Rüzgar Aksoy Haberleri Ve Son Dakika Rüzgar Aksoy Haberleri

Rüzgar Aksoy Haberleri Ve Son Dakika Rüzgar Aksoy Haberleri

5 Ocak 1981 İstanbul doğumlu Rüzgar Aksoy, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu olan Aksoy, ilk oyunculuk deneyimini 2010’da Adanalı dizisi ile yaşamıştır. Afife Tiyatro Ödülleri’nde "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal / Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne sahip olan Aksoy, tiyatro oyunlarının yanında çeşitli film ve dizilerde de rol almıştır. Rol aldığı yapımlar arasında Serçe, Türkan, Karakol, Mesut Yar ile Burada Laf Çok, Annem Uyurken, Galip Derviş, Umutsuz Ev Kadınları, Ah Neriman, Kara Sevda, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Yüz Yüze, Koca Koca Yalanlar, Mesut Yar ile Laf Çok, Bir Zamanlar Çukurova, Ramo, Arıza bulunmaktadır.

Rüzgar Aksoy Haberleri

Ömer'in yıldızı Rüzgar Aksoy evlendi! Düğün pozlarına beğeni yağdı

Kuruluş Osman dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ve şimdilerde Ömer dizisinde rol alan Rüzgar Aksoy nikah masasına oturdu. Dansçı Yasemin Sancaklı ile evlenen Aksoy düğün pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 04-09-2023 15:39

Ömer dizisine Kuruluş Osman'dan bomba transfer! Gamze'nin eski eşine hayat verecek isim belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ömer dizisi pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran diziye geçtiğimiz haftalarda Kuruluş Osman'a veda eden başarılı oyuncu transfer oldu. Ünlü oyuncu dizide Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği Gamze karakterinin eski eşini canlandıracak.

Magazin 26-05-2023 16:12

Kuruluş Osman Turgut Bey nasıl öldü? Kuruluş Osman Turgut Bey kimdir? İşte hayatı ve ölümü

Kuruluş Osman dizisinde yer alan Turgut Bey karakteriyle ilgili detaylar dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizide Turgut Bey karakterine Rüzgar Aksoy hayat veriyor. Peki, Kuruluş Osman Turgut Bey nasıl öldü? Kuruluş Osman Turgut Bey kimdir? İşte hayatı ve ölümü...

Magazin 12-01-2023 00:16

Kuruluş Osman dizisi Turgut Alp kimdir? Rüzgar Aksoy kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, yeni sezona giriş yaptı. Projeye katılan yeni oyuncuların ardından kadrosu genişleyen dizide Turgut Bey'i kimin canlandırdığı ise merak ediliyor. Kuruluş Osman dizisinde Turgut Alp karakterine Rüzgar Aksoy hayat veriyor. Peki Kuruluş Osman dizisi Turgut Alp kimdir? Rüzgar Aksoy kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 13-10-2021 21:37

Rüzgar Aksoy

Rüzgar Aksoy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rüzgar Aksoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arıza dizisi 28. son bölümde şok ayrılıklar! Rüzgar Aksoy, Cavit Çetin Güner ve Dilara Aksüyek, Arıza dizisine veda etti

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza 28. son bölümüyle ekrana geldi. Tolga Sarıtaş'ın Ali Rıza rolünü canlandırdığı dizinin son bölümünde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Final yaparak ekrana veda etmeye hazırlanan Arıza'da Ali Rıza, İhtiyar'ın gerçek annesi olduğunu öğrendi. Arıza'da Balaban rolündeki Rüzgar Aksoy, Murat Ersoylu karakterine hayat veren Cavit Çetin Güner ve Füsun'u canlandıran Dilara Aksüyek, son bölümle birlikte diziye veda etti.

Magazin 29-03-2021 02:11

Rüzgar Aksoy, Balaban karakteriyle Arıza'ya katıldı! Arıza 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın merakla beklenen 21. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Arıza dizisinde dengeleri değiştirecek bir isim dahil olacak. Arıza'ya katılan sevilen oyuncu Rüzgar Aksoy farklı ve ilginç bir karakter olan Balaban'ı canlandıracak. İşte Arıza yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 05-02-2021 22:03

Ramo dizisinden Arıza'ya flaş transfer! Ramo'nun Halef'i Rüzgar Aksoy Arıza dizisine katıldı!

Show TV'de ekrana gelen, başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Arıza dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı. Son olarak Ramo dizisinde Halef rolünü canlandıran Rüzgar Aksoy, bu defa Arıza dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 29-01-2021 02:33

Bir Zamanlar Çukurova'ya flaş transfer! Hünkar'ın yeğeni Ercüment rolünü kim oynuyor?

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Bir Zamanlar Çukurova'ya yeni bir oyuncu katılıyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Hünkar'ın yeğeni Ercüment ortaya çıkıyor.

Magazin 23-04-2019 21:41