Polis Akademi Haberleri

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI 2023 PA.EDU.TR: Polis Akademisi ve MEB'de bekçilik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?

Bekçilik sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması bekleniyor. 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavına katılım sağlayan adaylar pa.edu.tr bekçilik sınav sonuçları sorgulama ekranını ziyaret ediyor. Konuya dair sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayınlanmış ve sınav sonucu için 23 Ekim 2023 Pazartesi günü işaret edilmişti. Peki, bekçilik sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? İşte detaylar...

Finans 23-10-2023 14:26

Polislik şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Polis nasıl olunur?

Halkın güvenliğinden sorumlu olmak, milletin ve ülkenin bütünlüğünü korumak, anayasada belirlenen düzene, kanunlara uyulmasını sağlamak, can ve mal kaybına engel olmak gibi önemli görevler üstlenen polislik mesleği en kutsal görülen mesleklerden biridir. Türkiye Cumhuriyeti’nde polis olabilmek için bazı şartları yerine getirmiş olmak ve gerekli görülen koşullara uyuyor olmak son derece önemlidir. Peki, nasıl polis olunur?

Haber 28-08-2023 10:32

30. DÖNEM POMEM BAŞVURULARI: Başvurular ne zaman başlayacak? 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve yaş sınırı nedir?

POMEM başvuru tarihleri kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Polis Meslek Eğitim Merkezlerine yapılacak olan polis alımı başvuruları ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından seçilecek. Sözlü ve fiziksel olmak üzere iki ayrı aşamadan oluşan sınav ardından polis atamaları gerçekleştirilecek. Peki, POMEM başvuruları ne zaman başlayacak? 30. Dönem POMEM başvuru şartları ve yaş sınırı nedir?

Haber 26-04-2023 13:06

29. dönem POMEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 29. dönem POMEM sınav sonuçları bekleniyor...

POMEM sonuçları, adayların gündeminde yer alıyor. POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi) sözlü sınavın ardından gözler, sonuçlar için Polis Akademisi'ne çevrildi. Peki 29. dönem POMEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 29. dönem POMEM sınav sonuçları bekleniyor...

Haber 28-02-2023 09:03

Polis Akademi

Polis Akademi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Polis Akademi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Polis Akademisi başvuru sonuçları sorgulama! 2022 Polis Akademisi PMYO sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır?

PMYO başvuru sonuçları yakından takip ediliyor. PMYO ön başvuru süreci 25 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Toplamda 47.111 aday başvuruda bulunmuştu. Sonuçların erişime açılmasının ardından konu hakkında araştırmalar çoğaldı. Peki 2022 Polis Akademisi PMYO sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır? İşte Polis Akademisi başvuru sonuçları sorgulama!

Egitim 11-08-2022 01:31