Prefabrik Ev Haberleri

Prefabrik ev mahalleyi elektriksiz bıraktı! Yüksekliği hesap edemeyince...

Bursa’nın İznik ilçesinde prefabrik ev taşıyan kamyon, yüksekliği hesap edemeyince elektrik tellerine takıldı. Olay nedeniyle mahallede kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı.

Haber 09-06-2023 17:13

İmarlı arsa diye alıyorlar ama bakın ne çıkıyor! Depremden sonra orada talep patlaması... 'Prefabrik ev ya da konteyner hayaliyle geliyor ama...' Fiyatlar uçtu

Deprem felaketinin ardından beklenen olası İstanbul depremi vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Bu nedenle arsa almak isteyen vatandaşlar yönünü Trakya'ya çevirdi. Trakya'da ise hem ev fiyatlarında hem de arazi fiyatlarında büyük artış yaşanıyor. Öte yandan bölgedeki vatandaşlar, bir arsa alıp üzerine konteyner ya da prefabrik ev koymak isteyenlere dolandırıcıların tarlaları imarlı arsa diye satmaya çalıştığını söyledi. Bununla ilgili Evrensekiz Belediyesi de bir uyarı yaptı.

Finans 15-03-2023 10:41

Prefabrik ev yapımı ve satımı vaadiyle dolandırıcılıkla suçlanan 20 şüpheli adliyede

Prefabrik ev yapımı ve satımı vaadiyle dolandırıcılıkla suçlanan 20 şüpheli adliyede

Yurthaber 17-10-2022 11:47

Prefabrik ev yapım yardımı başvurusu nasıl yapılır? Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir?

Prefabrik ev yapım yardımı başvurusunun nasıl yapılacağı vatandaşlar tarafından merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında prefabrik ev yapım yardımı başvuru koşullarını araştırmaya başladı. Konuya ilişkin başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılıyor. Peki, Prefabrik ev yapım yardımı başvurusu nasıl yapılır? prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir?

Haber 30-09-2022 11:08

Prefabrik Ev

Prefabrik Ev Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prefabrik Ev Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir? Prefabrik ev yapım yardımı ne kadar, kaç TL?

Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları vatandaşlar tarafından merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında "Prefabrik ev yapım yardımı kaç TL?" konu başlığını araştırmaya başladı. Konuya ilişkin başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılıyor. Peki, Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir? Prefabrik ev yapım yardımı ne kadar, kaç TL?

Haber 30-09-2022 11:03