Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Haberleri

'Herkesi İstanbul'a toplamalı' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Gerekirse yurt dışından kredi almalı

Marmara Bölgesiyle ilgili korkutan deprem açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Afet Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu deprem çalışmalarının hızlanması gerektiğini söyleyerek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesi toplamalı, yurt dışından kredi alması gerekiyorsa alınmalı ve herkesi yönlendirmeli yoksa bu işin altında kalacağız.” ifadelerini kullandı.

Haber 26-01-2024 14:14

Yıllarca yalan mı söylemiş? 'Meteoroloji uzmanı' Kerem Ökten için olay 'sahte diploma' iddiası... Mikdat Kadıoğlu paylaştı, küfürlü yanıt geldi

Meteoroloji uzmanları arasında 'sahte diploma' atışması bir anda gündem oldu. Hava durumu tahminleriyle bilinen ve İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği mezunu olarak tanıtan Kerem Ökten'in diplomasının sahte olduğu iddia edildi. İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu'nun gündem yaratan iddiası sonrası Ökten'den yanıt geldi. Söz konusu yanıtta Ökten'in küfürlü ifade kullandığı görülürken, takipçilerinden avukatlık desteği istedi.

Haber 08-01-2024 07:08

Gün geçtikçe yaygınlaşıyor! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'dan tepki geldi: Bilim dışı, dünya bize gülüyor

Türkiye'de 'dolu savar' gün geçtikçe il il yaygınlaşıyor. Anadolu'da birçok belediye de dolu savar için sipariş verdiğini açıklıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ise Türkiye'de yaygınlaşmaya başlayan 'dolu savar' cihazıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, "Şu an dünya bize gülüyor, alay konusu oluyoruz" diye konuştu.

Haber 18-12-2022 16:41

Başım dertte demişti! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu evine dadanan bozayıları görüntülemeyi başardı: Sıra onunla çay içmeye geldi

Trabzon’un Maçka ilçesinde, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Afet Yönetim Merkezi ve Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'nun evine dadanan ayı ile başı dertte. ‘Meteor’ adını verdiği bozayıyı görüntülemek için geçen yıl güvenlik kamera sistemleri kuran Kadıoğlu, güvenlik kameralarına ilk kez yansıyan 2 bozayıya ait görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada "Ayı efendinin eşkali bu" ifadesini kullanan Kadıoğlu, "Sıra onunla çay içmeye geldi" dedi.

Haber 22-06-2022 14:58

Trabzon'da evin yakınlarına gelen ayı fotokapan ile görüntülendi

Trabzon'da evin yakınlarına gelen ayı fotokapan ile görüntülendi

Yurthaber 22-06-2022 14:19

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'nun evine ayı dadandı: Herkes onun tarafında, benim başım dertte

Trabzon’un Maçka ilçesinde yaz tatilini geçiren İstanbul Teknik Üniversitesi Afet Yönetim Merkezi ve Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'nun, evine dadanan ayı ile başı derde girdi. Pencerelere tırmanan, eve ve tarım ürünlerine zarar veren, ‘meteor’ adını verdiği bozayıyı görüntülemek için güvenlik kamerası taktıran Prof. Dr. Kadıoğlu, ''Sosyal medyada bakıyorum herkes ayının tarafında ama benim başım dertte dedi.

Haber 27-08-2021 11:17