Pahalı Haberleri

Kilosu 100 TL'den 30 TL'ye düştü ama... Satıcılar şikayetçi, Pahalı olduğu zaman daha çok satıyoruz

Samsun’da kilosu 30 TL’den satılan mezgit ve istavrite vatandaşlar ilgi göstermedi. Balıkçılar, "Pahalı olduğu zaman daha çok satıyoruz" dedi.

Finans 13-02-2024 16:23

Güzellik uzmanının kırışıklıkları silip süpüren yaşlanma karşıtı bakımı! Bu doğal yağ botoks etkisi yaratıyor

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için en etkili çözümün botoks olduğu düşünülüyor. Botoksa olan ilgi arttıkça botoks etkisi yaratan doğal çözümler için yapılan araştırmalar da artıyor. Bir güzellik uzmanı yaşlanma karşıtı güzellik bakımını anlatarak botoks etkisi yaratan ve en pahalı kremlerden bile daha iyi sonuç sağlayan yağı açıkladı.

Kadin 10-04-2023 10:50

Pahalı zıt anlamlısı nedir? Pahalı kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede yer alan sözcüklerin pek çoğunun zıt anlamlısı da mevcuttur. Ancak zıt anlam ile uzak anlamın ya da olumsuzluk ekinin karıştırılmaması gerekir. Çünkü zıt anlamlılar, iki sözcüğün birbirinin tam olarak karşıt anlamda kullanılmasını ifade eder. Pahalı sözcüğü de konuşma dilinde ve pek çok alanda kullanılır. Dolayısıyla bu sözcüğün zıt anlamlısı oldukça merak edilir. Peki, paha kelimesinden türetilerek Türkçeleştirilen pahalı kelimesinin zıt anlamlısı nedir?

Egitim 27-01-2023 16:32

Pahalı eş anlamlısı nedir? Pahalı kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Dil, insanların bilgi alışverişi için kullandığı en önemli iletişim aracıdır. İnsanların tüm sosyal, kültürel ve ticari paylaşımlarını etkilemektedir. Türk dilleri de yüzyıllar boyu tarihsel olaylardan etkilenmiş ve dil mirası zenginleşmiştir. Türk dilleri, dünya dilleri arasında en geniş alanlara yayılmış dillerden biridir. Başka dillerle yaşanan etkileşimler de bu mirası zenginleştirir. Farsça paha kelimesine ek eklenmesiyle türetilen pahalı kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 02-12-2022 20:06

Pahalı

Pahalı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pahalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.