Philips Dikey Süpürge Haberleri

Ev temizliğini kablolardan kurtarıyoruz! Grundig ve Philips'in en sevilen iki dikey süpürgesini karşılaştırdık

Ev temizliği dikey süpürgelerle birlikte artık kablosuz bir döneme geçiyor! Ergonomik tasarımı, güçlü emiş gücü, akıllı teknoloji ve daha fazlasını sunarak ev temizliğini bir adım öteye taşıyan dikey süpürgeler evinizdeki her köşeye rahatlıkla ulaşmanızı sağlıyor. Ev temizliğinizi pratikleştiren Grundig VCP 3930 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge ve Philips XC7043/01 Speed Pro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge arasındaki benzer ve farklı yönleri keşfetmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Haber 11-12-2023 06:00

Zamanınız da enerjiniz de size kalsın! Çok satan Philips süpürgeyi sizin için inceledik

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Çok satanlar listesinde başı çeken dikey süpürgeyi sizin için inceledik.

Haber 28-08-2023 10:31

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Philips şarjlı dikey süpürgede fırsat

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor!

Haber 26-06-2023 11:10

Artık ev temizlemek çok kolay! Süpürürken aynı anda da silebilen en iyi dikey ve robot süpürgeler

"Ben evimin diğer işleriyle uğraşırken hem süpürme hem silme işlemi aradan çıksın." diyorsanız sizin için seçtiğimiz bu süpürgeler tam evinize göre! Yeni nesil süpürgeler; evine vakit ayırmakta zorlananların en büyük kurtarıcısı oluyor. Haydi gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 13-06-2023 18:08

Philips Dikey Süpürge

Philips Dikey Süpürge Hakkındaki Haberler Mynet'te. Philips Dikey Süpürge Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bayram temizliğinde sizi yormayacak, emiş gücü yüksek, birbirinden kullanışlı dikey süpürgeler

Bayrama az bir zaman kaldı! Dolayısıyla misafirler gelmeden evi köşe bucak temizlemek gerek. Temizlik yaparken klasik süpürgeleri kullanmaktan sıkıldıysanız sizi yormadan evinizi pırıl pırıl yapacak yeni nesil modellere göz atmanızın zamanı gelmiş demektir. Haydi gelin, birbirinden güçlü dikey süpürge modellerine beraber göz atalım.

Haber 13-04-2023 16:29

Evinizi temizlemekten zevk almanızı sağlayacak en iyi elektrik süpürgesi modelleri 2023

Elektrikli süpürgeler, hayatımızın vazgeçilmez ev aletleri arasında yer alır. Teknolojinin gelişmesiyle süpürgeler de birbirinden üstün özelliklerle temizlikte bize daha fazla yardımcı olmaya devam eder. Evdeki süpürgenizi yenilemeyi veya yeni bir süpürge almayı planlıyorsanız onlarca farklı seçenekle karşılaşabilirsiniz. Eğer işin içinden çıkmakta zorlanıyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz en iyi elektrik süpürgesi modellerine göz atmalısınız.

Haber 24-02-2023 10:47