Osman Müftüoğlu Haberleri

Osman Müftüoğlu Sophia Loren'in güzellik sırrını açıkladı! Duyanlar inanamadı

Sağlıkla ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu son açıklamasıyla dikkat çekti. “Ben kendisinden öğrendim” diyen Müftüoğlu İtalyan ve dünya sinemasının efsane yıldızlarından olan Sophia Loren’in güzellik sırrını açıkladı.

Kadin 19-09-2023 14:40

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu önerdi: Hafızayı güçlendiriyor, sindirimi kolaylaştırıyor! 1 kaşığı mucize

Sağlık açısından sıkça faydalı bilgiler veren Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, başta beyin olmak üzere vücuda çok faydalı üç baharatı açıkladı. Düzensiz ve sağlıksız beslenme, stres, düzensiz uyku, çok fazla ekrana maruz kalma gibi etkenlerin neden olduğu unutkanlık problemi birçok kişide görülebiliyor. Bu baharatlar, unutkanlık gibi zihinsel sorunlara iyi geliyor.

Haber 15-09-2023 09:20

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu paylaştı! Cinsel gücünüzü artıracak, libidonuzu yükseltecek karışım

Cinsel sorunlar oldukça büyük probleme neden olabiliyor. Zamanla düşen libidoyu ve cinsel gücü artırmak için çeşitli çözümler aranıyor. Bu problemler için zararlı ilaçlar kullanmak istemeyenler doğal karışımları tercih ediyor. Birçok doğal karışımın cinsellik üzerinde etkili olduğu biliniyor.

Haber 19-01-2023 09:26

Prof. Dr. Osman Mütfüoğlu açıkladı! Bunları tüketirseniz bir daha hasta olmayacaksınız

Sağlıklı yaşam beslenme üzerine yazıları bulunan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yayınladığı videoda "Mor renk ne bulursanız yiyin" dedi. Müftüoğlu, bahsettiği yiyecekleri tüketenlerin hastalıklardan uzak olacağını anlattı. Bu besinler içerisinde bulundurduğu vitamin, mineral ve antioksidanlar ile vücudu baştan aşağı yenilediğini söyleyen Müftüoğlu, "Kimse bilmiyor ancak her lokmada sizi hastalıklardan karşı koruyorlar." sözlerine yer verdi.

Haber 12-12-2022 21:53

Osman Müftüoğlu

Osman Müftüoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Osman Müftüoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Osman Müftüoğlu, herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Limonlu su mu, sirkeli su mu?

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, uzun zamandır herkesin merak cevabını merak ettiği soruyla ilgili konuştu. Kilo vermek ve metabolizmasını hızlandırmak isteyenlerin sabahları aç karnına içtiği limonlu su ve sirkeli su arasından hangisinin daha etkili olduğu merak ediliyor. Katıldığı programda bu soruya yanıt veren Prof. Dr. Müftüoğlu, beklenenlerin aksine şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Haber 12-08-2022 15:50