Onur Akın Haberleri Ve Son Dakika Onur Akın Haberleri

Onur Akın Haberleri Ve Son Dakika Onur Akın Haberleri

Bitlis'in Ahlat ilçesinde altı çocuklu bir ailede doğan Onur Akın, 1967 yılında dünyaya geldi. Öğretmen olan babasının tayini çıkması üzerine İstanbul'a yerleşen Akın ve ailesi İlköğretim ve liseyi Beykoz ilçesinde tamamladı. Ardında İstanbul Üniversitesi'ni kazanan Akın, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Özgün Türk müziği üzerine çalışmalarda bulundu. 1987 yılında kurduğu Grup Baran ile Türk dinleyicilerle buluştu. 1989 yılında çıkardıkları Yediveren albümü ile tanınan Grup Baran'dan 1990'da ayrıldı ve solo kariyerine devam etti. Nereye, Ey Güzel İnsanlar, Aşk Bize Küstü, Asi ve Mavi, Memleket İşlerim gibi albümlerinin ardından 2013 yılında müzikteki 25.yılına özel olarak hazırladığı Onurlu Yıllar albümünü sevenlerine sundu. Bu albümünde birçok sanatçıyı albümüne konuk etti. Ressam Hanife Sevim Hanımla evlenen Akın'ın Eylül Türkü adında bir kızı var.

Onur Akın Haberleri

Sanatçı Onur Akın siyasete atılıyor! CHP'ye başvurusunu yaptı (ONUR AKIN KİMDİR?)

Türkiye adım adım seçimlere giderken Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili seçimi için hazırlıklar sürüyor. Milletvekili aday adayı olmak isteyenler başvurularını yapmayı sürdürüyor. O isimlerden biri de sanatçı Onur Akın oldu. Akın, CHP Genel Merkezi'ne giderek milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Magazin 17-03-2023 08:24

Koronavirüse yakalanan Onur Akın hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Onur Akın, koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Onur Akın, tedavisine hastanede devam edileceğini duyurdu.

Magazin 23-11-2020 19:35

Onur Akın, Hatice'yi görünce şoke oldu!

Kanal D'deki 2. Sayfa programına konuk olan Onur Akın, türkücü Hatice'nin sosyal medyada olay olan videosunu görünce şoke oldu.

Magazin 13-03-2019 13:36

CHP'den ''ıslıklı'' internet sitesi

Sanatçı Onur Akın tarafından bestelenen ve CHP'nin seçim şarkısı olarak kullandığı 'Bir ıslık da sen çal' şarkısı, partinin yeni sosyal medya uygulamasına da ilham oldu.

Haber 28-04-2011 10:45

Diğer Haber Etiketleri

Onur Akın

Onur Akın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Onur Akın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

O isim Nilüfer mi?

CHP’nin seçim şarkısını seslendirecek şarkıcı, merak konusu oldu. CHP kulislerinde o ismin, “Anadolu Ateşi-Bu Toprağın Sesi” yarışmasıyla adını duyuran Nilüfer Sarıtaş olduğu konuşuluyor.

Haber 26-01-2011 07:58