Ömer Çelik Haberleri Ve Son Dakika Ömer Çelik Haberleri

Ömer Çelik Haberleri Ve Son Dakika Ömer Çelik Haberleri

Ömer Çelik, 15 Haziran 1968'de Adana'da dünyaya geldi. Ömer Çelik’in, babasının adı Yusuf Ziya, annesinin adı Dudu'dur.

Ömer Çelik, Siyaset Bilimci, Stratejist ve Dış Politika Uzmanı; Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.

Ömer Çelik, Yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi alanında yaptı. Bir süre siyaset bilimci ve gazeteci olarak çalıştı.

Ömer Çelik, Bilgi ve Hikmet dergisinin Ankara Sorumlusu olarak görev yaptı. Çeşitli dergilerde yazılar yayınladı. Yeni Yüzyıl, Yeni Şafak ve Star gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

Ömer Çelik, 22 ve 23. Dönemde Adana Milletvekili seçildi. 22 ve 23. Dönemde NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği görevinde bulundu.

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Çelik, bekârdır.

AK Parti 5’inci Olağan Genel Kongre’sinin ardından yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında 13 Eylül 2015 tarihi itibariyle Adalet ve Kalkınma Partisi'nin parti sözcüsü Ömer Çelik oldu.

Ömer Çelik Haberleri

Son dakika | AK Parti'den Fethullah Gülen'in ölümü için ilk açıklama: Tüm cinayetleriyle birlikte bu dünyayı terk etti

Son dakika haberi: Hain elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütüyle mücadelede kararlılık mesajı verdi, "Bu hain adını Netanyahu gibi biriyle yan yana yazdırmıştır" dedi.

Haber

AK Parti'den ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması: Taviz vermeyeceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’nin günlerdir konuştuğu yenidoğan bebek çetesiyle ilgili, “Her ne olursa olsun cinayet şebekesi sağda, solda tehditler savurmaya da devam ediyor. Bunların hiçbirine biz taviz verecek kadro değiliz. Bu çetenin hak ettiği cezayı alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Cinayet şebekesinin üyesidir

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek skandal bir paylaşımda bulundu. Katz'ın bu paylaşımına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert bir yanıt geldi. Çelik, "Çelik yaptığı paylaşımda, "Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir" dedi.

Haber

Son dakika | Kadın cinayetleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Kesinlikle cezasızlık algısına müsaade etmeyeceğiz

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son günlerde sıklaşan kadın cinayetleri konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın net mesaj verdiğini söyledi. "Bu eylemlerin cezasız kaldığına dair bir algı oluşturulmaya çalışıldığını" öne süren Çelik, Erdoğan'ın "Kesinlikle cezasızlık algısına müsaade etmeyeceğiz" dediğini aktardı.

Haber

Ömer Çelik

Ömer Çelik Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ömer Çelik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Bölgesel savaş olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Orta Doğu'da artan tansiyon hakkında, "İsrail diğer ülkeleri bölgesel savaşa sokmak istemektedir. Asıl problem İsrail'i destekleyenler. Soykırım durdurulmazsa bölgesel savaş olabilir." ifadelerini kullandı.

Haber

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'in saldırısıyla ilgili açıklama!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Lübnan'a siber saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, "Yani bu çağrı cihazları hangi bir şekilde hacklenerek nasıl böyle bir patlayıcıya dönüşmüş, şimdiden sorgulanıyor." dedi. Çelik, "Netanyahu şebekesi bir yere saldırarak bu uluslararası baskıyı üzerinden kaldırmaya kalkıyor." dedi.

Haber

Ömer Çelik'ten Numan Kurtulmuş ve Özgür Özel'in tartışmasıyla ilgili açıklama: 'Özgür Bey iki hata yaptı'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesinde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yaşanan tartışmaya değindi. Çelik, "Kuşkusuz herkesin mesajı Ayşenur'un şehadetini selamlamaktı. Özgür Bey iki hata yaptı" dedi.

Haber

AK Parti'den Narin Güran cinayeti için 'ikiyüzlülük' çıkışı! Özgür Özel'e de teğmenler üzerinden yüklendi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Narin Güran'ın öldürülmesi ve ardından yaşananlarla ilgili açıklama geldi. "Buradan siyasi bir mesele çıkarmaya çalışmak yanlıştır" diyen Çelik, sorumluların gerekli cezayı alması için takipçisi olacaklarını vurguladı. Çelik ayrıca Kara Harp Okulu mezuniyet törenindeki kılıçlı yemin töreni konusunda CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'erken seçim' tartışmalarına net yanıt! Böyle bir gündemimiz yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı bir programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, son dönemde gündemden düşmeyen erken seçim tartışmaları hakkında önemli ifadeler kullandı.

Haber

Ömer Çelik'ten AK Parti'nin kongre süreciyle ilgili açıklama! Tartışmalara yol açan yemin töreni: 'Teğmenlere hakaret kabul edilemez'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin kongre sürecini açıkladı. Çelik açıklamasında "Ekim-Ocak arasında belde ve ilçe kongreleri yapılacak. İl kongreleri Aralık-Mart arasında olacak" dedi. Ayrıca Çelik, ekonomi yönetimiyle ilgili çıkan istifa haberlerinin hepsinin yalan olduğunu açıkladı. Tartışmalara yol açan yemin töreniyle ilgili olarak ise Çelik, "Teğmenlere hakaret kabul edilemez" dedi.

Haber

'Yayınlanacak olması çok rahatsız edici' AK Parti'den o diziye tepki! 'Kıbrıs Barış Harekatı’nı çarpıtan...'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Netflix'te 20 Eylül'de yayınlanacak olan diziye tepki gösterdi. Dizinin 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nı çarpıttığını ve Rum tarafının propagandasını yaptığını söyleyen Çelik, "Yayınlanacak olması çok rahatsız edici" dedi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın açıklamalarına sert tepki!

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop'u rol model olarak seçtiğini belirterek, "Bu katliam şebekesinin hedefi tüm insanlıktır. Bu şebeke durdurulmadığı sürece, insanlık tehdit altındadır." ifadelerini kullandı.

Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın açıklamalarına sert tepki!

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Hitler'in Dışişleri Bakanı Ribbentrop'u rol model olarak seçtiğini belirterek, "Bu katliam şebekesinin hedefi tüm insanlıktır. Bu şebeke durdurulmadığı sürece, insanlık tehdit altındadır." ifadelerini kullandı.

Haber

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu görüşecek mi? AK Parti'den yalanlama geldi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor. İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımı lanetleyerek sözlerine başlayan Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu ile Erdoğan arasında görüşme olacağına yönelik iddiaları da yalanladı.

Haber

Haniye suikastındaki detayı Ömer Çelik ilk kez açıkladı! Tahran'daki saldırının şifreleri çözülüyor: Füze İran dışından ateşlenmiş

Hamas lideri İsmail Haniye suikastı hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenlerken saldırıyla ilgili dikkat çeken 'füze' detayını açıkladı, "İsrail bu eylemi yaparak bir ‘bölge savaşı’ çıkarmak istediği konusunda irade beyanında bulunmuştur" diyerek tepkisini belirtti. Öte yandan İran basınına yansıyan bir detaya göre ise Haniye'nin bulunduğu konuta düzenlenen saldırının gerçekleşme biçimine dikkat çekildi.

Haber

Eğer öldürülmeseydi Türkiye'ye gelecekti! Canlı yayında moderatör de şaşırdı: 'Bu çok önemli ilk defa duyuyorum' TBMM ayrıntısı

Hamas'ın siyasi kanadının lideri İsmail Haniye, gece yarısı İsrail tarafından öldürüldü! İran'ın başkenti Tahran'da gerçekleşen suikast bugün dünyanın en konuşulan olayları arasında yer aldı. İran Cumhurbaşkanını tebrik ziyaretine giden Haniye'nin ölümünün ardından ortaya çıkan yeni bilgiler çok konuşulacak. Haniye'nin İran sonrası sıradaki durağının Türkiye ve TBMM olacağı öğrenildi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tan'a tepki: Mavi Vatan omurgasına saldıran konuşmadır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP Milletvekili Namık Tan'ın açıklamalarına ilişkin, "Açıklamaları, Yunan ve Rum basınında coşkuyla karşılandı. Hiçbir cımbızlama yoktur, Mavi Vatan omurgasına saldıran konuşmadır. Eleştiri ile siyasi savrulmayı karıştırmamak lazım" dedi.

Haber

Ömer Çelik'ten CHP'li Namık Tan'a sert sözler: Kabul edilemez, sorumsuz, yakışıksız...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından CHP'li Namık Tan'a tepki göstererek, '"Mavi Vatan" için 'masal' demesi kabul edilemez, sorumsuz ve yakışıksız bir ifadedir.' dedi.

Haber

Son dakika | 'Ötanazi' kelimesi çok tartışılmıştı! AK Parti'den 'katliam yasası' tepkisi... Yakarız, yıkarız gibi ifadeler yanlış

Son dakika haberi: AK Parti MKYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeden 'ötanazi' kelimesinin çıkarılmasına ilişkin "Bunu bir katliam yasası gibi sunmak oldukça yanlıştır. Bahsettiğiniz kelimenin değiştirilmesi ortak bir akılla sorunu çözmek istediğimizi net bir şekilde gösteriyor" diye konuştu.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Netanyahu hükümetine çok sert sözler! 'Katliam şebekesi...'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medya platformundan yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail Dışişleri Bakanının Cumhurbaşkanımız hakkındaki yalanları, bir faşistin hakikate saldırısından ibarettir" dedi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten YRP'li Aydal'a sert tepki! Çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika'ya gider" sözlerini çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlık olarak niteledi.

Haber

Ömer Çelik'ten en düşük emekli maaşına zam açıklaması: 'Üzerinde çalışılıyor, henüz karar verilmiş değil'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. En düşük emekli aylığına ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirten Ömer Çelik "Henüz karar verilmiş değil." şeklinde konuştu.

Finans

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'yeni vergi paketi' ve 'yurt dışı çıkış harcı' açıklaması! 'Spekülasyonlara itibar edilmemelidir'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vergi reform paketine yönelik düzenlemeyle artırılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Çelik, "Sosyal medyada yayılan 'Şuraya da vergi gelecek, buraya da vergi gelecek' yönündeki iddiaların çoğunluğu spekülasyondur. Resmi olarak açıklanmamış spekülasyonlara itibar edilmemeli. Son kararı siyasi irade verir." dedi. Çelik, yurt dışı çıkış harcının artırılmasıyla ilgili gelen bir soruyu da yanıtlayarak, son kararın verileceği toplantının henüz yapılmadığını söyledi.

Haber

AK Parti’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması: Güçlü bir birliktelikle yoluna devam ediyor

Ankara kulislerinde son günlerde AK Parti ile MHP arasında bir gerginliğin olduğu iddia edilirken açıklamalar da peş peşe gelmeye devam ediyor. Konuya ilişkin son açıklama AK Parti’den geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamasında Cumhur İttifakı’nın güçlü bir birliktelikle yoluna devam ettiğini belirtti.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'Cumhur İttifakı' mesajı: 'Kararlılıkla yoluna devam etmektedir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının ardından AK Parti'den Cumhur İttifakı konusunda net mesaj geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizi karşı karşıya olduğu tehlikelerden korumak ve geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için kurulan Cumhur İttifakı kararlılıkla yoluna devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul etti! 'Hiç kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşmeye dair kareler de paylaşılırken Ateş bir açıklama yaptı. Öte yandan AK Parti MYK sonrası açıklama yapan Ömer Çelik, Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Haber

Son dakika | Gündem olan istifa sonrası AK Parti'de il başkanları için değişim mesajı! Ömer Çelik: 'Adımlar atılacak'

Son dakika haberi: AK Parti'de Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın istifası yankı uyandırdı. AK Parti'den il başkanlarıyla ilgili görev değişimi sinyali geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Çeşitli yerlerde pekiştirme, değiştirme, görev değiştirme adımları atılacak" dedi.

Haber

Çok konuşulacak iddia! 'Süleyman Soylu'nun görev alma ihtimali var diye hedefe koydular' Özgür Özel detayı

Ömer Çelik'e açık açık sordu: Özgür Özel'in hedefinde MYK var! Süleyman Soylu hakkındaki suçlamalara neden yanıt vermiyorsunuz? Ayhan Bora Kaplan operasyonundaki tutuklamalar devam ederken siyasetin nabzı da hareketlendi. AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Mehmet Çek, AK Parti'deki MYK öncesinde Özgür Özel'in bilinçli şekilde Süleyman Soylu'yu hedef gösterdiğini iddia etti.

Manşet

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Filistin açıklaması! 'Sevindirici bir gelişmedir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin'in Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nun, Filistin'e BM üyeliği ve ilave haklar talep edilen karar tasarısının kabul edilmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun Hamas sözlerine tepki: 'Yanlış bir açıklama olarak değerlendiriyoruz'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik öğretmen atamalarıyla ilgili bir soru üzerine "Takvim çalışması yapılıyor yakında açıklanır." yanıtını verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Hamas ile ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine Çelik, Hamas'ın terör örgütü olarak nitelendirilmesi yanlıştır. Yanlış bir açıklama olarak değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'kabine değişikliği' sorusuna yanıt: Cumhurbaşkanımız uygun gördüğünde bir tasarrufta bulunur

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik bir gazetecinin kabine değişikliği ile ilgili sorusu üzerine ise "MYK'da, Bakanlar Kurulu'nda değişim olacaksa bu sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir kuşkusuz. Cumhurbaşkanımız uygun gördüğünde bir tasarrufta bulunur" yanıtını verdi.

Haber

Seçim sonrası ilk AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten erken seçim tartışmalarına yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonuçlarının değerlendirildiği AK Parti MYK toplantısı sonrasında erken seçim açıklamalarına yanıt verdi. Çelik, "Türkiye'nin önünde 4 yıldan önce bir seçim gündemi yok" dedi.

Haber

Çelik: PKK yandaşlarının Belçika'daki vatandaşlarımıza yönelik saldırılarını şiddetle kınıyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'daki vatandaşlara yönelik saldırılarını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Haber

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'darbe' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Haber

Ömer Çelik'ten Netanyahu yönetiminin açıklamalarına sert tepki: Yok hükmündedir!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Devlet Başkanı Binyamin Netanyahu'nun hükümetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi. Çelik açıklamasında, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.

Haber

Çelik'ten 28 Şubat paylaşımı: Ülkeye yapılmış en büyük kötülüktür

AK Parti Sözcüzü Ömer Çelik 28 Şubat'ın yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Her çeşit darbe ve postmodern darbe bu ülkeye yapılmış en büyük kötülüktür. Hukuk-dışı vatanseverlik diye birşey olmaz." ifadelerini kullandı.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten emeklilere seyyanen zam ve erken emeklilik sorusuna yanıt

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalar yaptı. Çelik bir gazetecinin kademeli emeklilik ve emeklilere seyyanen zam konusuyla ilgili bir sorusuna ise "Bugünkü MYK'da bu konularla ilgili somut olarak bir değerlendirme gerçekleşmedi. Çalışma Bakanlığımızın emeklilik meselesinde çalışmalarını takip etmek gerekir." dedi.

Haber

İsrail'e karşı açılan soykırım davası hakkında Ömer Çelik'ten açıklama: İnsanlık bu davayı izliyor

Güney Afrika, 29 Aralık 2023’te Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları nedeniyle İsrail’e 1948’de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilen Soykırım Sözleşmesi kapsamındaki yükümlülüklerini ihlal ettiği gerekçesiyle Uluslararası Adalet Divanı’nda soykırım davası açmıştı. Söz konusu dava Lahey’de bugün görülmeye başlandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de davayla ilgili, "İsrail’in eylemleri soykırımdır. Ve gereken şekilde cezalandırılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Haber

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Hilafet gibi gündemimiz yok, Anayasal düzen burada esastır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Habertürk'te canlı yayında açıklamalar yaptı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un son günlerde tartışmalara konu olan 'hilafet tartışmalarıyla ilgili yönelttiği soruya çok net yanıt veren Çelik, "Birisi Kelimei-i Tevhid bayrağını 'Bu hilafet bayrağıdır' diye yumruk atıyor. Bu hem cahillik, hem barbarlıktır. Hilafet gibi gündemimiz yok. Bu tartışmadan kast edilen şey Türkiye'de rejim değişikliği talep etmekse bunun karşısında oluruz. Anayasal düzen burada esastır" dedi.

Haber

SON DAKİKA | İstanbul ve Ankara adayı kim olacak? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten beklenen açıklama geldi: Tarih verildi

Son dakika haberine göre yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken parti ve ittifakların adayları merak ediliyordu. Cumhur İttifakı'nın özellikle İstanbul ve Ankara'da çıkaracağı adaylara gözler çevrilirken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. AK Parti Sözcüsü Çelik, parti genel merkezi girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Adaylarımızın ilk açıklamasını bu pazar günü yapacağız" dedi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik: Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı yaşanan krizin ardından iptal edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Atatürk fotoğrafıyla bir paylaşım yaptı.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Terör örgütlerine müsaade etmeyiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, yerel seçimlerle ilgili 'Bazı yerlerde aday belirleme çalışmaları tamamlandı diye cümleler çıktı. İkisi farklı şey. Seçime güçlü bir şekilde hazırlanmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz' ifadelerini kullandı.

Haber

CHP ve DEM Parti imza atmamıştı! AK Parti'den Özgür Özel'e tepki geldi: Bahaneler ileri sürüp başka hesaplar peşinde koştular

Şehit haberleri sonrası TBMM'de 4 partinin terörle mücadeleye dair ortak bildirisine CHP ve DEM Parti imza atmamıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel'e sert tepki gösterdi.

Haber

Son dakika: AK Parti'de yerel seçimler için aday mesaisi! Ömer Çelik: Açıklama takvimimizde ileri doğru esneme olabilir

Son dakika: Son dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerle ilgili açıklamalar yaptı. Çelik, belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihe ilişkin, "Ay sonu itibarıyla söylenmişti ama biraz esneyebilir bu. Çünkü teşkilatlarımız buraya geliyor, istişareleri yapıyoruz. Dolayısıyla takvimde bir esneme olabilir. Vaktimiz var, acelemiz yok." dedi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı! Erdoğan görüşleri kapalı zarfta aldı

İstanbul'da temayül yoklaması yapan AK Parti'de Parti Sözcüsü Ömer Çelik basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın herkesin görüşünü kapalı zarfta aldığını belirten Çelik, adayın aralık ayı sonunda açıklanacağını duyurdu.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten başıboş köpek sorunu açıklaması: Göz yumulması söz konusu değil, gerekli tedbirler alınacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklama yaptı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ihraç istemiyle disipline sevki hakkında açıklama yapan Çelik, "Bu fiili saldırıyla ilgili olarak bir disiplin suçu oluştuğu kanaati oluşmuştur. Bu şiddet olayı sebebiyle disiplin suçuna girdiği kararı verilmiştir." ifadelerini kullandı. Sokak köpekleri konusunda da gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Çelik "Bu olayların daha fazla olmasına göz yumulması söz konusu değil" dedi.

Haber

Son dakika: Ömer Çelik MYK Toplantısı sonrası açıklama yaptı 'Nazi soykırımının benzeri Gazze'de yaşanıyor'

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'deki saldırıları hakkında konuşan Çelik, "Nazi soykırımının benzeri Gazze'de yaşanıyor" dedi. Türkiye'nin Eurofighter talebiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Çelik, 'Türkiye güvende değilse NATO büyük bir eksiklik içinde olur. F-16 ve F-35'te sürekli yeni bahaneler öne sürüyorlar. Türkiye şantaja boyun eğecek bir ülke değildir' ifadelerini kullandı.

Haber

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e tepki: Hezeyanları suçlarını örtbas etme çabası

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya ve İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen'e tepki gösterdi. Çelik, “Eli kanlı İsrail yönetiminin başbakanı Netanyahu’nun ve bakan Eli Cohen’in Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan hezeyanları, bir gün mutlaka hesap verecekleri suçlarını örtbas etme çabasıdır.” dedi.

Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Filistin’in Bağımsızlık Günü için kutlama mesajı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin’in Bağımsızlık Günü dolayısıyla paylaştığı mesajında "15 Kasım 1988'de bağımsızlığını ilan eden kardeş Filistin’in Bağımsızlık Gününü kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber