Oğuzhan Asiltürk Haberleri

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu başkanlığına Temel Karamollaoğlu seçildi

Oğuzhan Asiltürk'ün hayatını kaybetmesiyle boşalan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanlığına, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu seçildi.

Haber 04-10-2021 19:56

Oğuzhan Asiltürk, son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk (86), Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 02-10-2021 14:48

Durmuş Durduyan kimdir? Oğuzhan Asiltürk'ün gerçek ismi nedir?

Oğuzhan Asiltürk'e yapılan tetkikler sonucu zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı tanısı konulmuştu. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayata veda etti. Oğuzhan Asiltürk'ün, 34 yaşındayken mahkemeye başvurup adını değiştirdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 01-10-2021 15:22

Oğuzhan Asiltürk: Erbakan'ın sağ kolu, Milli Görüş’ün son lideriydi

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 13 Eylül'de, Covid-19 sonrası gelişen zatürreye bağlı nefes darlığı nedeniyle kaldırıldığı Ankara Şehir Hastanesi'nde, 86 yaşında yaşamını yitirdi. Eski başbakan Necmettin Erbakan'ın ölümünden sonra Saadet Partisi YİK Başkanlığına getirilen Asiltürk, "milli görüşün lideri" olarak anılıyordu. Asiltürk, "seçim ittifakı" konusunda parti yönetimiyle görüş ayrılığına düşmüştü.

Haber 01-10-2021 12:44

Oğuzhan Asiltürk

Oğuzhan Asiltürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oğuzhan Asiltürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajları

Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk için başsağlığı mesajları

Yurthaber 01-10-2021 12:20

Oğuzhan Asiltürk neden öldü? Oğuzhan Asiltürk kimdir, nerelidir, hastalığı nedir?

Oğuzhan Asiltürk Saadet Partisi'nin kurucuları arasında yer alıyor. Asiltürk, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanıdır. Rahatsızlanan Asiltürk, İstanbul’dan Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti. İşte merak edilenler...

Haber 01-10-2021 10:07

Son Dakika: Oğuzhan Asiltürk hayatını kaybetti! Oğuzhan Asiltürk kimdir?

Son dakika haberine göre Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Asiltürk ile ilgili "Sabah 09.00'da kardiyak arrest (kalp durması) sonucu kaybetmiş bulunuyoruz" açıklamasını yaptı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asiltürk için başsağlığı mesajı yayınlandı.

Haber 01-10-2021 09:56

Oğuzhan Asiltürk'ün sağlık durumuyla ilgili Karamollaoğlu'ndan açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün sağlık durumu hakkında bilgi vererek, “Şimdilik kontrol altında, müşahede altında. Ümit ediyorum ki kısa zamanda toparlanır” dedi.

Haber 14-09-2021 15:12

Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk hastaneye kaldırıldı.

Haber 13-09-2021 22:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Oğuzhan Asiltürk için 'anlaştılar' iddiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün anlaştığı iddia edildi. Kulislerde Saadet Partisi YİK Başkanı Asiltürk ekibinden önemli isimler, AK Parti listelerinden milletvekili adayı yapılacağı konuşuluyor.

Haber 07-09-2021 10:37

YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk kimdir? Oğuzhan Asiltürk kaç yaşında ve nereli?

Siyasetin gündeminde yer alan isimlerden biri de Oğuzhan Asiltürk. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı yapan Asiltürk, aynı zamanda bir dönem İçişleri Bakanlığı da yapmıştır. Aslında İnşaat Mühendisi olan Oğuzhan Asiltürk, daha sonra siyasete atılmıştır. Oğuzhan Asiltürk 2021 yılının Ocak ayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin ardından ise Asiltürk, Erdoğan’ın kendisine İstanbul Sözleşmesi’nin kalkacağını söylediğini ifade etti.

Haber 16-06-2021 13:21

Oğuzhan Asiltürk'ten Saadet Partisi'ne kongre çağrısı

Saadet Partili Oğuzhan Asiltürk, parti yönetimini eleştirerek kongre çağrısı yaptı. Partinin özelliğinin manevi değerlere bağlılığı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Asiltürk, buna uygun bir yönetim için liste hazırlayacağını açıkladı.

Haber 16-06-2021 11:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oğuzhan Asiltürk ile iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iftarda bir araya geldi.

Haber 21-04-2021 21:23

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Asiltürk, Erdoğan'ı tebrik etti

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak AK Parti’nin 7. Olağan Büyük Kongresinde Genel Başkanlığa yeniden seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.

Haber 24-03-2021 20:25

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gündemi değerlendirdi:

(Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'ü ziyareti) Bir diyalog kurulmuş, bir adım atılmış, bir ziyarette bulunulmuş, bunu ne çok küçümsemeye ne de abartmaya gerek var" - "Teknoloji şirketlerinin, bireylerin verilerini depolaması ve bu verileri kendi çıkarları doğrultusunda kullanması, yeri geldiğinde istihbarat örgütleriyle ve ticari emellerle bu bilgilerin kullanılması endişe vericidir"

Yurthaber 13-01-2021 14:19

Seçim gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Saadet Partisi'ne 'sitem' iddiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim gecesi tebrik için kendisini arayan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e sitem ettiği öne sürüldü.

Haber 27-06-2018 08:38

SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk: Herkesle ittifak yapabiliriz

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Haziran ayında yapılacak genel seçimlere yönelik herkesle ittifak yapabileceklerini söyledi.

Haber 16-01-2015 15:41

Türkiye’de nükleer savaş felaketi olacak

Türkiye’de kurulan füze ve radar üslerinin İran için tehdit oluşturduğuna belirten Oğuzhan Asiltürk, gidişatın 3’ncü Dünya Savaşı’na doğru olduğunu söyledi

Haber 18-03-2013 10:59

Oğuzhan Asiltürk: Türkiye’de nükleer savaş felaketi olacak

Saadet Parti’li Oğuzhan Asiltürk; bütün dünyanın bildiği ama açıklamaktan kaçındığı gerçeğin; İran’ın nükleer bir güç haline gelmesi olduğunu söyledi.

Yurthaber 18-03-2013 10:51

'Merve Kavakçı'yı Meclis'e biz sokmadık'

SP’li Oğuzhan Asiltürk, Kavakçı'nın meclis'yemin için gelmesinde ne Erbakan'ın ne de Kendisinin bilgisi olmadığını söyledi ve ilginç bir iddia ortaya attı.

Haber 01-03-2012 15:40