Rachel Araz Haberleri

Ölümden döndü! Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi... Fenomen yaşadığı dehşet anları anlattı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Araz, başından geçenleri ‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum’’ diyerek takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 22-04-2024 08:50

Kocaman fiyonk giyen Rachel Araz davet tarzıyla sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya platformunda ürettiği özgün içeriklerle geniş bir hayran kitlesine sahip. Yaşam tarzı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen bu defa yeni yıl tarzıyla gündem oldu. Baştan aşağı kırmızı giyinen Rachel Araz kocaman fiyonk elbisesiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 26-12-2023 15:20

Rachel Araz’ın ultra lüks evi görenleri büyüledi! Ev değil şato gibi

Ünlü fenomen Rachel Araz tarzı ve gündelik yaşamıyla çok konuşulan isimlerden biri. Instagram hesabında yayınlandığı pozlarla beğeni toplayan Araz’ın evini görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin çalışanlarına ödediği para ise dudak uçuklattı.

Magazin 01-09-2023 16:20

Fenomen Rachel Araz isyan etti! 'Milyonlar beni tatmin etmiyor! İnsanları utandırmanızdan utandım'

6 Şubat Pazartesi günü Türkiye'yi korkunç bir sabaha uyandıran deprem felaketi sonrası, ünlü isimler peş peşe yas mesajları paylaşmıştı. Depremin 11. gününde takipçilerine içini döken Rachel Araz 'Geri dönüşü ve telafisi yok. Normal hayata dönmeyi kabul etmiyorum' dedi.

Magazin 17-02-2023 11:36

Rachel Araz

Rachel Araz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rachel Araz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenomen Rachel Araz evindeki 10 çalışana 250 Bin TL ödedi! Kazancı gündem oldu

Sami Kiresepi ile evli olan fenomen Rachel Araz kazancıyla gündeme geldi. Çalışanlarına ödediği iddia edilen maaşla adından söz ettiren ünlü fenomen 10 çalışana 250 Bin TL ödüyormuş. İddialara göre Araz'ın saray yavrusu gibi evinde her işe bakan bir yardımcı var.

Magazin 17-10-2022 15:23

Çok sevilen moda ikonu ünlülerin giydiği alt üst takımlara alternatifler

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla modaya yön veren ünlülerin ve influencerların üzerinde bu yıl, alt üst takımları sıklıkla görür olduk. Yılın en trend kıyafetleri haline gelen bu takımlar, "Kombinimi nasıl tamamlasam?", derdine son verip bütüncül bir şıklık ve rahatlık sunduğu için çoğu kişi tarafından da tercih edilmeye başladı. Moda ikonu ünlülerin paylaşımlarında yer verdiği çok ses getiren alt üst takımları sizin için seçtik. Gelin hangi ünlü nasıl bir takım tercih etmiş, birlikte bakalım.

Magazin 18-08-2022 13:22