberleri

Ogeday Girişken diskalifiye mi oldu? Survivor All Star 61. Bölüm Tanıtımı'nda olay sözler: Bizi yalnız bıraktı

Survivor All Star 2024 61. Bölüm Tanıtımı'ndan şoke eden anlar yaşandı. Konseyde Ogeday Girişken'in olmayışı ve mavi takım yarışmacıların sözleri "Ogeday diskalifiye mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Ogeday'ın adayı terk edip etmediği merak konusu oldu.

Magazin 17-03-2024 07:26

Survivor Ogeday'ın Erik Dalı performansı sosyal medyayı salladı! 'Dilber görse önünde saygıyla eğilirdi'

Heyecanın hiç bitmediği Survivor All Star'ın yeni bölüm tanıtımı sosyal medyayı salladı. Survivor'ın yeni bölümünde düzenlenen dans yarışmasının görüntüleri olay oldu. Ogeday Girişken'in Erik Dalı performansı çok beğenildi. O anlara yorum yağdı.

Magazin 31-01-2024 08:37

Acun Ilıcalı'nın Ogeday hakkındaki açıklaması dikkat çekti! Nisa'nın hayranları isyan etti

Survivor All Star 2024 yarışmacıları birer birer açıklanmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı Ogeday Girişken’in de yeni sezonda yarışacağını açıkladı. Ilıcalı’nın paylaşımında “Yarışmalara konsantre bir Ogeday” ibaresini kullanması dikkat çekti. Nisa Bölükbaşı’nın hayranları tepki gösterdi.

Magazin 11-09-2023 12:08

Acun Ilıcalı açıkladı! Ogeday Girişken, Survivor All Star 2024'te yer alacak

Survivor All Star 2024 heyecanı eylül ayıyla birlikte başladı. Survivor All Star 2024 kimler merak konusu oluyor. Acun Ilıcalı yarışmaya Nihat Altınkaya ve Nagihan Karedere'nin katılacağını açıklayarak start'ı verdi. Ilıcalı son olarak da 2017 şampiyonu Ogeday Girişken'in adını açıkladı.

Magazin 08-09-2023 15:08

Ogeday Girişken

Ogeday Girişken Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ogeday Girişken Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı dekolteli poz verdi! Yangın yeri buralar

Survivor programı ile tanınan Nisa Bölükbaşı Survivor 2020 ve 2022 All Star sezonlarında yarıştı. 2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Bölükbaşı bu kez dekolteli pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 09-03-2023 10:36

Survivor'ın tartışmalı şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ayrıldı iddiası! Her şeyi sildiler

Survivor'ın son sezonunda şampiyon olan ve şampiyonluğu günlerce tartışılan Nisa Bölükbaşı yarışmada Ogeday Girişken ile aşk yaşıyordu. Uzun süredir beraber olan çiftin ayrıldığı iddia edildi. İkili birbirlerini takipten de çıktı.

Magazin 29-11-2022 13:13

Laura Celine'den ayrılan Barış Murat Yağcı'nın yeni sevgilisi ortaya çıktı! Güzelliği parmak ısırttı

Survivor'da iki sezon yarışarak tanınırlığını arttıran ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, takım arkadaşı Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Barış Murat Yağcı'nın, gönlünü Rus güzel Camilla Ziganshina'ya kaptırdığı iddia edildi.

Magazin 26-11-2022 11:24

Nisa Bölükbaşı sevgilisi Ogeday Girişken'den ayrıldı mı? Bakın ne paylaştı

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken haklarında çıkan ayrılık iddialarını çektikleri video ile yalanladı. İkili haklarında çıkan ayrılık haberlerini ti'ye aldı.

Magazin 20-10-2022 08:22

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken çıplak ayakla koştu! Nisa Bölükbaşı o anları saniye saniye kaydetti...

Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, sevgilisi Ogeday Girişken ile Belçika'dan paylaşım yaptı. Bölükbaşı, sevgilisinin çıplak ayak koştuğu anları saniye saniye kaydetti.

Magazin 11-09-2022 22:50

Herkes babası sanmıştı! Survivor Ogeday Girişken'in aradığı bakın kim çıktı

Survivor yarışmasında şampiyonluk yaşayarak adını milyonlara duyuran Ogeday Girişken geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düşmüştü. 3 gündür kayıp olan İsmail Nayman Arık için dua isteyen Girişken'in babası olduğu düşünülen kişi bambaşka çıktı. Yeni bir paylaşım yapan Girişken aranılan kişinin kendi babası olmadığını açıkladı.

Magazin 06-08-2022 15:33

Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken'den korkutan haber! Babası denizde kayboldu

Survivor All Star 2022'nin iddialı yarışmacılarından Ogeday Girişken'in babasının denizde kaybolduğu düşünülmüştü. Sosyal medya hesabından kayıp ilanı veren Girişken, "Dualarınızı esirgemeyin" dedi.

Magazin 05-08-2022 16:31

Survivor yıldızı Ogeday Girişken 'O Kız' dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor

Son olarak Survivor yarışmasıyla gündeme gelen Ogeday Girişken, iddialı bir diziyle ekranda sevenleriyle buluşacak. Yakışıklı oyuncu Kanal D’nin Focus Film imzalı “O Kız” dizisiyle el sıkıştı.

Magazin 11-07-2022 08:47

Semih Öztürk Ogeday'ın elenmesi sonrası analiz yaptı! Kuş Uçuşu'nu örnek gösterdi

Survivor yorumcusuyken bir anda programda yer almamaya başlayan ve kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk analizlerine sosyal medyadan devam ediyor. Survivor'da Ogeday'ın elenmesi sonrası açıklamalar yapan Semih Öztürk son dönem popüler olan Kuş Uçuşu dizisini de örnek gösterdi. Semih Öztürk paylaşımında "Nisa’nın çok büyük avantajı var. Ciddi bir fan grubu olmakla birlikte Z kuşağının önemli temsilcisi" dedi.

Magazin 19-06-2022 11:58

Survivor All Star'da duygusal anlar! Dokunulmazlığı kaybeden Ogeday gözyaşlarına boğuldu

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacılarından Ogeday, sakatlığından dolayı dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybetti. Finale günler kala sakatlandığı için sinirlenen Ogeday, gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-06-2022 13:46

Survivor kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam yanıt buldu. Survivor 2022 All Star yarışmasında bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli olmuştu. Dün akşam yapılan ada konseyinde eleme adaylarından Atakan, Hikmet, Nisa veOgeday'ın SMS oy sıralaması sonuçları açıklandı ve veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? 14 Haziran Survivor SMS sıralaması sonuçları ve elenen isim.

Magazin 15-06-2022 09:26

Furkan Dede'nin Ogeday ile ilgili sözleri sonrası Acun Ilıcalı'yı kızdırdı! Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya bağlandı

Survivor Ekstra'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yorumculardan Furkan Dede Survivor Ogeday'ın sakatlığıyla ilgili şoke eden bir iddiada bulundu. Furkan Dede, Ogeday'ın sakatlığının numara olduğunu söylemesi sonrası Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra'ya bağlandı. Furkan Dede ve Acun Ilıcalı arasındaki gerilim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-06-2022 14:41

Survivor Nisa, Ogeday'a laf çaktı! Ortam gerilince Ayşe patladı: Ağız burun eğdiği yetmiyor, saygısız!

Survivor'da Nisa Bölükbaşı ile Ayşe Yüksel parkurda karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden Nisa, Ayşe'nin sevinç gösterisi üzerine çıkıştı. "Bana doğru sevinme bari" diyen genç yarışmacı tepki gösterdi. Survivor'da oyun alanında yaşanan bu durum sonrası Nisa, Evrim'e dönüp Ogeday'ın hala onu savunduğunu söyledi. Nisa'nın tavrı karşısında şaşıran Ayşe ise bench'te "Sevincime kadar laf ediyor saygısız. Ağız burun eğdiği yetmiyor." diye söylendi. İşte Survivor'da Nisa ile Ayşe arasında yaşananlar...

Magazin 08-06-2022 09:25

Survivor 17 Mayıs 2022 ödül oyununu kim kazandı? 17 Mayıs Survivor ödül oyununun galibi kim oldu? Survivor 17 Mayıs kim adaya veda etti?

Survivor All Star 2022'de yeni bir ödül heyecanı yaşandı. İki takımda ağızları sulandıran ödülü almak için kıyasıya rekabet etti. Bu akşam Survivor'da ödül oyunu dışında bir veda da yaşanacak. Potaya çıkan isimlerden biri 17 Mayıs Salı akşamı Survivor'a veda edecek. İşte Survivor All Star ödül oyununun kazananı ve dahası!

Magazin 18-05-2022 00:13

Survivor Nisa'nın Barış açıklaması sonrası Ogeday: Nisa konuşsa anlatacağı çok şey var

Survivor All Star'da eski aşıklar Nisa ve Barış arasında yaşananlar yarışmaların önüne geçiyor. Nisa'nın Barış hakkındaki iddiaları sonrası yeni sevgilisi Ogeday da sessiz kalmadı. Survivor Ogeday "Nisa konuşsa anlatacağı çok şey var" dedi.

Magazin 19-04-2022 08:58

Survivor yarışmacıları para alıyor mu? Nisa ve Ogeday zirvede... Şaşırtan iddia

Survivor All Star 2022 yarışmacılarının para aldığı iddia edildi. TV100'ün iddiasına göre; Nisa, Mert, Batuhan ve Yasin gibi ünlü yarışmacıların da olduğu Survivor'da kazançlar ortaya çıktı.

Magazin 06-03-2022 09:31

Survivor Ogeday'ın ablasından dikkat çeken Atakan paylaşımı: Burası Survivor dostluk ve arkadaşlık yok

Survivor 2022 All Star'da gönüllüler takımında yapılan oylamada Ogeday'ın kendi ismini eleme adayı olarak söylemesine tepki gösteren Atakan, "Aynı annenin elinden yemek yedik, birlikte büyüdük. Bunu hayatım boyunca unutamam" demişti. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu ise Ogeday'ın ablasının paylaşımını canlı yayında okudu. Hatipoğlu, "Paylaşımda ablası 'Çocukluk arkadaşı olabilirler ama burası Survivor All Star, dostluk ve arkadaşlık yok' şeklinde yazmış" dedi.

Magazin 14-02-2022 20:54

Survivor aşıkları Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı ayrıldı mı? Dikkat çeken detay

Survivor All Star 2022 sezonu, birbirinden iddialı yarışmacılarla yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Survivor'dan önce aşk yaşamaya başlayan Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı, All Star sezonunun en dikkat çeken isimlerinden oldu. Ünlü çift hakkında sosyal medyada şaşkına çeviren bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 10-02-2022 13:42

Survivor All Star'da Yunus Emre ile Berkan ve Ogeday kavgası!

Survivor 2022 All Star'ın 8 Şubat Salı ekrana gelecek olan yeni bölümünde gönüllüler takımında ortalık karışıyor. Ödül oyunu sırasında sinirlenen Yunus Emre, Berkan ve Ogeday'a sert tepki gösteriyor. İkilinin üzerine yürüyen Yunus Emre'ye araya giren Hikmet sakinleştirmeye çalışıyor. Ancak Yunus Emre, Hikmet'e de tepki gösteriyor.

Magazin 08-02-2022 02:23

Mert Öcal'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlu'ndan flaş hamle! Hemen sildi

Survivor All Star 2022 sezonuna, Mert Öcal, Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Mert Öcal'ın, sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule Şakalakoğlu'nu Sude Burcu ile aldattığı iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Survivor eski yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu'ndan şaşırtan bir hamle geldi.

Magazin 31-01-2022 08:32

Survivor Ogeday kimdir? Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star 2022'nin Gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken, 2017'de katıldığı Survivor'da birinci olmuştu. Ogeday Girişken'in hayatı hakkında detaylar merak konusu oldu. Girişken, birden çok ekran önü projesinde yer aldı. İşte detaylar...

Magazin 31-01-2022 01:13

Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu olayı nedir? Nisa ile Ogeday, Sude'ye Mert hakkında ne dedi? Mert ile Sude sevgili mi?

Survivor All Star 2022'nin 30 Ocak akşamında yayınlanan yeni bölümünde Survivor'da bir ilk yaşandı. Genellikle yarışma ve strateji ağırlıklı ilerleyen programda aşk meselesi gündeme geldi. Survivor'un yeni bölümünde Mert, Sude ile ilgili Ogeday ve Nisa ile konuştu. "Dedikodu yapmayın" diyen Mert'in sözlerine karşılık Nisa ve Ogeday'ın söyledikleri duyanları şaşırttı. Sosyal medya Mert ve Sude olayıyla çalkalandı. Peki Survivor'da neler oldu?

Magazin 30-01-2022 22:33

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın asıl mesleği şaşırttı! Mesleği yüzünden sporu bırakmış

TV8'de ekranlara gelen Survivor All Star, yarışmacılarıyla sık sık gündemde olmaya devam ediyor. Daha önce Survivor 2020 sezonunda da yarışan 23 yaşındaki Nisa Bölükbaşı, son olarak koronavirüs haberleriyle gündeme gelmişti. Nisa'nın asıl mesleği ise duyanları şaşırttı. Profesyonel tenis ve yüzmeyle uğraştığı bilinen Bölükbaşı'nın, daha önce asıl mesleği sebebiyle sporu bıraktığı ortaya çıktı.

Magazin 22-01-2022 15:58

Survivor All Star 2022'de aşk iddiası! Seyirci o detayı hemen fark etti

Dominik'e gelmeden önce Survivor yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı söylenilen Ogeday Girişken hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ogeday Girişken'in, takım arkadaşı Sude Burcu ile birlikte olduğu öne sürüldü.

Magazin 20-01-2022 10:37

Survivor Ogeday'dan Nisa Bölükbaşı itirafı! Evet de demiyorum hayır da...

Ogeday Girişken’den Nisa Bölükbaşı ile aralarında olanlar hakkında ilk açıklama geldi. Acun Medya tarafından Survivor öncesi yarışmacılarla yapılan röportajlar esnasında Nisa ile aralarında çıkan aşk dedikoduları hakkında konuşan Ogeday, “Çıkan haberlere evet de demiyorum, hayır da demiyorum; havada bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.

Magazin 14-01-2022 12:10

Survivor All Star yarışmacısı Yasin Obuz, takım arkadaşı Ogeday Girişken'e o sözlerini hatırlatarak meydan okudu

Survivor 2022 All Star henüz başlamadan yarışmacılar arasındaki polemikler gündeme gelmeye başladı. Survivor'da gönüllüler takımında yarışacak olan Yasin Obuz, takım arkadaşı Ogeday'ın kendisi hakkında söylediği "Yapmacık ve itici" sözlerini hatırlatarak meydan okudu. Ogeday'ın röportajını paylaşan Yasin "Selamün aleyküm baba" notunu yazdı.

Magazin 04-01-2022 22:14

Survivor 2022'ye bu aşk üçgeni damga vuracak! Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, Barış Murat Yağcı'ya karşı

Survivor 2022 All Star'daki aşk üçgeni yeni sezona damgasını vuracak. Nisa Bölükbaşı, Survivor 2020'deki takım arkadaşı Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayamaya başlamış, ancak ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Nisa'nın ise Survivor 2017 şampiyonu olan Ogeday Girişken ile birlikte olduğu iddia edildi. Sevgili oldukları iddia edilen Nisa ve Ogeday gönüllüler takımında yer alırken, Nisa'nın eski aşkı Barış Murat Yağcı ise ünlüler kadrosunda mücadele edecek.

Magazin 12-12-2021 20:55

Survivor All Star 2022 ne zaman? Survivor All Star olacak mı?

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan "Survivor"da önümüzdeki dönem kimlerin yarışacağı şimdiden merak konusu oldu. Survivor programı yıllardır seyircisinin ilgisini kaybetmedi. İzleyiciler "Survivor All Star 2022 ne zaman?" , "Survivor All Star olacak mı?" sorusunun yanıtını araştırmaya koyuldu. Acun Ilıcalı Survivor Panaroma'da merak edilen sorunun yanıtını verdi. İşte ayrıntılar...

Magazin 08-07-2021 19:55

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken'den Aziz Yıldırım anısı

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken, Milliyet Skorer Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı. Fenerbahçeli sporcu yarışma bittikten sonra Aziz Yıldırım ile olan bir anısını paylaştı. Ogeday, eski başkan Aziz Yıldırım'ın kendisini altyapıdan tanıdığını dile getirdi. Sözlerine devam eden Survivor şampiyonu, başkanın kendisine yarışmada kazandığı para ödülü ile ilgili olarak, "Eğer parayı alamazsan söyle ben Acun'u ararım söylerim" dediğini belirtti.

Spor 29-04-2020 12:22

Survivor Şampiyonu Ogeday Girişken 'Bir Litre Gözyaşı'nda!

2017 Survivor şampiyonu Ogeday Girişken, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Bir Litre Gözyaşı" dizisinde boy gösterecek. Ünlü isim "Teoman" karakterine hayat verecek.

Magazin 27-01-2019 15:08

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken dansözle karşılıklı göbek attı

Survivor şampiyonu Ogeday Girişken, geçtiğimiz akşam gittiği bir mekanda dansözle karşılıklı göbek attı. Önce utanıp oynamayan Ogeday daha sonra döktürdü

Magazin 18-09-2018 10:40

Survivor'a hileli SMS soruşturması!

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Survivor' isimli yarışmada geçtiğimiz sezon birinci olan Ogeday Girişken'in SMS oylarında sahtecilik yapıldığı iddia edildi. İddia üzerine, SMS oylarını onaylayan noter Rabia Kaban hakkında soruşturma izni istendi.

Magazin 05-12-2017 09:23