Rojda Demirer Haberleri Ve Son Dakika Rojda Demirer Haberleri

Rojda Demirer Haberleri Ve Son Dakika Rojda Demirer Haberleri

Rojda Demirer Ankara’da 12 Ağustos 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. Dizi film, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Kariyerine ilk olarak 1989 yılında radyo tiyatrosu yaparak başlamıştır. Girdiği sınavı kazandığı TRT Ankara Radyosu, Rojda Demirer’e başka kapıların da açılmasını katkı sağlamıştır. TRT’de çocuk dizilerinde yer almaya başlamıştır. Ayrıca Gazap Üzümleri, Küçük Karabalık, On İkinci Gece, Ayyar Hamza tiyatrolarında rol almıştır. Geniş Aile Komşu Kızı, KAOS – Örümcek Ağı ve Gönderilmemiş Mektuplar filmlerinde rol almıştır. 2021 yılına kadar toplam 18 dizi filmde rol almıştır. Bunlardan Sevgili Dünürüm, Melekler Korusun ve Geniş Aile ile izleyicilerini etkileyen oyunculuk göstermiştir. 2002 yılında gösterime giren Gönderilmemiş Mektuplar filmi ile Umut Vadeden Kadın Oyuncu, 2010 yılında Melekler Korusun’da canlandırdığı Esin karakterini En İyi Gençlik Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü almıştır

Rojda Demirer Haberleri

Son Nefesime Kadar'ın Gökçe'si Rojda Demirer'den bikinili poz!

Melekler Korusun, Geniş Aile, Alev Alev, Maraşlı gibi projelerde yer alan Rojda Demirer son olarak Son Nefesime Kadar dizisinde Gökçe rolüne hayat vermişti. 41 yaşındaki oyuncu, bikinili pozuyla genç kızlara adeta taş çıkarttı.

Magazin 29-05-2022 09:14

Oyuncu Rojda Demirer kasığına kadar yırtmaçlı pozunu paylaştı! Nazar boncuksuz gezme

Ekranların tanınan simalarından biri olan Rojda Demirer Melekler Korusun, Maraşlı, Kördüğüm gibi dizilerde rol almıştı. Ödüllü oyuncu Rojda Demirer'den, kasığına kadar yırtmaçlı poz geldi.

Magazin 21-04-2022 23:18

Son Nefesime Kadar final mi yapıyor? Son Nefesime Kadar dizisi neden bitiyor? Final bölümü ne zaman?

Son Nefesime Kadar final mi yapıyor? yapıyor sorunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İlk bölümü 23 Şubat Çarşamba günü FOX TV'de yayınlanan dizinin ömrü kısa oldu. Bu kapsamda Son Nefesime Kadar final mi yapıyor? Son Nefesime Kadar dizisi neden bitiyor? Final bölümü ne zaman? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte FOX TV'nin sevilen dizisi ile ilgili detaylar...

Magazin 17-03-2022 13:10

Son Nefesime Kadar dizisinin Gökçe'si Rojda Demirer kimdir? Rojda Demirer nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Son Nefesime Kadar dizisinin Gökçe'si Rojda Demirer izleyiciler tarafından merak edildi. Son Nefesime Kadar dizisi bu akşam FOX TV'de izleyici ile buluştu. Dizinin ilk bölümünü izleyenler Son Nefesime Kadar dizisinin Gökçe'si Rojda Demirer kimdir? Rojda Demirer nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? sorularının yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte Rojda Demirer'in hayatı, biyografisi ve oynadığı yapımlar...

Magazin 23-02-2022 21:24

Rojda Demirer

Rojda Demirer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rojda Demirer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Rojda Demirer bikinisinin ipini çözdü! Pozuna beğeni yağdı

Son olarak Maraşlı dizisinde rol alan güzel oyuncu Rojda Demirer tatil pozuyla hayranlarını mest etti. Rojda Demirer bikinisinin ipini çözüp güneşlendi.

Magazin 30-08-2021 14:08

Final yapan Maraşlı dizisinin Firuzan'ı Rojda Demirer, su altında şov yaptı

Final yapan Maraşlı dizisinde Firuzan karakteri hayat veren ünlü oyuncu Rojda Demirer, paylaştığı pozlarla takipçilerini mest etti. 40 yaşındaki Demirer, beyaz bikinisiyle denizin altında adeta dans etti.

Magazin 17-07-2021 02:21

Geniş Aile Komşu Kızı konusu nedir? Geniş Aile Komşu Kızı filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Geniş Aile Komşu Kızı filmi nerede çekildi?

Cüneyt İnay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Geniş Aile Komuşu Kızı filmi 2 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmiştir. Senaryosu ise Cüneyt İnay’ın üstlendiği Geniş Aile Komşu Kızı başrollerinde Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ paylaştı.

Trend 15-02-2021 13:36

Maraşlı ile olay olan Rojda Demirer kimdir? Rojda Demirer kaç yaşında, nereli? Rojda Demirer sevgilisi kim?

Bir süredir merakla beklenen Maraşlı dizisi ilk bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Birbirinden başarılı ve ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı Maraşlı dizisinde Firuzan karakteri de çok merak edildi. Rojda Demirer’in hayat verdiği Firuzan karakteri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Şimdi Rojda Demirer kimdir sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Rojda Demirer kaç yaşında, nereli? Rojda Demirer sevgilisi kim?

Magazin 12-01-2021 10:49

Rojda Demirer'den sevgilisi Ulaş Kıyak için romantik paylaşım

Oyuncu Rojda Demirer, karantina dönemini birlikte geçirdiği ve şimdi de tatil yaptığı voleybolcu sevgilisi Ulaş Kıyak'ın doğum gününü romantik sözlerle kutladı. Rojda Demirer paylaşımında, "İyi ki doğdun iyi ki birbirimizi bulduk bana yaşattığın her şey için çok teşekkür ederim. Birlikte nice senelerimize seni çok seviyorum" dedi.

Magazin 13-08-2020 02:43

Rojda Demirer: Son bir yıl için teşekkür ederim sevgilim

Oyuncu Rojda Demirer, sevgilisi Ulaş Kıyak ile birlikteliklerinin birinci yılını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Demirer, paylaşımına "Yaşadığımız son bir yıl için teşekkür ederim sevgilim, her saniyesi harikaydı. Seninle her şey o kadar kolay, o kadar eğlenceli ki bir saniyesini bile değiştirmek istemezdim" notunu düştü.

Magazin 01-07-2020 15:08

Rojda Demirer'in aşk kokan tatil pozu

Oyuncu Rojda Demirer, aşkı Ulaş Kıyak'la birlikte Ege sahili turuna çıktı. Demirer sevgilisiyle tekne pozu verdi.

Magazin 24-06-2020 12:23

Rojda Demirer ve Ulaş Kıyak aşk yaşıyor!

Güzel oyuncu Rojda Demirer sevgilisiyle birlikte verdiği bir pozu paylaştı. Takipçilerinden güzel oyuncuya beğeni yağdı.

Magazin 15-09-2019 15:16

Rojda Demirer: Dayatmalarda bulunmadan...

Oyuncu Rojda Demirer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisine gelen eleştirilere imalı bir tepkide bulundu.

Magazin 27-05-2019 13:40

Rojda Demirer'den estetik açıklaması: Ben bile inanamadım

Çarpışma isimli dizide 'eşini aldatan kadın' rolündeki Belma karakterini, canlandıran Rojda Demirer, estetik yaptırdığı yorumlarına yanıt verdi.

Magazin 24-12-2018 13:39

Çarpışma'daki sevişme sahnesinden sonra estetiksiz hali olay oldu

Show TV'nin başarılı dizisi Çarpışma'da sevişme sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Rojda Demirer'in estetiksiz hali sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-12-2018 13:57

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Çarpışma'ya bir ünlü isim daha katıldı! Çarpışma 1. bölüm yeni fragmanı izle

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Çarpışma'ya bir ünlü oyucu daha katıldı. Ay Yapım'ın geçen yıldan beri üzerinde çalıştığı Çarpışma dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Rojda Demirer de katıldu. Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisi ne zaman başlayacak? Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu hangi rolde oynuyor? İşte Çarpışma dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm yeni fragmanı.

Magazin 11-11-2018 20:09

Rojda Demirer'in estetiksiz halini gören gözlerine inanamıyor

En son Adı Efsane dizisinde rol alan Türkiye'nin en güzel kadın oyuncuları arasında gösterilen Rojda Demirer'in estetiksiz halini gören büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

Magazin 18-08-2017 16:53

Rojda Demirer ve Mehmet Dinçerler aşkı belgelendi

Adı Efsane dizisinde Seçil karakterine hayat veren Rojda Demirer, işadamı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı.

Magazin 06-05-2017 10:29

'Adı Efsane' Kanal D'de başlıyor

Kanal D, efsane olmaya aday bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerini Rojda Demirer, Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın paylaştığı 'Adı Efsane' çok yakında başlıyor.

Magazin 26-11-2016 15:40

Rojda Demirer dağa kaçtı

Bodrum'da tatilini sürdüren Rojda Demirer, objektiflere yakalanmamak için dağlık alana kaçtı ama yine de görüntülenmekten kurtulamadı.

Magazin 08-08-2016 08:18

Rojda Demirer köşe bucak kaçtı

Dizi ve sinema oyuncusu Rojda Demirer Bodrum Yalıkavak'ta X beach'te arkadaş grubuyla birlikte tatil yaparken görüntülendi.

Magazin 05-08-2016 11:17

Acil Aşk Aranıyor'da şok ayrılık

Ünlü oyuncu Rojda Demirer instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla önümüzdeki sezon Acil Aşk Aranıyor kadrosunda yer almayacağını belirtti.

Magazin 28-07-2015 14:16

Acil Aşk Aranıyor Sezon Finali Fragmanı

Ayla Berzan tarafından, Nisan Sinan tarafından yaşadığı hayal kırıklığının etkisinden çıkamamıştır. Nisan Ayla'nın da etkisiyle Sinan'la hemen barışmama kararı alır. Her ne yaparsa yapsın etkilenmeyecek, kolay kolay affetmeyecektir. Sinan yapacağı evlilik teklifini düşünürken, Nisan onu kırgın bir tavırla karşılar. Sinan hem onun gönlünü almaya çalışacak, hem de evlenme teklifini gerçekleştirecek en özel ve romantik anı yaratmak için elinden gelen tüm imkanları kullanacaktır. Öte yandan Nisan'ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Yaralı Yüzlü Adam hapisten kaçmanın yolunu bulmuş, peşine düşmüştür. Acil Aşk Aranıyor sezon finaliyle 12 Temmuz Pazar akşamı saat 21:00'da Show'da...

Magazin 06-07-2015 11:22

Acil Aşk Aranıyor hayranlarına kötü haber

Show TV'nin sevilen romantik-komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor sezon finali yapıyor.

Magazin 06-07-2015 09:55

Acil Aşk Aranıyor 16. Bölüm Fragmanı

Nisan kendisini kaçıran Yaralı Yüzlü Adamın elinden Abidin sayesinde kurtulur. Artık Sinan'la arasında bir engel kalmamıştır. Nisan, Berzan'ın Ayla'ya evlenme teklif edeceğini öğrenince büyük bir planlama içine girer. Sinan'ı da bu romantik koşuşturmanın içine sürükleyecektir. Ayla Berzan'ın kendisine evlenme teklifi edeceğini tesadüfen öğrenir. Sürekli bu anı bekler, giyinir süslenir. Berzan için ortam hazırlamaya çalışır. En sonunda Berzan'dan beklediği ilgiyi bir türlü göremeyince umudunu yavaş yavaş kaybedecektir. Abidin, Berzan'ın evlenme teklifi organizasyonunun kendi restoranında yapılması için Nisan'ı ikna eder. Yardım edeyim derken yine her şeyi eline yüzüne bulaştıracak, aksilikler peşini bırakmayacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 05 Temmuz Pazar akşamı saat 21:00'da Show'da...

Magazin 01-07-2015 11:37

Acil Aşk Aranıyor 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yaralı Yüzlü Adam Nisan'ı, Sinan'a ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Sinan'a henüz kavuşan Nisan onu kaybetmek istemez ve uzak durmaya karar verir. Sinan'a zarar gelmemesi için ondan köşe bucak kaçmaya çalışacaktır. Ayla'nın lise arkadaşı Çiğdem küçük bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye gelir. Çiğdem Ayla'nın geçmişte ortaya attığı bir iddiayı ona hatırlatınca, Ayla Berzan'la olan ilişkisini saklamak zorunda kalır. Berzan Ayla'nın hareketinin altında kalmayacak, bu yalan oyununa kendisini de dahil edecektir. Abidin'in Nisan'la olan ilişkisinin yalan olduğunu öğrenen Hasan çok sinirlidir. Tam işkence edecekken şans eseri hayatını kurtarınca Abidin'e borçlanır ve restoranının işletmesini ona vermeye karar verir. Bu durum karşısında heyecanlanan Abidin, başına türlü türlü belalar alacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 28 Haziran Pazar akşamı saat 21:00'da Show'da...

Magazin 26-06-2015 12:25

Acil Aşk Aranıyor 15. Bölüm Fragmanı

Yaralı Yüzlü Adam Nisan'ı, Sinan'a ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Sinan'a henüz kavuşan Nisan onu kaybetmek istemez ve uzak durmaya karar verir. Sinan'a zarar gelmemesi için ondan köşe bucak kaçmaya çalışacaktır. Ayla'nın lise arkadaşı Çiğdem küçük bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye gelir. Çiğdem Ayla'nın geçmişte ortaya attığı bir iddiayı ona hatırlatınca, Ayla Berzan'la olan ilişkisini saklamak zorunda kalır. Berzan Ayla'nın hareketinin altında kalmayacak, bu yalan oyununa kendisini de dahil edecektir. Abidin'in Nisan'la olan ilişkisinin yalan olduğunu öğrenen Hasan çok sinirlidir. Tam işkence edecekken şans eseri hayatını kurtarınca Abidin'e borçlanır ve restoranının işletmesini ona vermeye karar verir. Bu durum karşısında heyecanlanan Abidin, başına türlü türlü belalar alacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 28 Haziran Pazar akşamı saat 21:00'da Show'da...

Magazin 24-06-2015 15:05

Acil Aşk Aranıyor 14. Bölüm Fragmanı

Yaralı yüzlü adam, Nisan ve Sinan'ı takip ederek dağ evine gelmiştir. Planları bu seferlik suya düşer ancak peşlerini bırakmayacaktır. Nisan ve Sinan romantik dağ evi tatilinden sonra birbirlerine karşı hislerini saklayamaz hale gelirler. Nisan her şey bu kadar iyiyken aralarına hiçbir şeyin girmesini istemez. Abidin'le olan sevgililik oyununa son vermeye karar verir. Ayla şeflik görevini çok ciddiye alır ve hastanede katı bir disiplin rüzgarı estirir. Bu durum, onun onuruna şeflik partisi hazırlayan Berzan'la aralarındaki iplerin gerilmesine neden olur. İkili iş ve aşk arasında zorlu bir sınavdan geçecektir. Abidin Nisan'ı bulma umuduyla çıktığı yolculukta yolu şaşırıp kaybolur. İstanbul'a dönene kadar gezdiği illerde türlü maceralar onu beklemektedir. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 21 Haziran Pazar akşamı saat 21:00'da Show'da...

Magazin 17-06-2015 14:30

Acil Aşk Aranıyor 13. Bölüm 2. Fragmanı

Nisan, çatıdan atlamak isteyen Kaan'ı kurtarmaya çalışırken dengesini kaybedip aşağı düşmüştür. Tedbir amaçlı açılan brandanın üzerine düştüğünden ciddi bir fiziki darbe almadığı anlaşılır. Sinan, Nisan'ın şoka bağlı olarak hafıza kaybı yaşadığının ortaya çıkmasıyla büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır. Abidin ise bu durumu fırsata çevirmekten geri durmayarak Nisan'ı kendisiyle evlenmesi için ikna etmeye çalışır. Sinan Abidin'e pabuç bırakmadan Nisan'ın hafızasını yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır. Murat yurtdışından aldığı başhekimlik teklifini kabul ederek hastaneden ayrılma kararı alır. Ayla veya Berzan'ı yerine şef olarak bırakmayı önerir. Murat her ikisine de çok güvendiğinden hangisinin yeni şef olacağına karar veremez, bu önemli kararı Ayla ve Berzan'a bırakmayı uygun görür. Aldıkları bu haberle şaşkınlığa uğrayan çift, kendilerini ilişkilerine gölge düşürecek tatlı sert bir rekabetin içinde bulacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 14 Haziran Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 11-06-2015 12:29

Acil Aşk Aranıyor 13. Bölüm Fragmanı

Nisan, çatıdan atlamak isteyen Kaan'ı kurtarmaya çalışırken dengesini kaybedip aşağı düşmüştür. Tedbir amaçlı açılan brandanın üzerine düştüğünden ciddi bir fiziki darbe almadığı anlaşılır. Sinan, Nisan'ın şoka bağlı olarak hafıza kaybı yaşadığının ortaya çıkmasıyla büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır. Abidin ise bu durumu fırsata çevirmekten geri durmayarak Nisan'ı kendisiyle evlenmesi için ikna etmeye çalışır. Sinan Abidin'e pabuç bırakmadan Nisan'ın hafızasını yerine getirmek için elinden geleni yapacaktır. Murat yurtdışından aldığı başhekimlik teklifini kabul ederek hastaneden ayrılma kararı alır. Ayla veya Berzan'ı yerine şef olarak bırakmayı önerir. Murat her ikisine de çok güvendiğinden hangisinin yeni şef olacağına karar veremez, bu önemli kararı Ayla ve Berzan'a bırakmayı uygun görür. Aldıkları bu haberle şaşkınlığa uğrayan çift, kendilerini ilişkilerine gölge düşürecek tatlı sert bir rekabetin içinde bulacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 14 Haziran Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 08-06-2015 14:48

Acil Aşk Aranıyor 12. Bölüm 2. Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 31 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 29-05-2015 10:47

Acil Aşk Aranıyor 12. Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 31 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 28-05-2015 11:49

Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm Fragmanı

Nisan, Abidin'le sürdürmeye çalıştığı sevgililik oyununu Sinan'ın öğrenmesinden kıl payı kurtulmuştur. Sinan bir kere daha Nisan ve Abidin'i birarada görmeye dayanamaz ve tüm sinirini Nisan'dan çıkarmaya başlar. Onu yok yere nöbete bırakır. Bu sırada Abidin rahat durmaz ve Hasan'a Nisan'la ilgili büyük bir yalan söyler. Bu yalan Nisan'ın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep olacaktır. Ayla ve Berzan'ın birbirlerine karşı giderek yumuşaması, aralarında barışın sağlanmasına neden olur. İkili yeni bir yakınlaşmaya doğru giderken, Berzan'ın yaptığı eğlenceli bowling planı, Ayla'nın içindeki kıskanç kadının ortaya çıkmasıyla sekteye uğrayacaktır. Bu sırada birbirinin peşi sıra hastaneye gelen ve şaşılacak şekilde birbirine benzeyen iki vakanın gizemini çözmek Nisan'a düşecektir. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 24 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 20-05-2015 14:44

Acil Aşk Aranıyor'a iki sürpriz isim

Show TV'nin sevilen dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Magazin 15-05-2015 16:13

Acil Aşk Aranıyor 10. Bölüm 2. Fragmanı

Nisan ve Sinan, mers virüsü şüphesiyle karantina altına alınan odada "belki de öleceğiz" duygusuna kapılarak, romantik bir yakınlaşma yaşamaktadırlar. Bu sırada test sonuçları gelir ve hastada virüs olmadığı ortaya çıkar. Ayla'nın talimatıyla hemen hastaneye gelen Abidin, sevgililik oyunu sürdürerek Nisan'ı bir kere daha Sinan'dan uzaklaştırmayı başarır. Sinan, Nisan'ı ne pahasına olursa olsun Abidin'e kaptırmama kararı alır ve izin günlerinde Nisan'ı lunaparka davet eder. Nisan, Ayla'nın tüm uyarılarına rağmen ondan gizli bu daveti kabul eder ve ikili lunaparkta eğlenceli, bir o kadar romantik bir gün geçirmeye başlar. Ayla ve Berzan'ın hala açık olan arası, Berzan'ın Ayla'yı akşam yemeğine davet etmesiyle biraz olsun düzelir. Fakat yemekte yaşayacakları büyük bir tartışma, ikilinin yeniden birbirlerinden kopmasına neden olacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 17 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 14-05-2015 16:33

Acil Aşk Aranıyor 10. Bölüm Fragmanı

Nisan ve Sinan, mers virüsü şüphesiyle karantina altına alınan odada "belki de öleceğiz" duygusuna kapılarak, romantik bir yakınlaşma yaşamaktadırlar. Bu sırada test sonuçları gelir ve hastada virüs olmadığı ortaya çıkar. Ayla'nın talimatıyla hemen hastaneye gelen Abidin, sevgililik oyunu sürdürerek Nisan'ı bir kere daha Sinan'dan uzaklaştırmayı başarır. Sinan, Nisan'ı ne pahasına olursa olsun Abidin'e kaptırmama kararı alır ve izin günlerinde Nisan'ı lunaparka davet eder. Nisan, Ayla'nın tüm uyarılarına rağmen ondan gizli bu daveti kabul eder ve ikili lunaparkta eğlenceli, bir o kadar romantik bir gün geçirmeye başlar. Ayla ve Berzan'ın hala açık olan arası, Berzan'ın Ayla'yı akşam yemeğine davet etmesiyle biraz olsun düzelir. Fakat yemekte yaşayacakları büyük bir tartışma, ikilinin yeniden birbirlerinden kopmasına neden olacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 17 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 13-05-2015 11:01

Acil Aşk Aranıyor 9. Bölüm Fragmanı

Nisan ve Sinan, asansörün çalışmasıyla mahsur kalmaktan kurtulurlar. Bu sırada Nisan, her ne kadar Sinan'dan etkilense bile, Ayla'nın yönlendirmesiyle Abidin'le kıskandırma oyununa tam gaz devam eder. Nisan, Abidin'le sevgili olmadığının ortaya çıkmaması için akla karayı seçerken, Sinan iyiden iyiye Nisan'ı kıskanmaya başlayacaktır. Ayla ve Berzan birbirine karşı son derece tavırlıdır. İkisi de geri adım atmaz ve karşılıklı inatlaşmaları suların bir türlü durulmamasına neden olur. Aralarındaki bu gerilim devam ederken bir hastayla, birlikte ilgilenmek durumunda kalmaları ikiliyi istemeden de olsa bir araya getirecektir. Hastaneye uykusuzluk şikayetiyle gelen yaşlı bir adam, uyurgezer çıkınca Nisan'a zor anlar yaşatır. Dedenin ortadan kayboluşu Nisan'ı yalancı durumuna düşürürken, Sinan'ı çileden çıkartacak, ikili kendilerini yine bir tartışmanın içinde bulacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 10 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 06-05-2015 10:24

Acil Aşk Aranıyor 8. Bölüm Fragmanı

Nisan, tango yarışmasında Sinan'la yaptığı büyülü dansın etkisinden çıkamamışken, Özge'nin hala aralarında olduğu gerçeğiyle bir kere daha yüzleşmek zorunda kalır. Sinan ise, Nisan'ın kıymetini iyice anlayarak Özge'den gitgide uzaklaşır fakat, Nisan'a beklenmedik bir misafirinin gelişiyle, Nisan için geç kalmış olabileceğini sorgulamaya başlar. Ayla, Berzan'ın ani bir şekilde Sınır Tanımayan Doktorlar'a katılarak Gine'ye gitmesinin şaşkınlığı ve üzüntüsü içerisinde, ondan haber almayı beklemektedir. Bu sırada oldukça şaşırtıcı bir sürprizle karşı karşıya kalır. Medyum olduğunu iddia eden bir kadın, bir takım şikayetlerle hastaneye gelir. Nisan'ı sözleriyle etkisi altına alan kadın, ona aşkının peşinden koşmasını tembihler. Nisan, kadını dinleyecek ve işlerin sarpa sarması sonucu kendini olmadık bir durumun içinde bulacaktır. Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 03 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 29-04-2015 15:38

Acil Aşk Aranıyor 7. Bölüm 2. Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 26 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 24-04-2015 14:36

Acil Aşk Aranıyor 7. Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 26 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 22-04-2015 13:49

Acil Aşk Aranıyor 6. Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 19 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 16-04-2015 15:47

Acil Aşk Aranıyor 5. Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 12 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 09-04-2015 14:10

Acil Aşk Aranıyor 4. Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 05 Nisan Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 02-04-2015 12:06

Acil Aşk Aranıyor 3. Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 30 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 27-03-2015 14:34

Acil Aşk Aranıyor 2. Bölüm Fragmanı

Acil Aşk Aranıyor yeni bölümüyle 22 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 19-03-2015 14:57

Acil Aşk Aranıyor 1. Bölüm Fragmanı

Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler. Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek. Acil Aşk Aranıyor ilk bölümüyle 15 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da Show'da...

Magazin 11-03-2015 09:42

Yedikule Hayat Yokuşu Final Bölümü Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu final bölümüyle 05 Kasım Çarşamba akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 03-11-2014 15:41

Yedikule Hayat Yokuşu 25. Bölüm Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu özetsiz yeni bölümüyle 29 Ekim Çarşamba akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 28-10-2014 10:09

Yedikule Hayat Yokuşu 24. Bölüm Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu özetsiz yeni bölümüyle 22 Ekim Çarşamba akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 17-10-2014 14:13