Reha Özcan Haberleri

Reha Özcan'dan seçim paylaşımı: Oy kullanmayacaktım ama şimdi...

'Üç Kız Kardeş' dizisinde rol alan Reha Özcan seçim paylaşımıyla dikkat çekti. Reha Özcan bakanların Murat Kurum'a desteğini görünce İmamoğlu paylaşımı yaptı.

Magazin 25-03-2024 09:12

Reha Özcan'dan bir kase çorba fiyatına tepki! Berna Laçin kayıtsız kalamadı

Üç Kız Kardeş dizisinin başarılı oyuncusu Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gittiği bir restoranda bir kase çorbanın 380 lira olmasına isyan etti. Artan fiyatlara tepki gösteren oyuncu, "Az çorba ile ekmek yedim. Bu olmaz ama ya" dedi.

Magazin 07-01-2023 15:51

Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan'ın kardeşini görenler inanamadı! Cennet Mahallesi'nin yıldızı çıktı

İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, İclal Aydın ve Berker Güven gibi isimlerin paylaştığı Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Üç Kız Kardeş dizisinde 'Sadık' karakterine hayat veren Reha Özcan'ın kardeşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 05-10-2022 12:35

Reha Özcan'a ne oldu? Reha Özcan iyi mi? Reha Özcan kimdir?

Reha Özcan gündemde yer alıyor. 'Suskunlar', 'Maral', 'Bizim Hikaye', 'Mucize Doktor' ve 'Seksenler' gibi dizileri ile tanınan Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Bir Garip Orhan Veli' oyununun ertelendiğini duyurdu. Oyuncunun başına talihsiz bir kaza geldi. Bunun üzerine Reha Özcan'ın hayranları hemen araştırmalara başladı. İşte Reha Özcan hakkındaki detaylar!

Haber 22-05-2022 16:01

Reha Özcan

Reha Özcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Reha Özcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü oyuncu Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı! Yürüyemiyorum

Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncusu Reha Özcan, turne için gittiği Burdur'da çoban köpeklerinin saldırısına uğradı. Bacağından yaralandığı için yürüyemeyen oyuncunun dün akşam gerçekleşmesi planlanan oyunu da haziran ayına ertelendi.

Magazin 21-05-2022 12:28

Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?

Üç Kız Kardeş sezon finali tarihi televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi 22 Şubat'ta Kanal D izleyicisiyle buluşmuştu. Reha Özcan, Berker Güven, Almila Ada ve İclal Aydın'ın başrollerini paylaştığı dizinin sıkı takipçileri, Üç Kız Kardeş sezon finali mi yapıyor? Üç Kız kardeş dizisi sezon finali ne zaman? Kaçıncı bölümde sezon finali yapacak? soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 11-05-2022 14:05

Reha Özcan kimdir? Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Serhat Özcan'ın kardeşi mi?

Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamanın ardından gündem oldu. Çıkan haberler sonrası, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide ailesine son derece bağlı bir postane müdürü olan Sadık karakterine hayat veren ünlü oyuncunun biyografisi merak konusu oldu. Peki Reha Özcan kimdir? Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Serhat Özcan'ın kardeşi mi? İşte detaylar...

Magazin 21-04-2022 14:12

Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor? Üç Kız Kardeş dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Kanal D'de ekrana gelen ve reytinglerde oldukça başarılı olan Üç Kız Kardeş dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Reha Özcan, İclal Aydın başta olmak üzere Özgü Kaya ve Almila Ada gibi pek çok genç isim de yer alıyor. Peki Üç Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor, hangi şehirde çekiliyor? İşte çekim yeri!

Magazin 23-03-2022 17:57

İki Kişilik Hırgür adlı tiyatro oyunu Enka Oditoryum'da sahnelendi

"İki Kişilik Hırgür" adlı tiyatro oyunu Enka Oditoryum'da sahnelendi

Yurthaber 23-02-2022 11:46

Üç Kız Kardeş 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Türkan ve Somer boşanıyor mu?

Kanal D'nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Çekimleri Ayvalık ve Cunda'da yapılan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Somer baba olacağını öğreniyor. Diğer yandan ise Türkan, Somer'den boşanmak istiyor.

Magazin 23-02-2022 02:19

Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan kimdir? Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterini canlandıran Reha Özcan merak konusu oldu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide ailesine son derece bağlı bir postane müdürü olan Sadık karakterine hayat veren Reha Özcan birçok dizi ve filmde oynadı. Peki Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan kimdir? Reha Özcan nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İşte usta oyuncu Reha Özcan'ın hayatı, biyografisi ve oynadığı yapımlar...

Magazin 22-02-2022 18:07

Üç Kız Kardeş 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisinin 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin çekimleri ise Ayvalık'ta yapılıyor.

Magazin 04-02-2022 02:33

Üç Kız Kardeş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kız Kardeş'ten ilk fragman yayınlandı

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı yapımı Üç Kız Kardeş dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya'nın başrollerde oynadığı Üç Kız Kardeş dizisinde birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi anlatılacak. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin çekimleri ise Ayvalık'ta yapılıyor.

Magazin 24-01-2022 02:41

Üç Kız Kardeş dizisi konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler?

Üç Kız Kardeş dizisi yakında ekranlarda olacak. Yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanacak olan Üç Kız Kardeş’in konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki çekimleri Ayvalık’ta yapılan Üç Kız Kardeş dizisinin konusu nedir? Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 11-01-2022 23:43

Ünlü oyuncu Reha Özcan'ın yeni dizisi belli oldu

Usta oyuncu Reha Özcan, yeni diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bizim Hikaye ve Mucize Doktor'un ardından Seksenler dizisinde de rol alan Reha Özcan, Kanal D'de yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 10-11-2021 01:08

Duyanlar şaşırıyor! Cennet Mahallesi dizisinin Selim’i Serhat Özcan’ın kızı da kendisi gibi oyuncuymuş!

Medya sektöründe oyuncu anne babaların çocuklarının da oyuncu olması alışılmış bir durum. Ancak bu hikaye biraz farklı. Cennet Mahallesi’nin Selim’i Serhat Özcan’ın kızı Hazal Özcan da meğer oyuncuymuş. Amcası Reha Özcan ve babası Serhat Özcan’ın izinden giden Hazal Özcan'ın hiçbir projede yer almamış olması ile dikkat çekti.

Magazin 07-11-2021 12:57

Seksenler dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Bir kahve istesen onu bile yapamaz bu kız

Seksenler dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Başrollerinde İlker Ayrık, Özlem Türkad, Reha Özcan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı "Seksenler" dizisinde Rukiye karakterine hayat veren Özlem Türkad'ın, oğlu Çağatay'ın herkesten habersiz evlendiği eşi hakkında "Bir kahve istesen onu bile yapamaz bu kız" dediği duyuluyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 01-07-2021 17:38

Seksenler dizisindeki Metin kimdir? Reha Özcan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte oynadığı diziler...

Reha Özcan araştırılıyor. Reha Özcan oyunculuk kariyeri boyunca birçok yapımda ve tiyatro oyununda rol almıştır. Oyunculuk hayatına tiyatro ile başlamıştır. Peki Seksenler dizisindeki Metin kimdir? Reha Özcan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte oynadığı diziler...

Magazin 24-06-2021 17:24

Seksenler dizisi nerede çekiliyor? Seksenler dizisinin oyuncuları kimdir?

Seksenler dizisi, 2012 yılından beri TRT 1 ekranlarında yayınlanan, sıcak bir aile dizisi olarak ekranlara geliyor. Severek izlenen dizinin başrollerinde usta tiyatrocu Rasim Öztekin de yer alıyordu. Rasim Öztekin’in üzücü vefatının ardından ise yeni sezona Fehmi karakteri olmadan devam edecek olan Seksenler dizisi, 24 Haziran Perşembe günü TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Magazin 24-06-2021 11:50

Seksenler dizisi geri dönüyor! | Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? İşte Seksenler dizisi yeni sezon tarihi!

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi, yeni sezonu ile geri geliyor. Rasim Öztekin’in vefatının ardından yerine kimin geleceği sıkça gündemde yer alırken, dizi yeni sürprizleri ile geri dönüyor. Seksenler dizisinin sezon tanıtımının yayınlanması ile beraber, dizinin yayın tarihi de beli olmuş oldu. Peki, Seksenler dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 08-06-2021 21:49

Seksenler yeni sezon tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.

Magazin 08-06-2021 10:18

Seksenlerde yeni Fehmi kim olacak? Rasim Öztekin'in yerine Reha Özcan mı geliyor?

TRT ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde usta oyuncu Rasim Öztekin’in vefatının ardından yeni Fehmi Baba karakteri belli oldu mu? Yapımcı ve senarist Birol Güven tarafından yapılan açıklamada dizinin yen, Fehmi rolüne hayat verecek olan ismin Reha Özcan olacağı tahmin ediliyor. İşte, ayrıntılar...

Magazin 25-04-2021 00:15

Usta Oyuncu Reha Özcan Seksenler kadrosunda

TRT1’in sevilen aile dizisi Seksenler’e usta oyuncu Reha Özcan katıldı. Reha Özcan son olarak Fox Tv’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde rol almıştı.

Magazin 22-04-2021 12:01