Outlander Dizisi Haberleri

Outlander, 7. sezon onayını şimdiden aldı

Başrollerini Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton ve Richard Rankin’in üstlendiği Outlander dizisi şimdiden 7. sezon onayını aldı. Dizinin altıncı sezonu henüz yapım aşamasında.

Magazin

SAS: Red Notice filminden baş döndüren fragman

Başrollerini Sam Heughan ve Ruby Rose’un paylaştığı aksiyon filmi SAS: Red Notice’dan baş döndüren bir fragman yayınlandı.

Trend

Outlander dizisinin kesilmemiş hali buysa... Kitabı okuyanlar bilir

Outlander dizisinin uyarlandığı kitabı okuyanlar dizide bazı sahnelerin yer almadığını fark edebilir.

Magazin

En iyi fantastik dizilerin altın çağı

İzleyicisine bambaşka dünyaların kapılarını aralayan fantastik diziler 2021 yılında altın çağını yaşayacak gibi görünüyor. Yeni bir fantastik diziye başlamadan önce aralarında 2021’de başlayacak olan iddialı yapımların da olduğu en iyi fantastik diziler listesine göz gezdirmeyi ihmal etmeyin.

Trend

Bridgerton’u sevdiyseniz bu dizileri mutlaka izlemelisiniz

Netflix’in son döneme damga vuran dizilerinden biri olan Bridgerton, çok kısa sürede on milyonlarca kişi tarafından izlendi. Bir oturuşta Bridgerton dizisini izlediyseniz biraz boşluğa düşmüş olabilirsiniz. O zaman Bridgerton’u sevdiyseniz bu dizileri mutlaka izlemelisiniz...

Magazin

Ekranınızı gören birinin olmadığına emin olun: Erotizmin bol olduğu diziler

Ateşli sahneleriyle izleyicilerin yüzünü kızartan erotizmin bol olduğu diziler, Netflix dahil her kanal ve platformda mutlaka yer alıyor. Aralarından birini veya birkaçını mutlaka izlemişsinizdir.

Trend