Prof. Dr. Arif Verimli Haberleri

Arif Verimli kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Müge Anlı'ya kırgınım!' demişti! Prof. Dr. Arif Verimli 2. Sayfa'da!

Arif Verimli, 13 Aralık 2022 Salı günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla hafızlara kazınan ünlü psikiyatrist geçen yaz yaptığı açıklamada ona kırgın olduğunu ifade etmişti. Peki, Arif Verimli kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla hafızalara kazınan 2. Sayfa konuğu Prof. Dr. Arif Verimli'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 13-12-2022 09:59

Arif Verimli de polemiğe dahil oldu! Şaşırtan itiraf...

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen hakkındaki sözleri Twitter'da tartışma konusu oldu. Müge Anlı'nın programında uzun yıllar yer alan Prof. Dr Arif Verimli, konuya dair çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Magazin 14-05-2022 10:55

Arif Verimli'den bomba yorum! Ben bir kadının göğsünü yarı çıplak değil çıplak görsem...

MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın sözleri Twitter'da tartışma konusu oldu. Müge Anlı'nın programında uzun yıllar yer alan Prof. Dr Arif Verimli konuya dair bir paylaşım yapınca dikkat çekti. Arif Verimli'nin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 13-05-2022 08:11

Programdan ayrılan Arif Verimli'den Müge Anlı'yı şoke edecek sözler!

Geçtiğimiz yıl yıllardır danışman olarak yer aldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ani bir kararla ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli, aylar sonra katıldığı YouTube programında Müge Anlı ve Şevki Sözen'le ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Magazin 29-03-2022 08:32

Prof. Dr. Arif Verimli

Prof Dr Arif Verimli Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Prof Dr Arif Verimli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Müge Anlı'dan ayrılan Arif Verimli Esra Erol'un programıyla mı dönüyor? Arif Verimli'den Mynet'e açıklama

Müge Anlı'nın programında sorunlar yaşayan Prof. Dr. Arif Verimli bir süre önce Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılmıştı. Arif Verimli hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Verimli'nin Esra Erol'un programına transfer olduğu ileri sürüldü. Arif Verimli tarafından ise konuyla ilgili Mynet'e açıklama geldi.

Magazin 03-01-2022 10:23

Ayrılığı herkesi üzmüştü! Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Arif Hoca'sı bakın şimdi ne yapıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından sürpriz bir şekilde ayrılarak izleyiciyi şaşırtan ünlü psikiyatrist Arif Verimli, uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Verimli'nin şimdilerde neler yaptığı merak konusu oldu.

Magazin 30-10-2021 09:58

Arif Verimli'den Mügeciğim sözünüzü bilerek kesmez diyen takipçiye olay yanıt

Müge Anlı'nın programından geçtiğimiz sezon ayrılan Arif Verimli kendisine gelen bir yoruma tepkisiz kalmadı. Arif Verimli "Mügeciğim sözünüzü bilerek kesmez" diyen takipçiye bakın ne dedi.

Magazin 03-09-2021 15:34

''Tuzlu ayran otizm yapıyor'' diyen Doç. Dr. Oytun Erbaş'a Prof. Dr. Arif Verimli'den tepki: Artık lütfen sus

İlk olarak koronavirüsten korunma ile ilgili önerdiği yöntemle gündeme gelen daha sonra ise ''Ben Türkiye'nin Elon Musk'ıyım'' açıklamasında bulunan Doç. Dr. Oytun Erbaş, son açıklamasıyla yine gündemde. Erbaş, tuzlu ayranın otizm yaptığını iddia ederken, Prof. Dr. Arif Verimli kendisine tepki gösterdi. Verimli, ''Artık lütfen sus oğlum, sen bir tabipsin. Elimizden ne gelirse yapalım senin için'' dedi.

Haber 30-08-2021 10:14

Armağan Çağlayan'a katılan Arif Verimli, Müge Anlı ve ekibine kızgın mı?

Müge Anlı'nın programıyla tanınan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Verimli ilginç açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin 06-08-2021 10:11

Arif Verimli: 'Çok konuşan çok bilen değildir'

Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 14 yılın ardından ayrılan Arif Verimli'nin gidişi olay olmuştu. Sosyal medya fenomeni Pucca'nın Arif Verimli hakkında attığı tweet'e Verimli yanıt verdi.

Magazin 19-03-2021 21:07

Arif Verimli'den Hülya Avşar'a sapyoseksüel göndermesi

Hülya Avşar, hayatında kimse olmadığını açıklayıp 'Sapyoseksüelim' dedi. Müge Anlı'nın programıyla tanınan Arif Verimli'den olay bir gönderme geldi.

Magazin 14-03-2021 10:41

Müge Anlı'dan ayrılan Arif Verimli Didem Arslan Yılmaz'a mı transfer oldu?

Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında fikirleri ile yer alan Prof. Dr. Arif Verimli programdan ayrılmasıyla gündem olmuştu. Arif Verimli Didem Arslan Yılmaz'ın programına transfer olup olmadığını açıkladı.

Magazin 19-02-2021 11:12

Şevki Sözen kimdir? Şevki Sözen Arif Verimli tartışmasından sonra yeni itiraf! Şevki Sözen kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından Arif Verimli’nin ayrılmasının ardından gözler Şevki Sözen’e çevrildi. Verimli ile gerginlik yaşayan Sözen, ayrılma nedeni olarak gösterildi. Bu nedenle Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen kimdir sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Şevki Sözen kaç yaşında, nereli, eşi kim? İşte detaylar…

Magazin 16-02-2021 10:41

Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten neden ayrıldı? Veda mesajı paylaşan Arif Verimli'den Şevki Sözen itirafı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in psikiyatristi olarak bilinen Prof. Dr. Arif Verimli programdan ayrıldığını açıkladı. Prof. Dr. Arif Verimli ile adli tıp uzmanı Şevki Sözen arasında tartışma yaşanmıştı. 13 yıldır danışmanlığını yaptığı programa veda ettiğini duyuran Verimli sosyal medyadan veda mesajı paylaştı. Takipçilerinin sorusuna yanıt veren Verimli, Müge Anlı'nın programından asıl ayrılma nedeninin ise adli tıp uzmanı Şevki Sözen olduğunu itiraf etti.

Magazin 15-02-2021 21:58

Arif Verimli'den Kırmızı Oda yorumu! 'Hastam bir şey anlatırken...'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulunan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli reyting sıralamasına hızlı giriş yapmış olan ve TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki bir sahneye takıldı. Verimli, Binnur Kaya'nın o sahnesini yorumladı.

Magazin 22-09-2020 09:38