Orhan Veli Kanık Haberleri

Son dakika haberi: Arda Turan'dan Orhan Veli Gencebay iddialarına sert yanıt! Uyduranlara soruyorum...

Galatasaray ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından herhangi bir kulüp ile anlaşmayan ve hakkında futbol kariyerini noktalayacağı yönünde iddialar ortaya atılan Galatasaray'ın altyapısından yetişerek büyük başarılar yakalayan Arda Turan ilginç bir konu ile gündemde. Turan için kendisini eleştirenlere yönelik “Hayatında Orhan Veli Gencebay'ın kitabını eline almamış, okumamış adamlar bana cahil diyor” ifadelerini kullandığı iddia edilmişti. Turan'dan bu konuya dair sert bir yanıt geldi.

Spor 25-07-2022 17:24

Berna Laçin: Kiraz pahalı dediğim için beni ifadeye çağırdılar

Oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından bir paylaşım yapınca gündem oldu. Laçin'in "kiraz pahalı" dediği için ifadeye çağırıldığını iddia etti.

Magazin 19-10-2021 10:54

Yazdıkları eserlerle hafızalara kazanan edebiyatçıların tuhaf ölüm nedenleri hala araştırılıyor

Esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden bazı ünlü edebiyatçılar, ölümlerinin üzerinden uzun yıllar geçtikten sonra bile neden öldükleri doğrulanmadı. Kimisinin ölümünün arkasındaki sır perdesi hala aralanmamışken, kimisinin ise intihar ettiği iddiası ortaya atıldı. İşte son yıllarda hayatını kaybeden ünlü edebiyatçılar...

Trend 09-03-2021 15:34

Bir 'Garip' şair Orhan Veli Kanık

Edebiyatımızın önemli isimlerinden Orhan Veli Kanık, 36 yıllık yaşamına birçok başarılı iş ve eser sığdırdı. Özellikle tek tür şiirden kaçarak yenilikler denedi.

Haber 13-04-2018 13:39

Orhan Veli Kanık

Orhan Veli Kanık Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Orhan Veli Kanık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Orhan Veli Kanık kimdir? Orhan Veli'nin 104. doğum günü doodle oldu!

Orhan Veli Kanık kimdir sorusu, Google'ın ünlü edebiyat şairini doodle yapmasıyla birlikte birçok vatandaş tarafından sorgulanmaya başladı. Yazdığı şiirlerle akıllara kazınan Orhan Veli Kanık'ın hayatı hakkında bilgiler merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Orhan Veli Kanık kimdir?

Haber 13-04-2018 05:23