Osym Uzman Yardimciligi Giris Sinavi Haberleri

ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI SINAVI CEVAP ANAHTARI 2023: MEB Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav soru ve cevapları nasıl öğrenilir?

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınavı cevap anahtarı yayımlandığını duyurdu. Perki, başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik sınav soru ve cevapları nasıl öğrenilir? İşte Öğretmenlik Kariyer Basamakları cevap anahtarı...

Egitim 2023-11-20 14:50:01

2023 UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI online mı, yüz yüze mi? Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

Uzman öğretmenlik sınavı hakkında araştırmalar hız kazandı. Sınav, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgelerinin 13 Kasım'da erişime açılacağı duyurulmuştu. Peki, uzman Öğretmenlik sınavı online mı, yüz yüze mi? 2023 uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?

Egitim 2023-11-13 15:05:10

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler? Gözler o tarihte!

Uzman öğretmenlik sınavı başvuru tarihleri Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklamaları sonrası merak konusu oldu. Uzman ve başöğretmenlik için belirlenen kıdem sürelerinin kısalmasına ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirten Bakan Özer sınav için tarih verdi. Peki, Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman? Başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik başvuru şartları neler?

Haber 2023-05-22 13:48:50

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI BAŞVURU TARİHİ 2022! Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, başvuru tarihi ne?

Uzman ve Başöğretmenlik eğitim programı başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından Haziran ayında alınmıştı. Bilindiği üzere uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz tarihinde başladı. Sınava girecek kişiler sınav tarihi ve başvuruların ne zaman başlayıp hangi gün sona ereceğini öğrenmek için araştırma yapıyor. Peki, Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, başvuru tarihi ne? İşte detaylar...

Haber 2022-08-31 08:55:06

Diğer Haber Etiketleri