Saban Ayi Orucu Kac Gun Tutulur Haberleri

MUHARREM AYI ORUCU: Muharrem ayında kaç gün oruç tutulur, ne zaman bitiyor? Diyanet açıkladı!

Muharrem ayı orucu 19 Temmuz Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu ay, İslam peygamberi Hazreti Muhammed tarafından Allah’ın ayı olarak nitelendirilmiştir. Birçok kişi internette konya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Muharrem ayında kaç gün oruç tutulur? Muharrem ayı orucu ne zaman bitiyor?

Haber 2023-07-19 08:01:18

MUHARREM AYI ORUCU: Muharrem Ayı orucu ne zaman tutulur, bugün mü, kaç gün tutulur?

Muharrem Ayı orucu hakkında arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. Bu ay, İslam peygamberi Hazreti Huhammed tarafından Allah’ın ayı olarak nitelendirilmiştir. Öte yandan insanlık açısından büyük manalar ihtiva eden hicret bu ayda gerçekleşmiştir. Muharrem Ayı bu yıl 19 Temmuz Çarşamba günü itibarıyla başlamış bulunuyor. Peki, Muharrem Ayı orucu ne zaman tutulur? Muharrem ayı orucu bugün mü tutulmaya başlanır, kaç gün tutulur?

Haber 2023-07-19 07:26:38

ZİLHİCCE AYI NEDİR? 2022 Zilhicce ayı ne zaman? Zilhicce orucu nasıl tutulur? Diyanet İşeri Başkanlığı açıkladı!

Zilhecce ayı nedir? Kurban Bayramı için geri sayım sürerken Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından konu ile ilgili açıklamada bulunuldu. Müslümanlar için önemli olan bu ay için az bir süre kaldı. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin yaptıkları sorgulamalara devam ediyor. Peki 2022 Zilhicce ayı ne zaman? Zilhicce orucu nasıl tutulur? İşte ayrıntılar...

Haber 2022-06-23 08:33:37