Patlıcanlı Börek Haberleri

Ana yemeğe leziz bir alternatif: Patlıcanlı börek! İşte patlıcanlı börek malzemeleri ve tarifi

Patlıcan, kıyma, soğanla hazırlanan bu tarif hem kahvaltı sofralarında hem de öğle, akşam yemeklerinde servis edilebilir. 10 dakika gibi kısa bir sürede hazırlanan bu tarif, lezzetli olmasının yanında pratik olmasıyla da ön plana çıkıyor. İşte patlıcan böreği malzemeleri ve tarifi...

Yemek 28-02-2023 17:40

En Hamarat Benim patlıcanlı muhacir böreği nasıl yapılır? Tadına doyulmayan patlıcanlı muhacir böreği tarifi!

Patlıcanlı muhacir böreğinin hazırlanması biraz zahmetli olsa da yemesi de bir o kadar keyifli... Patlıcanlı muhacir böreği çay saatlerine, misafir veya kahvaltı sofralarına çok yakışacak. Peki patlıcanlı muhacir böreği nasıl yapılır? İşte tadına doyulmayan patlıcanlı muhacir böreği tarifi!

Yemek 23-12-2022 14:55

Vakit kaybetmeden deneyin: Nefis kıymalı patlıcanlı börek tarifi! Kıymalı patlıcanlı börek nasıl yapılır?

Börek her yaştan insanın favori yiyecekleri arasında bulunuyor. Her çeşidi ayrı lezzetli olan böreğin patlıcanlı kıymalı olanını denemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz! Patlıcanlı kıymalı böreğin öyle bir lezzeti var ki yiyenler bayılıyor. Patlıcanlı kıymalı börek nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 21-10-2022 09:00

Patlıcanlı Börek

Patlıcanlı Börek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Patlıcanlı Börek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.