Pınar Eliçe Haberleri

Söylemezsem Olmaz suncusu Pınar Eliçe kızını paylaştı, görenler inanamadı! ''Güzelliğini annesinden almış''

Şimdilerde Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olarak ekranda gördüğümüz Pınar Eliçe, sosyal medya hesabından kızıyla çekildiği bir fotoğrafı yayınladı. Eliçe'nin kızını görenler gözlerine inanamadı. Eliçe'nin "anne-kız günü" diyerek paylaştığı kareye kızı Helin'in güzelliği damga vurdu.

Magazin 29-06-2023 11:40

Pınar Eliçe: Hadise'nin yaptırmış olduğu göğüsleri beğenmedim

Bircan Bali, Ebru Şancı ve Pınar Eliçe programlarında şarkıcı Hadise'nin tarzını ve danslarını masaya yatırdı. Sert eleştirilerden bulunan üçlüden Eliçe Hadise'nin göğüslerine dair de ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 23-05-2023 15:20

Pınar Eliçe'den Demet Özdemir iddiası! Oğuzhan Koç ateşi sahnelerde...

Demet Özdemir'in Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile ateşli sahneleri dikkat çekiyordu. Yeni boşanan Özdemir hakkında Pınar Eliçe boşanma hakkında bir iddiada bulundu. Eliçe iddiasını Oğuzhan Koç'un ailesinin yakınlarına dayandırdı.

Magazin 21-05-2023 09:44

Gülşen'i eleştirmesiyle tepki çekmişti... Pınar Eliçe sahneye çıkıp kalça dansı yaptı

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Pınar Eliçe özellikle popçu Gülşen ve Hadise'nin sahne tarzına dair eleştirilerle dikkat çekiyordu. Eliçe uzun zaman sonra sahneye çıkınca iddialı bacak, göğüs ve sırt dekoltesiyle dikkat çekti. Şarkıcı bir de sahnede kalça dansı yapınca gündem oldu.

Magazin 24-04-2023 15:43

Pınar Eliçe

Pınar Eliçe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pınar Eliçe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Pınar Eliçe'nin Mert Ramazan Demir yorumu gündem oldu! Mabel Matiz'le Antidepresan'ı o söylemiş

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Pınar Eliçe'nin Yalı Çapkını dizisinin başrolü Mert Ramazan Demir yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu. Eliçe'nin ünlü oyuncu için ''Mabel’le düet yaptı sesi çok güzel” sözleri ti’ye alındı.

Magazin 29-03-2023 11:54

Evlenmeden sevişmen normal değil sözleri Pınar Eliçe'den tepki gördü! Aslı kız oğlan kız değil ki deyince...

Pınar Eliçe, Didem Delen ve Bilal Özcan’ın Youtube'da yaptığı programda tepki çeken anlar yaşadı. Özcan'ın Aslı Enver için "Evlenmeden sevişmen normal değil" sözlerine karşı Pınar Eliçe tepki gösterdi. Ancak Eliçe'nin "Aslı kız oğlan kız değil ki..." yorumu da sosyal medyada büyük tepki gördü.

Magazin 22-11-2022 14:02

Pınar Eliçe'den olay Petek Dinçöz iddiası! O iş adamı sayesinde...

Al Sana Haber programında Petek Dinçöz gündemdeydi. Programda yorumcu olan Pınar Eliçe Petek Dinçöz ile ilgili iddialarıyla herkesi şoke etti. İddialara göre Petek Dinçöz'ün arkasında önemli bir iş insanı var ve maddi anlamda da destekçi. Aynı zamanda ikili aşk da yaşıyor.

Magazin 20-05-2022 09:39

Pınar Eliçe kimdir? 2. Sayfa konuğu Pınar Eliçe nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Pınar Eliçe, 27 Nisan 2022 Çarşamba günü TV 8'de canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa magazin programının ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e çarpıcı açıklamalarda bulunup magazin gündemini yorumladı. Peki Pınar Eliçe kimdir? 2. Sayfa konuğu Pınar Eliçe nereli ve kaç yaşında? Evli mi? İşte ünlü şarkıcının hayatı, biyografisi ve müzik kariyeri ile ilgili bilgiler...

Magazin 27-04-2022 10:15

Sahneye çıkması için nişanlısının gazinoya para verdiği gerçeğini öğrenen Pınar Eliçe gözyaşları içinde yayını terk etti

Al Sana Haber programının yorumcularından şarkıcı Pınar Eliçe, Türkiye'den taşınan Petek Dinçöz hakkında konuşurken "Hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu" dedi. Eliçe'nin bu sözünün ardından konuşan Seyhan Soylu ise "Yıllar önce Vedat Bey de senin için 30 trilyon para vererek çıktığın gazinoyu kiraladı" iddiasında bulundu. Canlı yayına bağlanan Sacit Aslan'ın iddiayı doğrulamasıyla gözyaşlarına boğulan Eliçe yayını terk etti.

Magazin 15-04-2022 15:46

Pınar Eliçe, estetik için gittiği doktorda kansere yakalandığını öğrendi

Pınar Eliçe, cilt kanserine yakalandığını duyurarak yaşadığı süreci anlattı. Estetik operasyonu için gittiği doktorda tetkiklerin ardından kanser olduğunu öğrenen şarkıcı, vücudunda 60 adet dikiş olduğunu söyledi.

Magazin 24-09-2021 13:33