Sadakatsiz Haberleri

Ünlü oyuncu Melis Sezen imaj tazeledi! Son haline yorum yağdı

Ekranların sevilen oyuncusu Melis Sezen imajını yeniledi. Açık tonlu saçtan koyu saça geçiş yapan Sezen son halini sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun son hali beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 07-03-2024 01:16

Marka yüzü olup milyonlar kazandı! Cansu Dere kazancını Boğaz manzaralı eve yatırdı

Ezel dizisinde canlandırdığı 'Eyşan' karakteriyle hafızalara kazınan Cansu Dere son olarak Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Asya' rolüyle ekranlarda yer aldı. Şimdilerde bir parfüm markasının yüzü olduğu söyleyen ünlü oyuncu Cansu Dere'nin bu anlaşmasından 10 milyon TL kazandığı öğrenildi. Ünlü isim bu kazancıyla Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşınarak Boğaz manzaralı bir ev tuttu.

Magazin 23-12-2023 10:10

Kıvrak dansıyla çok konuşulmuştu! Melis Sezen havuz başında poz verdi! Yorum yağdı

Gülcemal dizisinde 'Deva' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Daha önce Instagram hesabında yayınladığı dans videolarıyla gündem olan ünlü isim bu kez erkek arkadaşı Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı. Leopar bir bikini tercih eden ünlü güzele yorum yağdı.

Magazin 01-07-2023 19:21

Melis Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl kimdir, nereli, kaç yaşında? Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in yeni aşkı Atilla Bingöl'ün hayatı

Melis Sezen'in ünlü iş adamı Atilla Bingöl ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolleri paylaştığı Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncunun gizli aşkını Erol Köse ifşa etti. Peki, Melis Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in yeni aşkı Atilla Bingöl hakkında merak edilenler...

Magazin 30-04-2023 09:09

Sadakatsiz

Sadakatsiz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sadakatsiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ünlü iş adamıyla yakalandı! Ünlü oyuncunun gizli aşkı bakın nasıl ortaya çıktı

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin Güçlü karakteriyle hafızalara kazınan Melis Sezen'in gizli aşkı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu iş adamı Atilla Bingöl ile eğlenirken görüntülendi. Çiftin yakınlaştığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Erol Köse, Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün büyük aşk yaşadığını vurguladı.

Magazin 30-04-2023 08:17

Gülcemal'in Deva'sı Melis Sezen'in eski aşkını duyanlar kulaklarına inanamıyor! Meğer ünlü türkücü...

Melis Sezen, Fox TV'de yayınlanan Gülcemal dizisindeki Deva karakteriyle televizyon ekranlarına hızlı bir dönüş yaptı. Sadakatsiz dizisiyle adını duyuran oyuncunun özel hayatı da oldukça merak ediliyor. Eski sevgilileri mercek altına alınan Sezen'in eski aşkı ünlü bir türkücünün oğlu çıktı.

Magazin 13-04-2023 20:51

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'e yoğun ilgi! İspanyol hayranları peşini bırakmadı!

Melis Sezen, Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle adından epey söz ettirmişti. Başarılı oyuncu, Malaga Film Festivaline katıldı, hayranları ortalığı ayağa kaldırdı.

Magazin 19-03-2023 00:18

Melis Sezen sütyensiz pozlarını peş peşe paylaştı! Seda Sayan dayanamadı

Gülcemal dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor. Melis Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla görenleri mest etti.

Magazin 24-01-2023 16:21

Tamamen transparan giyen Melis Sezen gecede fırtına gibi esti!

Sadakatsiz dizisinden sonraki yeni adresi merak konusu olan güzel oyuncu Melis Sezen, Gülcemal dizisiyle ekrana döneceğini duyurdu. Katıldığı bir davette tamamen transparan bir elbise tercih eden Melis Sezen, iddialı tarzıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 21-01-2023 18:38

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen O Ses Türkiye'de! Melis Sezen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Melis Sezen, O Ses Türkiye yılbaşı özel programı öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer aldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde birbirinden ünlü isimler sahneye çıkıp şarkılar söyledi. Peki, Melis Sezen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-2023 04:46

Melis Sezen bikinili pozuyla akılları baştan aldı! Fiziğine yorum yağdı 'Sıcak kış'

Sadakatsiz dizisinden sonra herhangi bir projede rol almayan güzel oyuncu Melis Sezen, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerini büyüledi. Melis Sezen'in düzgün fiziğine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 26-11-2022 23:28

Güzel oyuncu Melis Sezen süper minili pozunu paylaştı! Ünlü isimlerden yorum yağdı

En son Sadakatsiz dizisinde rol alan güzel oyuncu Melis Sezen, bir ayakkabı firmasının reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Bordo bir elbise tercih eden Melis Sezen, takipçilerini büyüledi.

Magazin 08-11-2022 12:18

Milli voleybolcu Simge Aköz'ün sevgilisi ünlü oyuncu çıktı! Görenler şaşkına döndü

Türkiye Milli Voleybol Takımı'ndaki başarılarıyla göğüs kabartan ünlü voleybolcu Simge Aköz, yalnızca kariyeriyle değil, özel yaşamıyla da merak uyandırıyor. Simge Aköz'ün sevgilisi kendisinden de ünlü bir isim çıktı.

Magazin 23-10-2022 10:12

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den bacak dekolteli paylaşım! Yere oturup poz verdi: Bu ne güzellik

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Dizisinin finali sonrasında Bali tatilinde soluğu alan ünlü isim, tatil paylaşımlarıyla takipçilerini büyülemişti. Sezen, bu defa bacak dekolteli bir paylaşımda bulundu.

Magazin 23-09-2022 09:23

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen yeni dans videosunu paylaştı! O anlar sosyal medyada viral oldu

Melis Sezen, başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk gibi oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz dizisinde Derin rolüyle olay oldu. Bu rol ile yıldızı parlayan Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Magazin 13-09-2022 22:11

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in göbek dekolteli doğa paylaşımına beğeni yağdı! Ateş gibi

Geçtiğimiz aylarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü isim, dizisinin finali sonrasında Bali tatilinde soluğu almıştı. Tatil paylaşımlarıyla takipçilerini büyüleyen isimden bu kez doğa paylaşımı geldi.

Magazin 08-09-2022 12:31

Cansu Dere'nin tatilde bikinili pozlarına bir yenisi! Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

Cansu Dere'nin tatil pozları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Ekranların sevilen ve güzel oyuncusu Cansu Dere, son olarak Sadakatsiz dizisinde Asya rolüyle karşımıza gelmişti. Sezonu kapatıp tatile çıkan Dere, tatilden nefes kesen pozlarını instagram hesabında paylaşıyor.

Magazin 14-08-2022 15:40