Pirzola Haberleri

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenler için nefis tarifler! Ramazan'ın 2. günü iftar menüsü!

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu nefis ve doyurucu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. Ramazan ayının 2. gününde hem karna hem de göze hitap eden tarifler arıyorsanız bu iftar menüsü tam size göre. Birçok kişinin damak zevkine uyan lezzetlerden oluşan 12 Mart 2024 Salı Ramazan iftar menüsünü misafir ağırladığınız iftar günlerinde de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Yemek 12-03-2024 07:28

Lokum gibi lezzet: Kuzu pirzola tarifi! Yumuşacık kuzu pirzola nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Et yemeklerinin daha yumuşak ve lezzetli olabilmesi için püf noktalarına dikkat edilmesi gerekiyor. Kuzunun en çok tercih edilen etlerinden olan kuzu pirzola enfes sosuyla ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Peki, kuzu pirzola nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 10-08-2023 00:09

Mangal yapmak için aldıkları iki kilo pirzola bir anda kaybolunca şoke oldular! Görüntüleri izleyince anladılar

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde iki esnaf, mangal yapmak için aldıkları iki kilo pirzolayı köpeğe kaptırdı.

Haber 30-05-2023 11:14

Görüntüler sosyal medyada olay olmuştu! 'Annem karne hediyesi et aldı' Akşener'den dikkat çeken sözler: Kasaptan 3 parça pirzolayı...

Milyonlarca çocuk karne sevincini yaşarken karnesini alan ve annesinin kendisine verdiği hediyeyi söylenen bir çocuk, görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasıyla çok konuşuldu. Kasapta çekilen görüntülerde karnesini alan küçük çocuğun "Annem karne hediyesi et aldı" sözleri gündem yaratmıştı. Bu sözlerle ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den de dikkat çeken açıklamalar geldi. Akşener "3 parça pirzolayı çocuğuna hediye alan anneler var" şeklinde konuştu.

Haber 21-01-2023 15:38

Pirzola

Pirzola Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pirzola Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryer tavuk pirzola tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da tavuk pirzola nasıl yapılır?

Et ya da balık yemeklerinizi veya tatlılarınızı Airfryer ile kolayca pişirebilirsiniz. Kısa sürede pişirme işlemini tamamlayan airfriyer ile sofralarınızda daha çok çeşit hazırlayabilmek için vakit kazanabilirsiniz. Akşam yemeklerinde ya da özel yemek davetlerinde sunabileceğiniz tavuk pirzolaları da airfryer ile birkaç dakika içinde pişirerek servis yapabilirsiniz. Tavuğunuzu dilediğiniz farklı baharatlarla marine edebilir ve farklı yancılarla servis edebilirsiniz.

Yemek 06-01-2023 11:05

Airfryer yufkada kuzu pirzola tarifi hem çıtır hem yumuşacık: Airfryer'da yufkada kuzu pirzola nasıl yapılır?

Atıştırmalıktan ana yemeğe birçok tarifi Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirerek servis edebilirsiniz. Yemek davetlerinde ya da akşam yemeklerinde en sık tercih edilen yufkada kuzu pirzolayı da Airfryer ile birkaç dakika içinde hızlıca hazırlayarak sunabilirsiniz. Kuzu pirzolayı çıtır ve farklı bir dokunuş getirmek için yufkayla sarabilir ve salata ya da soslarla birlikte servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-2022 17:03

Airfryer baharatlı kuzu pirzola tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da baharatlı kuzu pirzola nasıl yapılır?

Airfryer’da tüm yemeklerinizi, atıştırmalıklarınızı ikramlıklarınızı ve tatlılarınızı çok kısa sürelerde ve daha az yağlı olarak pişirebilirsiniz. Bunun yanı sıra uzun sürelerde pişen et yemeklerini de airfryer'da daha kısa sürede pişirebilirsiniz. Türk sofralarında, ana yemeklerde ve özel yemek davetlerinde sıkça tercih edilen kuzu pirzola pişirmek için de Airfryer kullanabilirsiniz. Airfryer sayesinde kuzu pirzolanızı az yağlı pişirebilir ve daha lezzetli olarak servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-2022 17:02

Airfryer kuzu pirzola tarifi lokum kıvamında: Airfryer'da kuzu pirzola nasıl yapılır?

Tercihinize göre seçeceğiniz farklı sebzeler ile servis edebileceğiniz kuzu pirzola, dünya mutfağında en çok tercih edilen ana yemekler arasındadır. Kuzu kaburga kısmına bitişik olarak kesilen parçalardan oluşan kuzu pirzola genelde tavada ya da fırında pişirilir. Ancak Airfryer’da hem daha az yağlı hem de daha lezzetli olarak pişirebilirsiniz. Tüm yemeklerin lezzetini arttıran Airfryer ile birkaç dakika içinde lokum gibi ağızda dağılan kuzu pirzola pişirebilirsiniz.

Yemek 23-12-2022 16:43

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlara enfes yemek tarifleri! İşte 6 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye soruyorsanız ama aklınıza hep aynı yemek tarifleri geliyorsa bu haberde yer alan yemek tariflerinden fikir alabilirsiniz. Sizler için en leziz yemekleri bir araya getirip yemek menüsü oluşturduk. İşte 6 Aralık yemek menüsü...

Yemek 06-12-2022 12:15