Saadet Özsırkıntı kimdir?

Saadet Özsırkıntı kimdir?

Saadet Özsırkıntı, 1990 yılında Adana’da dünyaya gelen Saadet Özsırkıntı, ilkokul ve lise eğitimini Özel Çağ Koleji’nde tamamladı. Ardından ise Koç Üniversitesi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde eğitim aldı. Dil eğitimi için İngiltere’ye gitti ve bir süre yurt dışında yaşadı. Türkiye’ye döndükten sonra ekranlarda yer almaya başlayan Saadet Özsırkıntı ilk olarak reklam projesinde yer aldı. Ardından ise kariyerine sunuculuk yaparak devam etti. İlk olarak TV 8 kanalında Dünya Listeleri Müzik programının sunuculuğunu üstlendi.

Survivor ve O Ses Türkiye programlarında yardımcı sunuculuk yaptı. Yetenek Sizsiniz’de ise kuliste yarışmacıların heyecanını paylaştı. 2015 yılında 3. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreninde, Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu ödülüne layık görüldü.

Saadet Özsırkıntı Haberleri

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı sarı mini elbisesiyle hayran bıraktı!

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programı ile dikkat çeken Saadet Özsırkıntı, son zamanlarda iddialı sosyal medya pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Magazin 11-09-2022 22:15

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı havuz başında mini elbiseli poz verdi!

Saadet Özsırkıntı, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programı ile dikkat çekti. Son zamanlarda ise sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 08-09-2022 23:33

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı önünü açarak poz verdi!

Saadet Özsırkıntı yetenek yarışması olan O Ses Türkiye'nin sunumunu yaparak tanındı. Son zamanlarda ise iddialı sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde yer aldı.

Magazin 19-08-2022 10:00

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı mini elbisesiyle görenleri büyüledi!

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programı ile tanınan Saadet Özsırkıntı, birbirinden iddialı Instagram pozlarıyla hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde konuşuluyor.

Magazin 22-07-2022 10:47

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı'dan mini elbiseli poz! Bu nasıl bir güzellik

Sosyal medya pozlarıyla gündeme gelmeye devam eden Saadet Özsırkıntı, dikkat çekici pozlarına tam gaz devam ediyor. Vücuduna oturan kombinlerle takipçilerinin beğenisini kazanan Saadet Özsırkıntı, bu defa mini elbisesiyle gündeme geldi.

Magazin 12-06-2022 14:39

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı'dan mini şortlu poz!

Jüri koltuğunda en son Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç gibi isimlerin yer aldığı popüler program O Ses Türkiye'de sunuculuk yapan Saadet Özsırkıntı, sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 24-05-2022 22:27

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kot kombiniyle poz verdi! Çok zarifsiniz

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programıyla adını duyuran Saadet Özsırkıntı ekranların tanınan simalarından biri oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saadet Özsırkıntı tarzını konuşturdu.

Magazin 22-05-2022 12:07

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kasığına kadar yırtmacıyla poz verdi! Su misali

Saadet Özsırkıntı, TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında sunucu olarak yer aldı. Bu programla adını duyuran Saadet Özsırkıntı Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 16-05-2022 10:37

Mini eteğiyle poz vermişti! O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı güzelliğiyle nefes kesti

Zaman zaman dekolteli pozlarını paylaşan Saadet Özsırkıntı Instagram'ı aktif olarak kullanan isimlerden biri. O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı, mini etekli pozlarının ardından güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 15-04-2022 19:30

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı havuz pozlarıyla takipçilerini mest etti!

TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışması O Ses Türkiye'de sunuculuk yaparak milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Saadet Özsırkıntı, Instagram hesabından paylaştığı havuz pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 17-03-2022 13:02

O Ses Türkiye güzeli Saadet Özsırkıntı cesur pozuyla sosyal medyayı salladı

O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı, mavi gömlekli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı. 31 yaşındaki sunucunun cesur pozuna, kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Magazin 14-12-2021 11:32

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı cesur tercihiyle Instagram'ı salladı!

Uzun yıllardır TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de sunuculuk yapan güzel sunucu Saadet Özsırkıntı, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özsırkıntı, bu defa kahverengi mini elbisesiyle beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 12-12-2021 09:17

O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı şıklığıyla göz kamaştırdı! Estetik yanıtı olay oldu

TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı, Instagram hesabından paylaştığı mini elbiseli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı. Özsırkıntı, bir takipçisinden gelen 'estetik' yorumunu da cevapsız bırakmadı.

Magazin 07-12-2021 10:32

O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı, mini elbisesiyle takipçilerini mest etti!

O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Ozsırkıntı, sosyal medya hesabından paylaştığı mini elbiseli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 28-11-2021 08:48

O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı göğüs dekolteli tulumuyla yaktı geçti!

O Ses Türkiye'nin güzel sunucusu Saadet Özsırkıntı, sosyal medya hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 22-11-2021 13:01

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı kaç yaşında ve nereli?

Jüri üyeliğinde Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un yer aldığı, sunuculuğunu ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye yarışma programının yeni sezonu başladı. O Ses Türkiye yarışmasının bir diğer sunucusu da Saadet Özsırkıntı. Özsırkıntı, O Ses Türkiye'de yarışmacılarla röportaj yapıyor.

Magazin 02-10-2021 22:07

Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz ve Saadet Özsırkıntı haberini duyunca... 'Bu ne hovardalık'

Cem Yılmaz ve Saadet Özsırkıntı ile ilgili haberleri gören Tuğba Ekinci'nin hedefinde Cem Yılmaz vardı. Ekinci bir paylaşım yaparak "Bu ne hovardalık kardeşim yuh bu kızlara" dedi.

Magazin 19-11-2020 09:56

Saadet Özsırkıntı’nın Cem Yılmaz'ın kulisinde... İşte o fotoğraf

Saadet Özsırkıntı’nın Serenay Sarıkaya'dan ayrılan Cem Yılmaz'ın kulisine gitmesi olay olmuştu. Gündeme bomba gibi düşen bu olayın fotoğrafı da ortaya çıktı. Taraflar aşk iddialarını ise sert dille yalanlamıştı.

Magazin 08-11-2020 08:42

Cem Yılmaz'dan takipçisine şok cevap! 'Sizi çıplak düşününce...'

Sunucu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşadığı öne sürülen komedyen Cem Yılmaz, iddialara sosyal medya üzerinden tepki gösterirken, bir takipçisinin yaptığı yorumu da cevapsız bırakmadı.

Magazin 06-11-2020 09:39

Cem Yılmaz ile ayrılan Serenay Sarıkaya'dan Saadet Özsırkıntı yorumu

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı bitmiş ve haberi de Yılmaz duyurmuştu. Etiler'de görüntülenen Sarıkaya, Cem Yılmaz ile adı aşk dedikodularına karışan Saadet Özsırkıntı hakkında konuştu.

Magazin 06-11-2020 09:13

Cem Yılmaz, Saadet Özsırkıntı'yla aşk yaşadığı iddialarına tepki gösterdi

Cem Yılmaz, O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşamaya başladığı iddialarına sert tepki gösterdi. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu ve benzeri aşk haberleri dedikleri şeyi, 2 gün sonra ‘büyük aşk bitti’ diye verme var bir de. Bitene kadar mücadeleye devam" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-11-2020 22:34

Saadet Özsırkıntı ve Cem Yılmaz aşk mı yaşıyor? Saadet Özsırkıntı'dan flaş açıklama

Defne Samyeli'den ayrılıp Serenay Sarıkaya ile sevgili olan Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde ayrılık haberini doğrulamıştı. Cem Yılmaz'ın şimdi de sunucu Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşadığı iddia edildi? Saadet Özsırkıntı'dan flaş açıklama geldi. Saadet Özsırkıntı kimdir, kaç yaşında merak konusu oldu.

Magazin 05-11-2020 10:55

Demet Özdemir sete mola verdi! Muhteşem üçlü yeniden bir arada!

TV 8 ekranlarının sevilen “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerine ara vermişti. 1 Haziran’da atılan normalleşme adımlarını fırsat bilen güzel oyuncu Demet Özdemir dizi çekimleri başlamadan kısa bir tekne tatili yaptı. Tekne tatilinde oyuncu Demet Özdemir’e yakın arkadaşları Rutkay Öziş ve Saadet Özsırkıntı eşlik etti. Tatilden dönen arkadaşlar bu seferde İstanbul’da bir araya geldi.

Magazin 24-07-2020 10:56