Osman Sonant Haberleri Ve Son Dakika Osman Sonant Haberleri

Osman Sonant Haberleri Ve Son Dakika Osman Sonant Haberleri

Osman Sonant 1 mart 1979 yılında İstanbulda doğmuştur. 1997 yılında Bahçelievler Beledi Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda'dan aldığı oyunculuk eğitimi ile tiyatroya başlamıştır. 1998 yılında Ferhan Şensoy'un yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro'da görev almıştır. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk lisansı yapmaya başladı. Sonat 2009 yılında Yeşim Ustaoğlu yönetmenliğinde çekilmiş "Pandora'nın Kutusu" adlı filmde Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 2011 - 2012 yıllarında yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı "Leyla ile Mecnun" dizisinde Yavuz karakterini canlandırdı. Yine Onur Ünlünün yönetmenliğinde 2015 yılımda "Beş kardeşler" , 2007 yılında da Youtube dizisi olan "Görünen Adam" dizilerinde rol aldı.

Osman Sonant Haberleri

Gözler onu aradı... Bihter filminin Adnan Bey'i Osman Sonant'ın galada olmayışı dikkatlerden kaçmadı! Sebebi bakın neymiş

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu romanı, televizyon ekranlarının ardından, şimdi de Bihter filmi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant'ın kadrosunda yer aldığı filmin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galada Adnan Bey'i canlandıran Osman Sonant'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 16-11-2023 14:20

Yeni Aşk-ı Memnu Bihter'de Adnan Bey kim oldu, hangi oyuncu canlandıracak? Bihter film kadrosu netleşiyor!

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi bu kez de beyazperdeye taşınıyor. Dönem projesi olarak izleyici ile buluşacak olan Bihter filmi Netflix'te yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosu iyice şekillenmeye başladı. Bihter'i Farah Zeynep Abdullah canlandırırken Adnan Ziyagil karakterini kim oynayacak merak konusuydu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme oldu. Peki Bihter filminde Adnan Bey kim oldu, hangi oyuncu canlandıracak? İşte ayrıntılar..

Magazin 19-02-2023 01:03

Osman Sonant ve Hazal Subaşı'ın Sıcak Kafa'daki öpüşme sahneleri gündem oldu! Kaliteli yapım, etkili oyunculuk

Başrollerde ise Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Tilbe Saran, Hakan Gerçek, Yetkin Dikinciler ve Haluk Bilginer gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sıcak Kafa dizisi her sahnesiyle beğeni topladı. Dizide Osman Sonant ve Hazal Subaşı'ın öpüşme sahneleri de gündem oldu.

Magazin 08-12-2022 15:22

Sıcak Kafa izleyenleri şaşırtacak! Delilik salgınındaki İstanbul'u anlatıyor! Netflix'in Türk distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi açıklandı!

Netflix'in uzun süredir merakla beklenen Türk yapımı distopik bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'dan çarpıcı bir fragman yayınlandı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa dizisinde Hazal Subaşı, Osman Sonant, Şevket Çoruh ve Gonca Vuslateri paylaşıyor. İnsan beyninden geçen delilik hastalığının kaosa ve salgına neden olduğu karanlık bir dönemde geçen Sıcak Kafa dizisinin yayın tarihi de açıklandı.

Magazin 20-10-2022 21:00

Leyla ile Mecnun oyuncuları yeni sezon afiş çekimlerinde buluştu! O anların videosu yayınlandı

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular yeni sezon öncesinde afiş çekimlerinde ilk defa bir araya geldi. Uzun süre sonra buluşan oyuncular hasret giderdi. Oyuncuların çekimlerden videosu da Leyla ile Mecnun'un sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Magazin 10-06-2021 22:37

Leyla ile Mecnun oyuncuları yıllar sonra buluştu! Dizinin yeni Leyla'sı Deniz Işın oldu!

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü ise dizinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğunu açıkladı. Dizinin başrol oyuncuları Serkan Keskin ve Cengiz Bozkurt da ilk buluşmadan paylaştıkları fotoğraflarla beğeni topladı. Dizinin Mecnun'u Ali Atay ise, oğlu Fikret Ali'yle çekilen set fotoğrafını "Fiko Mecnun’a yetişti, inanamıyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı.

Magazin 09-06-2021 21:32

Netflix dizisi Kanal D’de! | Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu…

Ücretli dijital dizi ve film platformu olan Netflix’in geçtiğimiz 2020 yılında yayınlamaya başladığı “Osmanlı: Bir İmparatorun Yükselişi” belgesel dizisinin yayın haklarını Kanal D satın aldı. Netflix’in orijinal belgesel dizisi olan Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi, 29 Mayıs Cumartesi günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında saat 22:00’de izleyici ile buluşacak.

Magazin 29-05-2021 11:52

Leyla ile Mecnun yeni sezon ne zaman başlıyor? Exxen açıkladı: Leyla ile Mecnun tam kadro geri dönüyor

TRT 1 ekranlarından 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi Leyla ile Mecnun, Exxen platformu için yeniden çekilecek. Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak. Senaryosunu ise Burak Aksak yazacak. Leyla ile Mecnun hayranlarını heyecanlandıran gelişme, yayın platformu Exxen tarafından açıklandı.

Magazin 26-05-2021 01:55

Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı! Sıcak Kafa ne zaman yayınlanacak? İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Netflix'in yeni Türk dizisi Sıcak Kafa'nın çekimleri başladı. Çok sayıda ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduran Sıcak Kafa'nın yönetmenliklerini ise Mert Baykal ve Umur Turagay üstleniyor. Peki Sıcak Kafa dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix Sıcak Kafa dizisi oyuncu kadrosu ve konusu.

Magazin 30-03-2021 21:55

Osman Sonant Netflix dizisinde başrol oldu

Leyla ile Mecnun dizisiyle tanınan Osman Sonant Netflix dizisinde başrolde... Sonant Haluk Bilginer'li diziyle ekrana dönüyor.

Magazin 26-02-2021 16:59

Zengin ve Yoksul dizisi iddialı geliyor! İşte Zengin ve Yoksul'dan iki yeni fragman!

ATV'nin iddialı dizisi Zengin ve Yoksul'dan yeni fragmanlar yayınlandı. Yapımını NTC Medya ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Deniz Yorulmazer'in oturduğu Zengin ve Yoksul, tanıtımlarıyla çok konuşuldu. Peki Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor? Zengin ve Yoksul konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni diziden ilk fragman.

Magazin 25-03-2019 21:55

Zengin ve Yoksul'dan ilk fragman yayınlandı! Zengin ve Yoksul dizisi oyuncuları kimler?

ATV'nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul'dan ilk fragman yayınlandı. Zengin ve Yoksul dizisi oyuncuları kimler? Osman Sonant ve Binnur Kaya'nın başrollerde oynadığı Zengin ve Yoksul ne zaman başlıyor? İşte yeni diziden ilk fragman.

Magazin 22-03-2019 02:51

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezona Merve'nin eski aşkı 'El Turco' Kerim Adil Sağlam damga vurdu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin merakla beklenen yeni sezon ilk bölümü nefesleri kesti. Sarmaşık'taki cinayetin gizemi sürerken, diziye katılan Osman Sonant'ın canlandırdığı El Turco lakaplı Kerim Adil Sağlam ortalığı karıştırdı. Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonda, Merve'nin eski aşkı olan Kerim Adil Sağlam fırtınası esti. İlk bölümüyle sosyal medyaya da damga vuran dizinin son sahnesinde Serhan ise cinayet suçundan gözaltına alındı. İşte Ufak Tefek Cinayetler'in 34. bölümünden ilk fragman...

Magazin 19-09-2018 01:43

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezona iddialı başlıyor! 'Bundan sonra daha kanlı, daha yıkıcı'

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 2. sezona büyük sürprizlerle giriyor. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon 2. fragmanında diziye yeni katılan Osman Sonant'ın El Turco lakapı Kerim Adil Sağlam karakteri ön plana çıkıyor. Fragmanda Oya'nın yeni sezon için söylediği 'Bundan sonrası çok daha fena. Daha kanlı, daha yıkıcı ve çok daha sürprizli' sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 04-09-2018 21:38

İşte Osman Sonant'ın Ufak Tefek Cinayetler'deki rolü

Ufak Tefek Cinayetler'in merakla beklenen 2. sezonunda kadroya başarılı oyuncu Osman Sonant eklendi. İşte Sonat'ın rolüne dair detaylar

Magazin 31-08-2018 16:38

Osman Sonant Ufak Tefek Cinayetler'de!

Son olarak Fi dizisinde Sadık Murat Kolhan karakterine can veren Osman Sonant, Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon kadrosuna dahil oldu.

Magazin 18-08-2018 13:26

Beş Kardeş Final Bölümü Fragmanı

Sait ile Canan sonunda garip bir nikah töreniyle evlenirler. Tam evliliklerin tadını çıkaracakken nikahtan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, konağa yerleşir. Mukadder'in torun baskısından ve Hakkı'dan bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sait ve Canan'ın yokluğunda, sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, ortalığı iyice karıştırırlar. Sait ve Canan döndüklerinde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Sait, kardeşlerinin sebep olduğu felaketi düzeltebilecek midir? Beş Kardeş final bölümüyle 04 Ağustos Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 02-08-2015 15:00

Beş Kardeş 12. Bölüm Fragmanı

Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşir. Mukadder'in torun baskısından bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, Sait'in yokluğunda ortalığı toz duman edecektir. Sait, döndüğünde kardeşlerinin sebep olduğu büyük yıkımı tamir edebilecek midir? Beş Kardeş yeni bölümüyle 28 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 27-07-2015 11:12

Beş Kardeş 11. Bölüm Fragmanı

Başeğmez Kardeşler kız arkadaşlarıyla ortak tarihte topluca evlenmeye karar verir. Fakat bu karar hepsinin sevgilileriyle kavga edip ayrılmasına neden olur. Sait kızları kıskandırmak için eve bir kadın çağırır. Bu kıskandırma oyunu, Sait'in başına büyük bir belanın sarmasına neden olur. Beş Kardeş yeni bölümüyle 21 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 18-07-2015 12:47

Beş Kardeş 10. Bölüm 2. Fragmanı

Canan, Sait'in odasında tesadüfen bulduğu mektuplarla büyük bir sırrı açığa çıkarır. Başeğmez Kardeşlerin hiç bilmedikleri bir ablaları vardır. Sait ve kardeşleri, eski mektuplardan kayıp ablanın izini sürecekler ve hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşacaklardır. Beş Kardeş yeni bölümüyle 14 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 13-07-2015 12:05

Beş Kardeş 10. Bölüm Fragmanı

Canan, Sait'in odasında tesadüfen bulduğu mektuplarla büyük bir sırrı açığa çıkarır. Başeğmez Kardeşlerin hiç bilmedikleri bir ablaları vardır. Sait ve kardeşleri, eski mektuplardan kayıp ablanın izini sürecekler ve hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşacaklardır. Beş Kardeş yeni bölümüyle 14 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 08-07-2015 10:30

Beş Kardeş dizisinden kötü haber

Kanal D'de yayınlanan Beş Kardeş dizisinden kötü haber geldi.

Magazin 05-07-2015 14:00

Beş Kardeş 9. Bölüm 2. Fragmanı

Sait, Canan'a olan borcu ödeyebilmek için çıkış yolu aramaktadır. Orhan, şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Büyük ödül ile Canan'a olan borcu ödeyebileceklerini söyler. Başlangıçta şarkı yarışmasına soğuk bakan Sait ve diğer kardeşler bir süre sonra kendini işin içinde bulacaktır. Fakat Orhan işleri karıştırınca Başeğmez Kardeşleri büyük sürprizler bekler. Beş Kardeş yeni bölümüyle 07 Temmuz Salı akşamı saat 22:00'da Kanal D'de...

Magazin 05-07-2015 12:36

Beş Kardeş 9. Bölüm Fragmanı

Sait, Canan'a olan borcu ödeyebilmek için çıkış yolu aramaktadır. Orhan, şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Büyük ödül ile Canan'a olan borcu ödeyebileceklerini söyler. Başlangıçta şarkı yarışmasına soğuk bakan Sait ve diğer kardeşler bir süre sonra kendini işin içinde bulacaktır. Fakat Orhan işleri karıştırınca Başeğmez Kardeşleri büyük sürprizler bekler. Beş Kardeş yeni bölümüyle 07 Temmuz Salı akşamı saat 22:00'da Kanal D'de...

Magazin 01-07-2015 11:34

Beş Kardeş 8. Bölüm 2. Fragmanı

Sait, kardeşi Aziz'in hapisten çıkması için gerekli olan parayı Canan'ın ödediğini duyar ve kızar. Bu parayı gurur meselesi yapar ve geri ödeyeceğini söyler. Kardeşler son çare olarak rahmetli annelerinden kalan çok değerli yüzüğü kutusundan çıkarırlar. Yüzükle ilgili bir karar veremeden yüzük kaybolur. Yüzük için birbirlerinden şüphelenirler ve komik bir takip başlar. Yüzük kimdedir? Sait bu koşturmacada Canan ile arasını düzeltebilecek mi? Beş Kardeş yeni bölümüyle 30 Haziran Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 29-06-2015 11:49

Beş Kardeş hayranlarına kötü haber

Kış aylarında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı komedi dizisi Beş Kardeş istenilen reytinglere ulaşamayınca ekrana ara vermişti.

Magazin 28-06-2015 12:42

Beş Kardeş 8. Bölüm Fragmanı

Sait, kardeşi Aziz'in hapisten çıkması için gerekli olan parayı Canan'ın ödediğini duyar ve kızar. Bu parayı gurur meselesi yapar ve geri ödeyeceğini söyler. Kardeşler son çare olarak rahmetli annelerinden kalan çok değerli yüzüğü kutusundan çıkarırlar. Yüzükle ilgili bir karar veremeden yüzük kaybolur. Yüzük için birbirlerinden şüphelenirler ve komik bir takip başlar. Yüzük kimdedir? Sait bu koşturmacada Canan ile arasını düzeltebilecek mi? Beş Kardeş yeni bölümüyle 30 Haziran Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 24-06-2015 15:06

Beş Kardeş 7. Bölüm 3. Fragmanı

Fahriye geldiği gibi mahalleden sessizce gitmiştir. Melike'yi de Sait'e emanet etmiştir. Sait, Fahriye'yi unutup Canan ile hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışır fakat bu hiç te kolay olmayacaktır. Racon işlerine kendini kaptıran küçük kardeş Aziz bir iftira sonucu hapse düşmüştür. Sait, kardeşinin tuzağa düşürüldüğünü ve bir yalancı şahidin olduğunu öğrenir. Aziz'i hapisten kurtarmak için parayla satın alınan yalancı şahidin peşine düşer. Nazım çıkardığı gazetenin daha da çok satması için kuponla tabak, çanak vermeye karar verir. Fakat bu girişimi başına bela açacaktır. Turgut tayinini isterken imamlıktan atılmıştır. Bu yeni durumuna alışmak Ramazan ayında onun için daha bir zor olacaktır. Orhan, Şevval ve Taşkın açtıkları restoran iyice karışmıştır. Aşçıları bile yoktur. Sait geçici olarak yardım eder fakat kriz çözülmez. Canan duruma el koyar. Sait, Aziz'in aleyhine yalancı şahitlik yapacak olan adamı yakalar fakat onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Küçük kardeş Aziz hapisten çıkabilecek mi? Kardeşlerinden dolayı bir türlü ilgilenemediği Canan ile ilişkisi burada son mu bulacaktır? Beş Kardeş yeni bölümüyle 23 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 22-06-2015 15:03

Beş Kardeş 7. Bölüm 2. Fragmanı

Fahriye geldiği gibi mahalleden sessizce gitmiştir. Melike'yi de Sait'e emanet etmiştir. Sait, Fahriye'yi unutup Canan ile hayatına kaldığı yerden devam etmeye çalışır fakat bu hiç te kolay olmayacaktır. Racon işlerine kendini kaptıran küçük kardeş Aziz bir iftira sonucu hapse düşmüştür. Sait, kardeşinin tuzağa düşürüldüğünü ve bir yalancı şahidin olduğunu öğrenir. Aziz'i hapisten kurtarmak için parayla satın alınan yalancı şahidin peşine düşer. Nazım çıkardığı gazetenin daha da çok satması için kuponla tabak, çanak vermeye karar verir. Fakat bu girişimi başına bela açacaktır. Turgut tayinini isterken imamlıktan atılmıştır. Bu yeni durumuna alışmak Ramazan ayında onun için daha bir zor olacaktır. Orhan, Şevval ve Taşkın açtıkları restoran iyice karışmıştır. Aşçıları bile yoktur. Sait geçici olarak yardım eder fakat kriz çözülmez. Canan duruma el koyar. Sait, Aziz'in aleyhine yalancı şahitlik yapacak olan adamı yakalar fakat onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Küçük kardeş Aziz hapisten çıkabilecek mi? Kardeşlerinden dolayı bir türlü ilgilenemediği Canan ile ilişkisi burada son mu bulacaktır? Beş Kardeş yeni bölümüyle 23 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 22-06-2015 14:55

Beş Kardeş 7. Bölüm Fragmanı

Beş Kardeş yeni bölümüyle 23 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 18-06-2015 15:13

Beş Kardeş 6. Bölüm 2. Fragmanı

Melike'nin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Sait ve Kudret, Fahriye'nin evine gizlice girmiş ve onun yatağında yakalanmıştır. Fahriye ikisini de polise şikayet eder. Sait, Nazım'ın da araya girmesiyle karakoldan çıkar fakat Melike'nin babasının kim olduğu düşüncesi içini kemirir. Aziz oto galerinin başına geçmesinin bedelini ödemeye başlar. Oto galeri işi paravan çıkmıştır. Patronun zorlamasıyla tahsilat işlerine girer. Aziz'in başı beladadır. Orhan, Şevval ve Taşkın'ın açmaya çalıştığı restorana ortak olabilmek için Canan'dan yardım ister. Parayı bulur fakat restoranda onları bir sürpriz beklemektedir. Fahriye de para katarak ortak olmuştur. Canan rakibi ile istemeden ortak olmuştur. Beş Kardeş yeni bölümüyle 16 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 15-06-2015 11:30

Beş Kardeş 6. Bölüm Fragmanı

Melike'nin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Sait ve Kudret, Fahriye'nin evine gizlice girmiş ve onun yatağında yakalanmıştır. Fahriye ikisini de polise şikayet eder. Sait, Nazım'ın da araya girmesiyle karakoldan çıkar fakat Melike'nin babasının kim olduğu düşüncesi içini kemirir. Aziz oto galerinin başına geçmesinin bedelini ödemeye başlar. Oto galeri işi paravan çıkmıştır. Patronun zorlamasıyla tahsilat işlerine girer. Aziz'in başı beladadır. Orhan, Şevval ve Taşkın'ın açmaya çalıştığı restorana ortak olabilmek için Canan'dan yardım ister. Parayı bulur fakat restoranda onları bir sürpriz beklemektedir. Fahriye de para katarak ortak olmuştur. Canan rakibi ile istemeden ortak olmuştur. Beş Kardeş yeni bölümüyle 16 Haziran Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 12-06-2015 14:21

Beş Kardeş yeniden izleyicisiyle buluşuyor

Ay Yapım imzalı, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Beş Kardeş yeniden izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Magazin 02-06-2015 16:11

Beş Kardeş 5. Bölüm 2. Fragmanı

Beş Kardeş yeni bölümüyle 16 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 13-03-2015 12:07

Beş Kardeş 5. Bölüm Fragmanı

Beş Kardeş yeni bölümüyle 16 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 13-03-2015 12:06

Beş Kardeş 4. Bölüm Fragmanı

Beş Kardeş yeni bölümüyle 09 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 05-03-2015 11:36

Beş Kardeş 3. Bölüm Fragmanı

Beş Kardeş yeni bölümüyle 02 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 27-02-2015 10:40

Beş Kardeş 2. Bölüm Fragmanı

Beş Kardeş yeni bölümüyle 23 Şubat Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 17-02-2015 13:59

Beş Kardeş 1. Bölüm 2. Fragmanı

Oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Ayşen Gruda, Köksal Engür gibi isimlerin yer aldığı, beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Ay Yapım imzalı Beş Kardeş ilk bölümüyle 16 Şubat Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 12-02-2015 10:53

Beş Kardeş 1. Bölüm Fragmanı

Oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Ayşen Gruda, Köksal Engür gibi isimlerin yer aldığı, beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Ay Yapım imzalı Beş Kardeş ilk bölümüyle 16 Şubat Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de...

Magazin 12-02-2015 10:52

Beş Kardeş Yakında Kanal D'de...

Oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Ayşen Gruda, Köksal Engür gibi isimlerin yer aldığı, beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Ay Yapım imzalı Beş Kardeş yakında Kanal D'de başlıyor...

Magazin 05-02-2015 10:56

Beş Kardeş Yakında Kanal D'de...

Oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Ayşen Gruda, Köksal Engür gibi isimlerin yer aldığı, beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Ay Yapım imzalı Beş Kardeş yakında Kanal D'de başlıyor...

Magazin 05-01-2015 10:26

Beş Kardeş Yakında Kanal D'de...

Oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Ayşen Gruda, Köksal Engür gibi isimlerin yer aldığı, beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye olan Ay Yapım imzalı Beş Kardeş yakında Kanal D'de başlıyor...

Magazin 05-01-2015 10:25