Philips Tıraş Makinesi Haberleri

Alışveriş severlerin favorileri! İşte Prime Day'in en çok satan ürünleri

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Prime Day başladı. Alışveriş tutkunları için adeta bir bayram havasında geçen Prime haftasında elektronikten modaya, ev yaşamdan kişisel bakıma pek çok kategoride dev indirimler var. "Hazır indirim varken, bu fırsatları değerlendirmeliyim!" diyenler alışveriş listelerinizi çıkarmanın şimdi tam vakti! Ne alsam kararsızlığı yaşıyorsanız da Prime Day'in çok satan ürünlerine sizin için bu içeriğimizde yer verdik. İşte detaylar!

Haber

Evde tıraş keyfini bir üst seviyeye taşıyın! Philips'in çok satan 1500 TL altı tıraş makineleri

Evde tıraş keyfini en üst seviyeye taşımak isteyen beyler, pahalı ürünlere servet harcamadan da kusursuz bir şekilde tıraş yapmak artık mümkün. Hem performansıyla hem de uygun fiyatıyla dikkat çeken Philips'in bütçe dostu tıraş makineleri, sizi berber sırası beklemekten kurtararak zamandan ve fahiş fiyatlardan tasarruf etmenizi sağlıyor. Üstelik her seferinde kusursuz bir tıraş yaratan Philips’in en popüler modellerini gelin, hep birlikte keşfedelim!

Haber

Haziran ayının kişisel bakım kategorisinde en çok satan ürünleri

Yazın kişisel bakım rutinlerimizde de önemli değişiklikler oluyor. Cildimizi güneşin zararlı etkilerini engellemek için güneş kremleri ve nemlendiriciler, sıcaklarda terlemenin ve kokmanın önüne geçen roll-on ve deodorantlar raflardaki yerini aldı bile. Geçtiğimiz ay, yaz hazırlıklarının tam gaz devam ettiği kişisel bakım kategorisinde en çok tercih edilen ürünleri derledik. İşte sizler için seçtiğimiz, yazın vazgeçilmezleri arasına giren ürünler!

Kadin

Babalar Günü için birbirinden özel 10 hediye önerisi

Babalar Günü yaklaşmışken babanızı şımartmanın tam zamanı! Bu özel günü babanız için unutulmaz kılacak hediye seçenekleriyle ona olan sevginizi en güzel şekilde ifade edebilirsiniz. İşte ya da seyahat sırasında sıcak içeceğini keyifle içmesini sağlayacak termostan tarzını tamamlayan bir gömlek veya kemer alabilirsiniz. İşte babanız için birbirinden şık ve kullanışlı 10 hediye önerisi!

Haber

Philips Tıraş Makinesi

Philips Tıraş Makinesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Philips Tıraş Makinesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Philips'in en çok satan tıraş makineleri indirimde! Babalar Günü öncesi bu fırsat kaçmaz

Babalar Günü yaklaşıyor ve Philips'in en çok satan tıraş makineleri indirime girdi! Babanıza almak için özel bir hediye arıyorsanız, kaliteli bir tıraş makinesiyle onun kişisel bakım rutinini eşsizleştirebilir, ona harika bir hediye verebilirsiniz. Sizin için Philips'in yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip indirimdeki tıraş makineleri seçtik. Hepsi içeriğimizde, işte detaylar!

Haber

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber

Hassas ciltlilerin favorisi Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi'nde 440 TL indirim

Hem kuru hem de ıslak tıraş yapabilmenize olanak tanıyan Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi indirime girdi. Hassas cilde sahip olanların çok beğendiği bu cihaz rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü için kaçırmamanız gereken tıraş makinesini sizin için inceledik.

Haber

Fiyatı 2 bin 199 TL'ye düştü! Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal ve vücut tıraşınızı tek bir ürünle yapabilmenizi sağlayan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Uzun vadede bütçenizi korumanızı sağlayacak bu cihazı sizin için inceledik.

Haber

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Erkekler için kişisel bakım söz konusu olduğunda saç ve sakal tıraşı en önemli adımı oluşturuyor. Berber masrafına son veren, hızlı ve etkili bir tıraş deneyimi sunan cihazlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Siz de kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız çok satan ve kısa süreliğine indirimde olan modellere bir göz atabilirsiniz. İndirimli tıraş makinelerini sizin için seçtik!

Haber

Pratik ve etkili tıraş deneyimi sunan Philips One Blade'ı sizin için inceledik

Jiletle tıraşa son verecek, hayalini kurduğunuz pürüzsüz görünüme ulaşmanızı sağlayacak, cilt dostu özellikleriyle öne çıkan Philips QP2724/10 OneBlade Yüz Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan bu cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber

Airfryerdan kulaklığa, ayakkabıdan tişörte çok satan ürünleri sizin için seçtik

Ayakkabı, kulaklık, airfryer, kahve makinesi ve dahası! Her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle tanışmaya ne dersiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Kullanıcılarından tam not alan, çok satanlar listesinde yer alan ürünleri sizin için seçtik. Gelin her birini birlikte keşfedelim. İşte detaylar!

Haber

Beyler kişisel bakımın en önemli adımı, saç ve sakal tıraşı! Sizin için en iyi tıraş makinelerini seçtik

Kusursuz, pürüzsüz, tahrişsiz bir tıraş deneyimine ne dersiniz? Yanıtınız "Evet!" ise tıraş makinesi almanızın zamanı çoktan gelmiş demektir! Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin kapılarını ardına kadar açan, her erkeğin evinde olması gereken, kullanıcılarından tam not almış, tahriş etmeyen tıraş makinelerini sizin için derledik.

Haber

Pürüzsüz bir tıraş deneyimi için mutlaka deneyin! Şu an indirimde olan tıraş makineleri

Tıraş olurken cildinizi tahriş eden bıçaklar kullanmaktan sıkıldınız mı? O zaman kaliteli bir tıraş makinesi almanızın zamanı çoktan gelmiş demektir! Peki, hem indirimli hem kullanışlı ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse gelin, Amazon Bahar Fırsatları'ndan yararlanarak çok uygun fiyatlara satın alabileceğiniz en iyi tıraş makinelerine göz atalım.

Haber

Hassas ciltli erkeklerin çok beğeneceği cildi tahriş etmeyen tıraş makineleri

Kusursuz, pürüzsüz, tahrişsiz bir tıraş deneyimine ne dersiniz? "Çok isterim" dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde bu yazımız tam da size göre. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin kapılarını ardına kadar açan, her erkeğin evinde olması gereken, kullanıcılarından tam not almış, tahriş etmeyen tıraş makinelerini sizin için derledik.

Haber