Onur Güvenatam Haberleri

Şevval Sam Yasak Elma'dan sonra o diziyle ekrana dönüyor

Yasak Elma dizisinde uzun yıllar rol alan Şevval Sam, Yandaki Oda dizisiyle ekranlara dönüyor. Yıllara meydan okuyan Sam'ın yeni dizisi "Yandaki Oda"da Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor.

Magazin 04-02-2024 14:29

Altın Kelebek Ödülleri'nde yoktu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Mert Ramazan Demir hastaneye kaldırıldı

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Gecede Star TV'nin sevilen dizisi "Yalı Çapkını" en iyi dizi ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Onur Güvenatam, yazar Gülseren Budayıcıoğlu ve dizinin kalabalık oyuncu ekibi birlikte aldı. Ancak gecede dizide 'Ferit Korhan' karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in yokluğu dikkat çekti.

Magazin 04-12-2023 17:18

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat galanın yıldızı! Beren Saat'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası gerçekleşti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in hayranları "En iyi çift" yorumlarında bulunurken Saat'in kıyafeti de sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-11-2023 11:15

Atiye setindeki kaza ölümlü bitmişti! Yapımcı Onur Güvenatam'a hapis şoku

Netflix'te yayınlanan Beren Saat, Melisa Şenolsun ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı Atiye dizisinin setinde yaşanan kaza ölümlü bitmişti. Boyacı Hasan Karatay'ın ölümüne ilişkin yapımcı Onur Güvenatam ile sanat yönetmeni Deniz Kobanbay'ın yargılandığı davada, Güvenatam'ın "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 6 yıla kadar hapsi, Kobanbay'ın beraati istendi.

Magazin 05-04-2023 16:20

Onur Güvenatam

Onur Güvenatam Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Onur Güvenatam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Boyacının sette ölümüne ilişkin davada yapımcının hapsi istendi

Atiye dizisinin setinde boyacı Hasan Karatay'ın ölümüne ilişkin yapımcı Onur Güvenatam ile sanat yönetmeni Deniz Kobanbay'ın yargılandığı davada, Güvenatam'ın "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 6 yıla kadar hapsi, Kobanbay'ın beraati istendi.

Yurthaber 05-04-2023 13:31

Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yeni dizisi Ömer'in kadrosu yıldızlar geçidi! Ömer dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne?

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ömer'in bugün okuma provası yapılıyor. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'yı buluşturan dizinin kadrosu resmen yıldızlar geçidi. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. Peki, Ömer dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 06-12-2022 14:17