Polar Haberleri

Üşümeye son! Evde keyif yaparken sıcacık kalmanızı sağlayacak ürünler

Kış aylarında herkesi mutlu edecek bir şey varsa o da evde keyif yaparken sıcak ve rahat olmak. Sizi sıcak tutacak, konforunuzu sağlayacak ve keyfinizi katlayacak birbirinden kullanışlı ürünlerle dolu bir seçki hazırladık. Soğuğa meydan okuyan giyilebilir battaniyeden ellerinizi şip şak ısıtacak el ısıtıcısına, yatağınızda veya koltuğunuzda keyifle dinlenmenizi sağlayacak elektrikli battaniyeden ısıtıcı fana kadar bu seçkide aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Haber 14-02-2024 14:55

Ona sevginizi hissettirecek anlam dolu Sevgililer Günü hediyesi önerileri

Sevgililer Günü hediyesi almakta geç kaldıysanız doğru yerdesiniz! Sevgilinizle birlikte geçirdiğiniz her anı anlamlı kılacak, onun yanında olamadığınız zamanlarda da onunla birlikte olduğunuzu hissettirecek anlam dolu hediyeleri sizin için seçtik, işte detaylar!

Haber 13-02-2024 18:16

Dayanıklılığıyla kullanıcıların kalbinde taht kurmuş Amazon'un moda kategorisinin çok satan yıldızları!

Gardırobunuzu zenginleştirecek, tarzınıza hava katacak, kaliteli moda ürünleri mi arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz! Hem günlük hayatta şıklığınızı korumanızı hem de rahat hissetmenizi sağlayacak Amazon'un moda kategorisinden çok satan ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 04-01-2024 15:19

Kış aylarında göz bebeğiniz olacak en güzel ve sıcak tutan polar markaları

Soğuk havalarda kendimizi daima rahat ve sıcacık hissetmek isteriz. Birbirinden kullanışlı polar modelleriyle aradığımız bu sıcaklığı bulmak mümkün! Kat kat giyinmek yerine hem şık görüneceğiniz hem sıcacık hissedeceğiniz en iyi polar modellerini bir araya getirdik. Gelin, dünyaca ünlü markaların birbirinden şık polarlarını birlikte inceleyelim!

Haber 13-10-2023 15:34

Merrell kadın ve erkek outdoor giyim ürünlerinde %35'e varan indirim

Yüksek kaliteli ve dayanıklı outdoor giyim markası Merrell'da indirimler başladı. Su geçirmez ayakkabıdan bota, ceketten monta birçok üründe %35'e varan indirimler sizi bekliyor! Doğayla iç içe olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Merrell marka outdoor giyim ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin, fırsatları kaçırmayın.

Haber 10-03-2023 15:36

Tekirdağlı kadınlar depremzedeler için battaniye, polar ve eşofman dikiyor

Tekirdağ'da halk eğitim kursiyeri kadınlar "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için polar kumaştan günde 500 battaniye, 1000 eşofman üretiyor.

Yurthaber 16-02-2023 09:41

Kastamonulu kadınlar depremzedeler için polar mont dikiyor

Kastamonulu kadınlar, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgedeki depremzedeler için polar mont hazırlıyor.

Yurthaber 10-02-2023 14:44