Ramo Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Ramo Dizisi Haberleri

Ramo Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Ramo Dizisi Haberleri

BKM film imzası taşıyan televizyon dizisi Ramo, 2020 yılında yayımlanmaya başladı. Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun ve Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı Ramo’nun senaryosunu Birol Tezcan, Toprak Karaoğlu ve Seda Karaoğlu kaleme aldı. Drama ve aksiyon türünde bir dizi olan Ramo’nun başrollerinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum ve Mehmet Yılmaz Ak paylaşmaktadır. Dizinin ana karakteri olan Ramo, cesur ve haksızlığa dayanamayan bir yapıya sahip. Ailesi ile birlikte zengin bir ailenin yasadışı işlerini halletmekteler. Ancak Ramo, isyan eder. Patronun kızı ile arasında da bir yakınlaşma başlar. Ramo’nun tek amacı babasının öldürülmesine neden olan Cihangir’e ulaşmaktır. Bu doğrultuda dizi Ramo’nun başkaldırış hikayesini sunmaktadır.

Ramo Dizisi Haberleri

Aziz dizisinin Aziz karakteri kimdir? Murat Yıldırım kimdir? Murat Yıldırım kaç yaşında ve nereli?

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinde "Aziz Payidar" rolünü canlandıracak. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sunuculuk deneyimi de olan Murat Yıldırım, 2017-2019 sezonunda "Kim Milyoner Olmak İster?" adlı programın sunuculuğunu üstlendi. İşte detaylar...

Magazin 05-11-2021 19:33

Murat Yıldırım son haliyle gündem olmuştu! Sessiz video ile yanıt

Faslı eşi İmane Elbani ile Magazin Gazetecileri Derneği'nin (MGD) Altın Objektif Ödülleri gecesine katılan Murat Yıldırım’ın yüzündeki değişiklik gündem olmuştu. Yıldırım günler sonra kendisiyle ilgili iddialara sessiz bir video ile yanıt verdi.

Magazin 01-10-2021 17:13

Doğduğun Ev Kaderindir'in Cemile'si Elif Sönmez Aziz kadrosunda

Ramo’nun ardından bir süre dinlenen Murat Yıldırım Aziz isimli dizinin başrol oyuncusu olarak boy gösteriyor. Dizinin kadrosuna, son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Cemile rolüyle izlediğimiz Elif Sönmez de dahil oldu.

Magazin 26-09-2021 12:07

Esra Bilgiç kimdir, aslen nereli? Esra Bilgiç kaç yaşında ve eski eşi kimdir?

Ramo, Bir Umut Yeter ve Diriliş Ertuğrul gibi farklı dizilerde rol almış olan ve yakın süreçte 'Kanunsuz Topraklar' ismindeki yeni dizide rol alacak olan oyuncu Esra Bilgiç'in hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Esra Bilgiç kimdir, aslen nereli? Esra Bilgiç kaç yaşında ve eski eşi kimdir? İşte ayrıntılar...

Magazin 15-08-2021 20:33

Ramo'nun yıldızının kullandığı araç takla attı! İşte İlker Aksum'un sağlık durumu!

Başarılı oyuncu İlker Aksum, Adana'da kullandığı aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik kazası geçirdi. Aksum'un takla atan aracında hasar meydana gelerek hurdaya döndü. Öte yandan ünlü oyuncunun, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Magazin 29-05-2021 17:29

Murat Yıldırım, tam kapanma başlamadan önce ihtiyaç sahiplerine koli dağıttı

Son olarak Ramo dizisinde rol alan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, alkış toplayan bir harekete imza attı. Erzak kolisi hazırlayan oyuncu, kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Magazin 30-04-2021 20:30

Ramo neden final yaptı? Sevilen dizi Ramo neden bitti?

Show Tv'de yayınlanan sevilen dizi Ramo, final bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Pandemi öncesi 14 Ocak 2020 tarihinden beri yayında olan Ramo dizisi bugün 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle final yapacak. İzleyiciler Ramo neden final oluyor sorusunun yanıtını araştırmaya koyuldu. Peki Ramo neden final yaptı? Sevilen dizi Ramo neden bitti? İşte yanıtı...

Haber 16-04-2021 16:37

TV yayın akışı 16 Nisan 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

16 Nisan 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Akıncı, Son Yaz, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan TV yayın akışı...

Trend 16-04-2021 13:38

Ramo final yapıyor! | Ramo 16 Nisan günü son bölümü ile ekranlara veda ediyor

Ramo dizisi, Show TV’nin beğenilen yapımlarından biriydi. Ancak kanal ve yapım arasındaki karşılıklı anlaşmanın sona ermesiyle, sözleşme yenilenmedi. Bu sebeple Ramo dizisi geçtiğimiz haftalarda final kararını açıkladı. Ramo dizisi, bu akşam yayınlanacak 40. Yeni bölümü ile final yapıyor. Sevenlerine 16 Nisan akşamı son bölümü ile veda eden Ramo, saat 20:00’de Show TV’de yayınlanıyor.

Haber 16-04-2021 13:07

Ramo dizisi ekrana veda ediyor! İşte Ramo 40. ve final bölümü fragmanı

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo final yaparak ekrana veda ediyor. Murat Yıldırım'ın Ramo karakterini canlandırdığı dizinin ilk sezonu Adana'da geçmiş, ancak hikaye 2. sezonda İstanbul'a taşınmıştı. Yeni sezonda reytinglerde düşüş yaşayan Ramo için final kararı alındı. Ramo'nun 40. ve final bölümünden de çarpıcı bir fragman yayınlandı. Ramo'nun finalinde büyük patronları bitirmek için harekete geçen Ramo, İstanbul'daki mücadelesinde sona yaklaşıyor.

Magazin 14-04-2021 23:52

TV yayın akışı 9 Nisan 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

9 Nisan 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Nisan 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Akıncı, Son Yaz, Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 9 Nisan TV yayın akışı...

Trend 09-04-2021 12:13

Ramo'dan erken final kararı | Ramo ne zaman final yapıyor?

Ramo dizisinin birçok hayranı, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan final kararını araştırıyor. Dizinin iki yıllık sözleşmesinin son bulmasının ardından, yeni sözleşmenin yapılmaması sonucu Ramo, final kararı aldı. Ramo dizisinin 40. bölümü ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. Ramo 9 Nisan Cuma günü 39. Bölümü ile ekranlara geliyor.

Magazin 09-04-2021 11:46

Ramo 39. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sibel, Ramo'yu bulmak için Mazhar'ın karşısında!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 39. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Sibel ve bütün ailenin, ortadan kaybolan Ramo'yu bulmaya çalıştığı tanıtımda Ramo için Mazhar'ın karşısına çıkan Sibel, duydukları karşısında büyük bir yıkım yaşıyor. Peki Ramo yeni bölümde neler olacak? İşte Ramo 39. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 08-04-2021 21:29

Ramo 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Büyük patronlardan Ramo için infaz kararı!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 39. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Büyük patronların, Ramo ve ailesinin infaz kararını aldığı tanıtımda Ramo'nun içinde bulunduğu durumdan nasıl kurtulacağı büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 07-04-2021 22:11

Ramo'nun başrol oyuncusu Murat Yıldırım koronavirüs oldu

Ramo dizisiyle beğeni toplayan Murat Yıldırım da koronavirüse yakalandı. Murat Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?

Magazin 06-04-2021 13:58

TV yayın akışı 2 Nisan 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

2 Nisan 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 2 Nisan 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Akıncı, Son Yaz, Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 2 Nisan TV yayın akışı...

Trend 02-04-2021 12:30

Ramo final mi yapacak? Ramo ne zaman ve neden final yapıyor?

Show TV’de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Ramo, final kararı ile sevenlerini üzdü. Reytinglerde iyi giden Ramo dizisinin final yapacağı iddia edildi. Final sebebi olarak ise dizinin kanal ile olan 2 yıllık anlaşmasının bitmesi ve sözleşmenin yenilenmemesi öne sürüldü. Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç yer alıyordu. BKM’nin Show TV için çektiği Ramo’nun bayram öncesi ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Magazin 01-04-2021 10:11

Ramo 38. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tuzağa düşen Doğu ölecek mi? Ramo yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 38. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Doğu'nun tuzağa düştüğü aksiyon dolu tanıtımda Ramo, yardım etmek için hemen harekete geçiyor. "Ramo, Doğu'yu kurtarabilecek mi?" sorusunun yanıtı ise büyük bir merak konusu oluyor. Peki Ramo 38. bölümde neler olacak? İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 01-04-2021 02:22

Ramo 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo, Doğu'yu kurtarabilecek mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 37. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ramo'nun, büyük bir tehlikede olan Doğu'yu kurtarmak için harekete geçtiği tanıtımda Silahtar'ın dengeleri nasıl değiştireceği heyecanla bekleniyor. Ramo "Vaktimiz yok. Doğu'yu ya şimdi kurtaracağız ya da hiç" sözleriyle harekete geçiyor.

Magazin 31-03-2021 00:22

Ramo dizisine flaş transfer! Renan Bilek Ramo'ya katıldı!

Show TV'nin cuma akşamları izleyiciyle buluşan BKM imzalı iddialı dizisinin kadrosuna flaş bir transfer daha yapıldı. Usta oyuncu Renan Bilek sevilen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 28-03-2021 20:01

Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı izle, Ramo Kaptan'ın yanında şok edici manzarayla karşılaşıyor

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Ramo artık büyük patronların dünyasına giriş yapmıştı. Peki Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 26-03-2021 15:58

TV yayın akışı 26 Mart 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

26 Mart 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Mart 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Akıncı, Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Mart TV yayın akışı...

Trend 26-03-2021 12:07

Ramo 37. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ramo çalınan paraların peşinde!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 37. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Ramo'nun büyük bir sorunla karşı karşıya olduğu tanıtımda Kaptan'ın yanına gittiğinde karşılaştığı manzara büyük bir merak konusu oluyor. Peki Ramo yeni bölümde neler olacak? İşte Ramo 37. bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 24-03-2021 23:41

Ramo 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo Sibel'e yapılanların intikamını alıyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 37. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Aksiyon dolu sahnelerin izleyenleri soluksuz bıraktığı tanıtımda Sibel'e yapılan yanlışı affetmeyen Ramo'nun düşmanlarına neler yapacağı merakla bekleniyor. İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Magazin 23-03-2021 02:18

Hülya Gülşen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ramo'daki Tezer Bilen kimdir?

Show Tv'nin fenomen dizisi Ramo'nun oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Hülya Gülşen dahil oldu. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı dizi izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Tezer Bilen karakteri ile diziye dahil olan Hülya Gülşen ise Ramo izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki, Hülya Gülşen kimdir ve nerelidir? İşte, Hülya Gülşen'in hayatı...

Magazin 23-03-2021 01:04

Ramo dizisine flaş transfer! Hülya Gülşen Ramo'da hangi rolde oynayacak?

Show TV'nin aksiyon dolu dizisi Ramo, usta oyuncu Hülya Gülşen ile anlaştı. Gülşen, sevilen dizinin kadrosuna görme engelli profesör rolü ile katılacak.

Magazin 22-03-2021 21:22

Ramo dizisi yeni bölüm fragmanı izle, Sibel'in başı belaya giriyor

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo Cuma akşamları izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Ramo daha önce öldürmüş olduğu Yıldırım ile karşılaşmıştı. Peki Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 19-03-2021 13:17

TV yayın akışı 19 Mart 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

19 Mart 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Mart 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Son Yaz, Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 19 Mart TV yayın akışı...

Trend 19-03-2021 12:10

Ramo 36. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sibel'in başı büyük belada! Ramo yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 36. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sibel'in Nehir'e meydan okuduğu heyecan dolu tanıtımda Ramo, Sibel'den aldığı telefonla büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Ramo, büyük bir savaşa girmiş ve planını gerçekleştirmeye çalışırken, Sibel'in başının belada olduğunu öğreniyor. Peki Ramo yeni bölümde neler olacak? İşte Ramo 36. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 19-03-2021 00:21

Ramo'nun başarılı oyuncusu Emre Kınay koronavirüse yakalandı! Emre Kınay'dan sağlık durumu açıklaması

Tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay koronavirüse yakalandı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı Ramo dizisinde rol alan ünlü oyuncu, testinin pozitif çıkmasıyla çekimlere ara vererek evde karantinaya girdi. Emre Kınay sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından da açıklama yaptı.

Magazin 18-03-2021 01:36

Ramo 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo'nun sorumluluğundaki paralar çalınıyor! Ramo yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ramo'nun sorumluluğunda olan yüklü miktarda paranın çalınması gerilimi artırırken, bu çarpıcı olaydan sonra Ramo ve Kudret'in arasında yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oluyor. Peki Ramo yeni bölümde neler olacak? İşte Ramo 36. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 17-03-2021 22:13

Ramo 36. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Ramo'dan büyük patronları yok etmek planı!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 36. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Sette yaşanan koronavirüs vakası nedeniyle ekrana bir hafta ara veren Ramo dizisi yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Heyecan dolu gelişmelerin sinyallerini veren Ramo'nun 36. yeni bölüm ön izleme sahnesinde, Ramo büyük patronları yok etmek için planını yapıyor.

Magazin 14-03-2021 22:24

Ramo bu hafta neden yok? Ramo final mi yaptı? Yeni bölüm tarihi ile ilgili açıklama!

Her Cuma Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Ramo’nun bu hafta yayınlanmayacağı bilgisi paylaşıldı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin hayranları ise “Ramo neden yok?” sorusunu araştırmaya başladı. Son bölümü 5 Mart Cuma günü yayınlanan Ramo, bu hafta televizyonda yayınlanmayacak.

Magazin 11-03-2021 13:14

Ramo dizisi hakkında flaş karar! Sevenleri üzülecek

Show TV'nin yeni sezonuyla da büyük ilgi gören dizisi Ramo da koronavirüs mağduru oldu. Murat Yıldırım'ın başrolündeki Ramo dizisi bu hafta yayınlanmayacak.

Magazin 09-03-2021 17:23

Ramo 35. son bölüm final sahnesi! Ramo'da Mazhar ve Şerif büyük patronlar arasında! Sistemde 3 büyük patron var

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo 35. son bölümüyle nefesleri kesti. Ramo son bölüm final sahnesinde 3 büyük patron arasına seçilen Mazhar aynı zamanda Şerif'in de 3 büyük patrondan birisi olduğunu Ramo'ya söyledi. Ramo, Mazhar'ın da buna hak kazandığını duydu. Ramo durum karşısında şaşkınlığını gizleyemezken durumu bilmediğini ifade etti. Ramo son sahnede ise "Haydi işimize bakalım" sözleriyle patronlara mesajını verdi.

Magazin 06-03-2021 01:27

TV yayın akışı 5 Mart 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

5 Mart 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Mart 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Son Yaz, Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 5 Mart TV yayın akışı...

Trend 05-03-2021 11:44

Ramo yeni bölüm izle | Sibel Hasan'a gerçeklerle yüzleşmesini söylüyor

Show TV ile ekrana gelen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Ramo, 35. bölümü ile ekranlara geliyor. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Ramo ve Mazhar 'ın arasında oldukça gerilimli ve heyecanlı sahneler yaşanıyor. Bu da Ramo izleyicilerinin aklında "Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı" sorusunun oluşmasına neden oluyor. İşte Ramo'nun yeni bölüm fragmanı

Haber 05-03-2021 11:19

Ramo 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo ve Mazhar yüzleşmesi! Düşmanlık sürecek mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 35. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ramo ve Mazhar arasında gerilimin giderek yükseldiği tanıtımda masadaki dengelerin nasıl değişeceği büyük merak konusu oluyor. Diğer yandan Şerif'in de Ramo'yla ilgili bazı planları vardır. Ramo, Mazhar'la olan düşmanlığını devam ettirecek midir? İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 03-03-2021 23:54

Ramo'nun yıldızı Murat Yıldırım hakaretlere dayanamadı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Esra Bilgiç’le başrolünü paylaştığı Ramo dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Murat Yıldırım, sosyal medyadan eşi Imane Elbani ile ilgili yapılan hakaretlere böyle cevap verdi.

Magazin 03-03-2021 12:02

Kırmızı Oda ekrandaydı... 26 Şubat 2021 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

26 Şubat Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 26 Şubat Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 26 Şubat Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 27-02-2021 11:38

TV yayın akışı 26 Şubat 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

26 Şubat 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Şubat 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Son Yaz, Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Şubat TV yayın akışı...

Trend 26-02-2021 12:11

Ramo 34. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ramo ve Sibel sonunda evleniyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 34. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo'nun yeni bölümünde, Sibel ve Ramo evleniyor. Ramo ve Sibel evlerinde düzenlenen büyük bir kutlama ile dünyaevine giriyor. Diğer yandan ise Ramo, Mazhar'a gözdağı veriyor. Ramo'nun "İşin bitti Mazhar. Kaçabileceğin kadar uzağa kaç" sözleriyle Mazhar şoke oluyor. İşte Ramo yeni bölüm fragmanı ve konusu.

Magazin 26-02-2021 02:35

Ramo 33. son bölümde nefes kesen final sahnesi! Sibel'i kurtaran Ramo büyük patron Yıldırım'ı öldürdü!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo 33. son bölümüyle nefesleri kesti. Ramo son bölümde Sibel'in yaşadığını öğrenen Ramo, büyük patron Yıldırım'ın evini basan Ramo, Sibel'i almak için harekete geçti. Sibel'in evden çıkmasıyla birlikte istediğini ele geçiren Ramo büyük patron Yıldırım'ı öldürdü. Ramo artık İstanbul'da kaçınılmaz savaşı başlattı. İşte Ramo son bölüm final sahnesi ve özeti.

Magazin 20-02-2021 02:34

TV yayın akışı 19 Şubat 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

19 Şubat 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Şubat 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Son Yaz, Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 19 Şubat TV yayın akışı...

Trend 19-02-2021 11:36

Ramo 33. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Arıza'dan ayrılan Burak Demir Ramo dizisine katıldı! İşte yeni rolü

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 33. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ramo'nun "Bu gece kavuşacağız..." sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Sibel'i kurtarmak için ne yapacağı büyük merak konusu oluyor. Ramo dizisine, son olarak Arıza'da rol alan ünlü oyuncu Burak Demir de dahil oluyor.

Magazin 19-02-2021 01:46

Ramo 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mazhar'dan Ramo'ya Cemil'i öldürme emri!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 33. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ramo'nun iddialı sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Mazhar ve Şerif'e karşı neler yapacağı merakla beklenirken, Ramo'nun mücadelesinde heyecan giderek artıyor. Ramo'nun Mazhar'a "Düşman değiliz ama asla dost olmayacağız" sözleri dikkat çekiyor. Mazhar ise Ramo'ya Cemil'i öldürme emrini veriyor.

Magazin 16-02-2021 02:44

Ramo'da Sibel öldü mü? Ramo 32. son bölüm final sahnesinde Şerif bombası! Sibel ve Ramo'ya ne olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo 32. son bölümüyle nefesleri kesti. Ramo'da 'Sibel öldü mü?' sorusu da yanıt buldu. Ramo'nun öldü sandığı Sibel'in yaşadığı ve hastaneden Mazhar tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. Final sahnesinde ise Ramo intikam almak için Mazhar'ın karşısına çıktı. Diziye yeni katılan Emre Kınay'ın canlandırdığı Şerif ise bir yandan Sibel'i tutsak ederken diğer yandan ise Ramo'yu namlunun ucuna koydu. Peki Ramo ve Sibel'e ne olacak?

Magazin 13-02-2021 02:02

TV yayın akışı 12 Şubat 2021 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

12 Şubat 2021 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 12 Şubat 2021 Cuma akşamı Ramo, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Son Yaz, Akıncı, Seni Çok Bekledim ve Payitaht Abdülhamid programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 12 Şubat TV yayın akışı...

Trend 12-02-2021 12:14

Ramo 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ramo Mazhar'ı öldürecek mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun merakla beklenen 32. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ramo'nun hesabı kapatmak için Mazhar'ın karşısına çıktığı fragmanda gerilim giderek yükselirken, ikili arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Ramo "Kapatmamız gereken bir hesap var" sözleriyle Mazhar'a silahını doğrultuyor. Peki Ramo Mazhar'ı öldürecek mi?

Magazin 11-02-2021 22:35