Otopark Kaç Lira Haberleri

Şaşırtan hesap! Ceza yemek daha ucuza geliyor... O detay dikkat çekti: 900 TL yerine...

İstanbul'daki otopark ücretleri yaşanan artışla yeniden gündem oldu. İstanbul'un bazı noktalarında 12-24 saat arasında otopark ücretinin 300 TL olduğu görülürken vatandaşlar yüksek otopark ücretlerine isyan etti. Diğer yandan şaşırtıcı bir detay da dikkatlerden kaçmadı. Otopark ücreti vermek yerine aracı hatalı yere park edip ceza yemenin daha ucuza geldiği fark edildi. Bunun hesaplaması dahi yapıldı. İşte akıllara durgunluk veren o hesabın detayları...

Finans 20-04-2023 08:22

Araç sahibi olanlar da dertli! Neredeyse bir ev kirası kadar... Yılbaşından sonra daha da artacak

Aracı olmayanlar araba fiyatlarının yüksekliğinden yakınırken araç sahibi olanlar ise pek çok masrafın yanı sıra otopark ücretlerinden dert yanıyor. Son dönemde otopark ücretlerinde ciddi farklar dikkat çekiyor. Kimi otopark günlük olarak sürücülerden 140 TL talep ederken kimisi de 300 TL istiyor. Bu da 1 ay boyunca aracın o otoparkta kalması halinde 9 bin TL yani neredeyse bir ev kirası kadar ücret çıkması demek oluyor. Üstelik yılbaşından sonra otopark ücretlerine zam gelmesi bekleniyor.

Finans 21-12-2022 17:57

Otopark Kaç Lira

Otopark Kaç Lira Hakkındaki Haberler Mynet'te. Otopark Kaç Lira Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.