Ömür Gedik Haberleri

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası olay oldu! Her detayı dikkat çekti

Şarkıcı, köşe yazarı ve sinema eleştirmeni Ömür Gedik "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü ismin evindeki detaylar dikkat çekti. Ömür Gedik'in evini görenler kaldı.

Magazin 11-12-2023 17:29

Kimse o olduğuna inanmadı! Ömür Gedik'in son fotoğrafı tartışma yarattı

Şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'in son fotoğrafları sosyal medyada tartışma yarattı. Yüzünü filtre ile değiştiren Ömür Gedik'i görenler tanıyamadı. Bir magazin programında gündeme gelen paylaşımda, başarılı oyuncu Özge Özder, ''Asla Ömür Gedik değil'' diyerek, şaşkınlığını dile getirdi.

Magazin 02-12-2022 13:31

Ömür Gedik ete zam geldiğini görünce... İlginç temenni tepki çekti

Şarkıcı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik et zammıyla ilgili ilginç yorumu sayesinde gündeme geldi. Ömür Gedik zamla ilgili "Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun" ifadelerini kullanınca sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-03-2022 07:21

Ömür Gedik'ten tepki çeken 'et fiyatı' paylaşımı! 'Daha da pahalansın...'

Şarkıcı Ömür Gedik, et fiyatlarına gelen zam ile ilgili bir paylaşım yaptı. Gedik paylaşımında, "Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun" dedi. Gedik'in bu paylaşımı sosyal medyada tepki topladı.

Haber 23-03-2022 17:08

Ömür Gedik

Ömür Gedik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ömür Gedik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ömür Gedik'den süper minili poz! Ayıp sınırını aşmış durumda demişti

Bir döneme yaptığı mini şort açıklamasıyla damga vuran Ömür Gedik, son yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Gedik, süper mini elbisesiyle art arda poz verdi. Gedik'in pozlarını görenler, seneler önce mini şort giyenler için verdiği sözleri hatırlattı.

Magazin 21-02-2022 12:50

Ömür Gedik ''Saldırıya uğradım'' paylaşımına açıklık getirdi

Ömür Gedik ''Saldırıya uğradım'' paylaşımıyla dikkat çekmişti. Gedik bu paylaşımdan sonra çok fazla yorum alınca açıklama yapmak zorunda kaldı.

Magazin 03-01-2022 17:35

Ömür Gedik, Türkiye’de et tüketiminin azalmasını övmesi sosyal medyada tepki çekti

Ömür Gedik, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Avrupa’dan Yıllık Et Tüketim Raporu’na göre Türkiye’nin son sırada olmasına sevinen Ömür Gedik, Twitter kullanıcıları tarafından yerden yere vuruldu.

Magazin 06-11-2021 21:41

Ömür Gedik: Et yiyelim ama hayvanlar ölmesin

Haber Global'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübüne konuk olan Ömür Gedik, yapay etin yaygınlaşması gerektiğini söyleyerek, "Et yiyelim ama hayvanlar ölmesin" dedi.

Magazin 31-10-2021 10:55

Ömür Gedik isyan etti! Hayvana yapılan şey 'cinsel ilişki' değil tecavüz

Hayvan hakları savunucu olarak da ön saflarda yer alan sanatçı Ömür Gedik, Meclis'ten geçen Hayvanı Koruma Kanunu'ndaki 'cinsel ilişki' tanımlamasının aslında 'tecavüz' olduğunu vurguladı. Gedik "Hayvana yapılan şey cinsel ilişki değil düpedüz tecavüzdür" dedi ve değiştirilmesini istedi.

Magazin 08-07-2021 14:10

Ömür Gedik'ten Kerem Bürsin'e destek! 'Evi dışında maskesini çıkaran...'

Kerem Bürsin, kafelere gidip maskelerini çıkaran kişilere "O kafelere gidip maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya salaksınız!" demişti. Bürsin'e destek Ömür Gedik'ten geldi.

Magazin 09-04-2021 14:51

Şarkıcı Buray kimdir? Buray’ın gerçek adı ne? Buray kaç yaşında?

Son zamanların müzik piyasasında en çok dinlenen isimlerinden biri olan Buray, sesiyle birçok kişiyi etkiliyor. Seslendirdiği romantik şarkıları ile popülerliğini arttıran Buray’ın kim olduğu ve gerçek adının ne olduğu sıklıkla araştırılan konular arasında yer alıyor. Youtube şarkıları milyonlarca dinlenmeye ulaşan Buray’ın özel hayatına ilişkin ise pek fazla bilgi bulunmuyor.

Magazin 02-04-2021 13:28

Ömür Gedik'in koronavirüsle imtihanı! Telefonunu yıkadı

Sunucu ve şarkıcı Ömür Gedik yine gündem olmayı başardı! Gedik cep telefonunu koronavirüsden arındırmak isterken bozdu ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 05-03-2020 09:23

Ömür Gedik'in 2019 hesaplaşması! 'Şort çıkışım saçmaydı...'

HAÇİKO Derneği kurucusu ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, sosyal medya hesabından geride bırakmaya hazırlandığımız 2019 yılıyla ilgili hesaplaşmasını paylaştı.

Magazin 31-12-2019 11:58

Ayşe Arman'dan Ömür Gedik'e sert cevap!

Can Yaman'ın akıl almaz sözlerini savunmaya çalışan Ömür Gedik'e cevabı Ayşe Arman, verdi. Başarılı gazeteci, ''Bu ne cüret'' diyerek tepkisini en sert cümleleriyle ortaya koydu.

Magazin 06-12-2019 13:56

Ferhat Göçer'den Ömür Gedik'in cinsel içerikli paylaşımına ilk yorum

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımşa şaşkınlık yaratan Ömür Gedik'e sevgilisi Ferhat Göçer'den destek geldi.

Magazin 22-11-2019 10:25

Deniz Akkaya’dan Ömür Gedik’e çarpıcı gönderme: Kuş ötmez diyorsun salatalığa...

Eski model Deniz Akkaya, şarkıcı ve sunucu Ömür Gedik'in vegan beslenme üzerine yaptığı paylaşımını hesabına taşıdı ve Gedik'i son derece sert sözlerle eleştirdi.

Magazin 21-11-2019 10:11

Ömür Gedik yaptığı cinsel içerikli paylaşımların nedenini açıkladı

Dün sosyal medya hesaplarından yaptığı cinsel içerikli paylaşımlarla tepki çeken Ömür Gedik, Instagram hesabından video yayınlayarak vatandaşları et yememesi konusunda uyarmak için bu tarz paylaşımlar yaptığını söyledi.

Magazin 21-11-2019 09:23

Ömür Gedik'ten şoke eden paylaşım: Seks diyorum...

Kısa süre önce kısa şort mesajıyla gündeme gelen ve eleştirilerin hedefi olan Ömür Gedik son paylaşımıyla yine olay oldu. Kendince veganlık mesajı vermeye çalışan Gedik'in yaptığı seks paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 20-11-2019 11:27