Peyronie Haberleri

Yaşlandıkça değişmeye başlıyor! Ancak peniste görülen bu değişim doktora gitmeniz için uyarıyor

Vücudumuz yaşlandıkça sürekli olarak değişim yaşıyor. Bu değişimler saçımızdan tırnaklarımıza kadar fark edilebiliyor. Cinsel organlar da değişen vücut bölümleri arasında bulunuyor. Peniste görülen bazı değişimler normal olarak kabul edilse de aşağıda yer alan olağandışı durumlarda doktora başvurmanız gerekiyor.

Haber 05-10-2022 11:42

Peyroni hastalığı nedir? Bu belirtiler varsa vakit kaybetmeden doktora başvurun! İşte tedavisi

Peyroni hastalığı sonradan oluşan penis eğriliğidir. Hastalığı bulan kişi tarafından adını almıştır. Penisteki sert plak oluşmasıyla birlikte eğrilik oluşmaktadır. Zorlayıcı cinsel ilişki sonrasında kireçlenmeye bağlı olarak sertlik oluşmaktadır. Penis sertlik nedeniyle eğilmektedir.

Haber 26-05-2021 16:36

Penis eğriliği: Peyronie hastalığı tanımı ve tedavi yöntemleri nelerdir?

Her yaştan erkeği etkileyebilen bir sağlık sorunu olarak tanımlanan penis eğriliği tedavi edilmezse pek çok probleme neden olabilir. Penis eğriliği yani peyronie hastalığı nedir, neden olur ve tedavisi nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, sorularınızın yanıtları burada!

Haber 31-12-2020 10:12

Penis eğriliği yapan Peyronie hastalığı nedir, nasıl tedavi edilir?

Peyronie yani penis eğriliği tedavisi ile ilgili bilgi veren Üroloji ve Androloji doktoru Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş penis eğriliğinin doğuştan ya da erişkin yaşta meydana gelebileceğini söyleyerek, peni eğriliğinin devam ettiği sürenin 1 yılı geçmesi durumunda cerrahi tedavinin gündeme gelebileceğini söyledi.

Haber 07-02-2020 14:35