Oğlum Dizisi Haberleri

Oğlum dizisi için erken final kararı! Ekrana veda ediyor

Show TV'nin iddialı dizisi Oğlum için erken final kararı alındı. Canan Ergüder'i setlere geri döndüren Oğlum dizisi reytinglerde istenilen sonuçları alamamıştı.

Magazin 20-04-2022 02:13

Oğlum dizisinin Sedef'i Tuğçe Açıkgöz meğer o dizide de oynamış! Seneler önce herkesi ekran başına kilitleyen...

Şimdilerde Oğlum dizisinde Sedef karakteriyle izlediğimiz ve daha önce Menajerimi Ara dizisinde de rol alan oyuncu Tuğçe Açıkgöz, dizideki performansıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Dizinin çokça konuşulan karakterlerinden olan Tuğçe Açıkgöz'ün seneler önce herkesi ekrana kilitleyen bir dizide de rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 30-03-2022 17:32

23 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

23 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından haftanın dördüncü gününde de en çok araştırılan konular arasında. 23 Mart Çarşamba akşamı Oğlum, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi diziler ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 23 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 24-03-2022 10:39

16 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

16 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. 16 Mart Çarşamba akşamı; Oğlum, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 16 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 17-03-2022 10:53

Oğlum Dizisi

Oğlum Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oğlum Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt neresi? İşte Oğlum dizisi oyuncuları...

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Oğlum dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla televizyon izleyicisinin dikkatini çekmeyi başardı. İlgiyle takip edilen dizinin çekim yeri merak ediliyor. Peki Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt neresi? İşte Oğlum dizisi oyuncuları ve merak edilenler...

Magazin 15-03-2022 10:19

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı da çok ünlü çıktı! ''Baktığım her yerdesin''

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi isimlerin paylaştığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Camdaki Kız kadrosuna dahil olarak izleyiciyi heyecanlandıran Leyla Feray'ın, kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Bakın Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı kim çıktı...

Magazin 01-03-2022 13:25

Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Show TV 'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisi, hikayesi ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine topladı. İlgiyle takip edilen dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Peki Oğlum dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Oğlum dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Oğlum dizisi konusu!

Magazin 26-02-2022 09:25

Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Oğlum dizisi Sedat karakteri Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında?

Daha önce Acil Aşk Aranıyor, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol almış olan Serhat Teoman şimdilerde Oğlum dizisinde Sedat karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncunun özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 17:59

Canan Ergüder kimdir, aslen nereli? Oğlum dizisi Demet karakteri Canan Ergüder kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte sağlık durumu...

Show TV'de yayınlanan Oğlum'da Demet rolüyle uzun bir aranın ardından seyirci karşısına çıkan Canan Ergüder'in hayatı ve sağlık durumu merak edildi. Geçmiş dönemde kanser tedavisi gören Canan Ergüder, yeni dizisiyle ekranlara dönmüştü. Peki Canan Ergüder kimdir, aslen nereli? Canan Ergüder kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 17:31

Oğlum dizisi Kaan'ı Emir Kaan Özkan kimdir? Emir Kaan Özkan kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisinde Kaan karakterine hayat veren Emir Kaan Özkan'ın kim olduğu merak ediliyor. En son Misafir dizisinde rol alan Emir Kaan Özkan, Oğlum dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Show TV'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Emir Kaan Özkan, önceki oyunculuk performansıyla izleyiciden tam not almıştı. Emir Kaan Özkan'ın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor.

Magazin 17-02-2022 16:59

Oğlum dizisi 2. bölümden ön izleme sahnesi! Zeynep'i bekleyen kritik karar

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Oğlum'un 2. bölümünden bir ön izleme sahnesi daha izleyicilerle buluştu. Oğlu Efe için zor bir ikilemde kalan Zeynep'in, Demet'le düşüncelerini paylaştığı sahnede "Söylerseniz suç bulunacak, saklarsanız da aklanacak... Siz olsanız ne yapardınız?" sorusu dikkat çekiyor. Zeynep'in vereceği karar büyük bir merak konusu olurken onun bu vicdan muhakemesi tüm izleyenlere de aynı duygu ve düşünceleri yaşatacak.

Magazin 15-02-2022 22:08

Oğlum dizisi 2. bölümden çarpıcı fragman! Siz olsanız ne yapardınız?”

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Oğlum, 9 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan 1. bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. İlk bölümün hemen ardından ise Oğlum'un 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İlyas’ın okul çıkışına geç kaldığı için Melike’ye sitem ettiği tanıtımda Melike, Kaan’ın okuluna saldırıyor. Tuğrul ve Zeynep, Efe’nin bahsettiği kanıt olan kanlı gömleği bulurken Zeynep ise “Bildiğinizi söylerseniz çocuğunuz suçlu bulunacak, saklarsanız aklanacak. Siz olsanız ne yapardınız?” diye soruyor.

Magazin 10-02-2022 03:02

Oğlum dizisinin Efe'si Metehan Parıltı kimdir? Metehan Parıltı kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisi Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Oğlum dizisi konusu kadar oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oğlum dizisinde Efe karakterine hayat veren oyuncu Metehan Parıltı küçük yaşına rağmen oyunculuğuyla dikkat çeken isimlerden birisi. En son Kadın dizisinde rol alan Metehan Parıltı şimdi de Oğlum dizisinde yer alıyor. Metehan Parıltı'nın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Magazin 10-02-2022 00:10

Oğlum dizisinin İlyas'ı Timur Acar kimdir? Timur Acar kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisinde İlyas karakterine hayat veren Timur Acar'ın kim olduğu merak ediliyor. Timur Acar'ı izleyicilerin büyük bir çoğunluğu komedi dizisi olan Avrupa Yakası ile tanımıştır. Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı İzzet karakteri ile Timur Acar hafızalara kazınmıştır. Timur Acar, daha sonra pek çok yapımda rol almıştır. Timur Acar, Oğlum dizisinde canlandırdığı İlyas karakteri ile ekrana döndü. Timur Acar'ın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor.

Magazin 09-02-2022 23:43

Oğlum dizisinin Zeynep'i Songül Öden kimdir? Songül Öden kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Songül Öden'in kim olduğu merak ediliyor. Songül Öden yıllar sonra yeniden ekranlara Oğlum dizisi ile dönüş yapıyor. En son Serçe Sarayı dizisinde izlediğimiz Songül Öden ekranlara Oğlum dizisi ile geri dönüyor. Songül Öden uzun zaman uzak kaldığı dizi setlerine Oğlum dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri dönüş yaptı. Songül Öden'in kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor.

Magazin 09-02-2022 23:17

Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimlerdir?

Show TV'nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başladı. Oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile dikkat çeken Oğlum dizisi hakkında detaylı bilgi almak isteyen izleyiciler, Oğlum dizisinin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum hakkında merak edilen her detayı haberimizde yer verdik.

Magazin 09-02-2022 22:00

Oğlum dizisinin Bulut'u Kubilay Aka kimdir? Kubilay Aka kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisinde Bulut karakterine hayat veren Kubilay Aka'nın kim olduğu merak ediliyor. En son reyting rekorları kıran Çukur dizisinde rol alan Kubilay Aka, Oğlum dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Show TV'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Onlardan biri de oyuncu Kubilay Aka. Gene Show TV'de yayınlanan Çukur dizisindeki performansı ile hafızalara kazındı. Kubilay Aka'nın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor.

Magazin 09-02-2022 21:57

Oğlum dizisinin Tuğrul'u Feyyaz Duman kimdir? Feyyaz Duman kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisinde Tuğrul karakterine hayat veren Feyyaz Duman'ın kim olduğu merak ediliyor. En son Yalancılar ve Mumları dizisinde rol alan Feyyaz Duman, Oğlum dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Show TV'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Onlardan biri de oyuncu Feyyaz Duman. Feyyaz Duman'ın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor.

Magazin 09-02-2022 21:38

Oğlum dizisinin Melike'si Nihal Yalçın kimdir? Nihal Yalçın kaç yaşında, nereli ve dizileri neler?

Oğlum dizisinde Melike karakterine hayat veren Nihal Yalçın'ın kim olduğu merak ediliyor. En son Kırmızı Oda dizisinde Rezzan'ı canlandıran Nihal Yalçın Oğlum dizisi ile izleyicisinin karşısısna çıkıyor. Show TV'de yayın hayatına başlayan Oğlum dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Onlardan biri de oyuncu Nihal Yalçın. Nihal Yalçın'ın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı araştırılıyor.

Magazin 09-02-2022 20:58

Canan Ergüder kanseri atlattı mı? Oğlum dizisiyle geri dönen Canan Ergüder kimdir?

Oyunculuğu ile adından söz ettiren Canan Ergüder bilindiği gibi kanser tedavisi görüyordu. En son Menajerimi Ara dizisinde rol alan Canan Ergüder, diziden kanser olduğunu ayrılmıştı. Oğlum dizisiyle yeniden ekranlara dönen Canan Ergüder'in son durumunun ne olduğunu, kanseri atlatıp atlatamadığı hayranları tarafından merak ediliyor. Oğlum dizisiyle geri dönen Canan Ergüder'in kim olduğunu merak edenler için bu haberimizi derledik.

Magazin 09-02-2022 19:10

Ünlü oyuncu Canan Ergüder kanseri atlattı! 'Oğlum' dizisiyle ekrana dönüyor

Kanser hastalığı nedeniyle Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'dan ayrılmak zorunda kalan Canan Ergüder, sağlığına kavuştu. Meme kanserini, eşi Kenan Ece ve oğlu sayesinde atlattığını anlatan Canan Ergüder, Oğlum dizisiyle ekrana dönüyor.

Magazin 09-02-2022 18:49

Oğlum dizisi 1. bölümden Kubilay Aka'lı ön izleme sahnesi! Oğlum ne zaman başlıyor?

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinin 1. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Son olarak Çukur'da rol alan Kubilay Aka da Oğlum dizisiyle ekranlara dönüyor. Aka ile birlikte Oğlum'un oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz yer alıyor. Bir umut hikayesini ekrana taşımaya hazırlanan Oğlum dizisi ilk bölümüyle 9 Şubat Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Magazin 08-02-2022 01:00

Oğlum dizisi ne zaman başlayacak? Oğlum dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Show TV'de yakın süreçte ekrana gelecek olan Oğlum dizisinin ne zaman başlayacağı ve konusu ile detayları merak ediliyor. Canan Ergüder, Feyyaz Duman ve Songül Öden gibi pek çok başarılı ismin kadroda yer aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu. Peki Oğlum dizisi ne zaman başlayacak? Oğlum dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 02-02-2022 14:24

Oğlum dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Oğlum 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor. Oğlum dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 31-01-2022 22:54

Oğlum dizisinden yeni fragman yayınlandı! Oğlum dizisi ne zaman başlıyor?

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinden yeni fragman yayınlandı. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor.

Magazin 24-01-2022 00:22

Oğlum dizisinden ilk fragman yayınlandı! Oğlum dizisi oyuncular kimler?

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler yer alıyor.

Magazin 13-01-2022 01:51

Canan Ergüder kanseri yendi! 'Oğlum'la geri dönüyor

Meme kanserine yakalanan ve Menajerimi Ara dizisine veda etmek zorunda kalan Canan Ergüder, aylar sonra ‘Oğlum' dizisiyle setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 23-11-2021 11:00