Recep Yazıcıoğlu Haberleri

Tokat'ta 'Efsane Vali' zaferi! Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu seçimi kazandı, MHP'li seçmenler sokaklara çıktı

"Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerini kazandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu, büyük bir zafer elde etti. Oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu.

Haber 31-03-2024 22:24

MHP'de 'Efsane Vali' sürprizi! Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Belediye başkan adayı oldu

Çalışkanlığı ve yaptığı hizmetlerle bir döneme damga vuran ve "Efsane Vali" olarak bilinen Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, MHP'den Tokat Belediye başkan adayı oldu. Alınan kararı Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Haber 11-01-2024 12:04

Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu Aydın'daki kabri başında anıldı

Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu Aydın'daki kabri başında anıldı

Yurthaber 10-09-2022 19:34

GRAFİKLİ - Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerinden 19 yıl geçti

Görev anlayışı, çalışkanlığı ve halka yakınlığıyla sevgi toplayan merhum Vali Yazıcıoğlu, görev yaptığı yerlerde iz bıraktı - Valilik görevine başladığında "Türkiye'nin en genç valisi" unvanına sahip olan ve ilk görev yerinde "yılın bürokratı" seçilen Yazıcıoğlu'nun ismi birçok şehirde okullarda, hastanelerde, caddelerde ve köprülerde yaşatılıyor

Yurthaber 08-09-2022 11:25

Recep Yazıcıoğlu

Recep Yazıcıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Recep Yazıcıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun ismi 9 yıl görev yaptığı Erzincan'da yetişen çiçekte yaşatılıyor

EBYÜ Biyoloji Bölümü Botanik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Kandemir: - "Erzincan ile bütünleşmiş böyle kıymetli bir kişinin adının, yine sadece burada yetişen bitkide yaşatılmasını istedik. Bunun üzerine, ismi valimize ve çiçeğin şekline yakışsın diye Türkçe 'şah tülübaş' olarak da adlandırdığımız bitkiye, bilimsel olarak 'psephellus recepii' ismini verdik"

Yurthaber 11-09-2021 11:19

Recep Yazıcıoğlu kimdir? ‘Süper Vali' ölümünün yıl dönümünde anılıyor

Halkla yakınlığı ve çalışkanlığı ile tüm Türkiye’nin tanıdığı merhum Vali Recep Yazıcıoğlu, vefatının yıl dönümünde anılıyor. Halkla iç içe olması, sıra dışı tavırları, sıcaklığı, sportmen yönü yıllar geçse de unutulmayan Recep Yazıcıoğlu, gittiği her vilayette, ‘’Süper Vali’’ olarak tanındı.

Haber 08-09-2021 15:07

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nu vefatının 18. yılında oğlu anlattı:

Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu: - "Korkusuz bir adamdı. Vatandaşın, memleketin, ülkenin hayrına ne gerekiyorsa sakınmadan, korkmadan, 'koltuğumu, görevimi kaybederim' gibi bir endişesi olmadan mücadele eden birisiydi" - "Bence çok iyi bir siyasi figür olabilirdi. Siyaset bir taraftır. Siyasete girse taraf olacak mıydı, olmayacak mıydı bilemiyoruz. O dönem herkesin ortak değerlerinin sesi olacak insanlara ihtiyaç vardı"

Yurthaber 08-09-2021 11:02

Recep Yazıcıoğlu'nun rafting yapmasıyla duyulmuştu! Çal Kanyonu'ndan üzen görüntü: Tamamen kurudu

Denizli'de 2003 yılında dönemin valisi Recep Yazıcıoğlu'nun ilk kez rafting yapmasıyla gündeme gelen 'Kısık Kanyonu' olarak da bilinen, içinden Büyük Menderes Nehri geçen Çal Kanyonu, ilk kez kurudu. Çal Ziraat Odası Başkanı Haşim Çil, ''Artık bir gram su akmıyor. İlk kez böyle bir şey gördük. Büyüklerimizden bile böyle bir şey duymadık''dedi. Kanyonun kurumasıyla daha önce yüksek su seviyesi nedeniyle görülmeyen dev kayalar ortaya çıktı, balıklar öldü.

Haber 08-09-2021 10:49

Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu ölümünün 18. yılında anılıyor

Çalışkanlığı ve halka yakınlığıyla görev yaptığı her ilde iz bırakan Recep Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerinden 18 yıl geçti - Kardeşi Mustafa Sait Yazıcıoğlu: - "Gecesini gündüzüne kattı. Çalıştığı her yerde bu doğrultuda görev yaptı. Hem çalıştı hem üretti. Bunları da topluma mal etmeye çalıştı"

Yurthaber 06-09-2021 11:03