Pompa Haberleri

Tıkanmış lavaboyu kolayca açıyor! Tesisatçıların uyguladığı lavabo açma yöntemi

Tıkanmış lavabo, evde karşılaşabileceğimiz sinir bozucu bir sorundur ve genellikle hızlı bir çözüm gerektirir. Tesisatçıların uyguladığı lavabo açma yöntemleri doğrultusunda bazı temel adımları takip ederek tıkanmış bir lavaboyu kolayca açabilirsiniz. İşte evde uygulanabilir pratik ve hızlı sonuç gösteren lavabo açma yöntemi

Kadin 20-10-2023 10:52

Konya'da bir sürücünün aracına gaz alırken unutulan pompayı kopardığı anlar kamerada

Konya'nın Emirgazi ilçesinde, bir sürücünün akaryakıt istasyonundan gaz aldıktan sonra aracına takılı unutulan gaz pompasını kopardığı anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 13-09-2023 07:42

Şaka yapmak için kafasına tuvalet pompası koydu! Bir anda işler kontrolden çıktı

Luke isimli bir adam komiklik olması için başına tuvalet pompasını koyduğu anları sosyal medyadan paylaştı. Ancak başında saçı bulunmayan adamın kafasına tuvalet pompasının yapışması üzerine işler bir anda kontrolden çıktı. Başındaki pompadan kurtulmak isteyen Luke’ın gönderisi kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 24-08-2023 15:21

Her şeyi şişirmenizi sağlayacak en iyi elektrikli hava pompaları

Sık sık kampa gidiyor, bisiklet kullanıyor ya da yaz aylarında havuzda su topuyla oynamayı seviyorsanız şişirme işlemi için kaliteli bir elektrikli hava pompasına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Lastiklerden şişme yataklara kadar pek çok ürünü rahatlıkla şişirmenize yarayan elektrikli hava pompaları, hayatınızı kolaylaştırmaya aday. Birçok seçeneğe sahip olan bu ürünler arasından en iyi elektrikli hava pompası modellerini derledik. İşte detaylar!

Haber 27-07-2023 17:24

Pompa

Pompa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pompa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Havuz temizliği ve güvenliği için mutlaka almanız gereken en iyi havuz pompaları

Evinizin bahçesinde yüzme havuzu ya da süs havuzu varsa bu havuzun temizliğini sağlamanın son derece zor olduğunu bilirsiniz. Eski ve ilkel yöntemlere artık son vermenin zamanı geldi. Kendisinden emişli elektrikli havuz pompaları sayesinde havuzda bulunan en küçük kir parçalarını bile hiç uğraşmadan temizleyebilirsiniz. Pırıl pırıl görünen bir havuza kavuşarak içinizi ferahlatmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz listeyi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz.

Haber 03-11-2022 17:41

Her türlü şişirme işinizde baş yardımcınız olacak en iyi hava pompaları

Şişirme işleminde hayat kurtarıcı bir ürün olan hava pompaları hakkında yeterince bilginiz var mı? Evinizde mutlaka bulunması gereken ürünler arasında bulunan hava pompaları; lastik, şişme yatak, balon, top ve oyuncak gibi eşyaları kolayca şişirir. Eğer bir hava pompasına ihtiyaç duyuyorsanız sizler için seçtiğimiz modellere detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz. İşte, her türlü şişirme işinizde baş yardımcınız olacak en iyi hava pompaları...

Haber 26-10-2022 16:58

Kurdukları düzenek pes dedirtti! Araçlardan mazot çalan şüpheliler tutuklandı

Olay, Isparta’nın Gönen ilçesinde meydana geldi. Bir otoparkta bulunan park halindeki araçlardan toplamda 295 litre mazot çalınması üzerine jandarmaya haber verildi. Yapılan çalışmalar sonucu şüpheli şahıslar suçta kullandıkları mazot aktarım pompa düzeneği ve üzerine bağlı hortum ve aparatlarla birlikte yakalanarak cezaevine gönderildi.

Haber 22-10-2022 23:00

Kocaeli'de tır akaryakıt istasyonunun pompasına çarptı

Sürücü kazayı yara almadan atlattı

Yurthaber 30-09-2022 20:09