Sahin Sarsu Haberleri

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 2023-12-22 20:07:17

SANKO okulları eskrimde Türkiye finallerine katılacak

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Eskrim İl Birinciliği”nde SANKO Okulları sporcuları üç birincilik, bir ikincilik, iki üçüncülük ve bir dördüncülük derecesi elde etti.Gaziantep Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen yarışmada; SANKO Okulları sporcularından Ekin Asyalı “Epe Yıldız Kızlar Kategorisi” il birincisi, Eren Can “Epe Genç Erkekler Kategorisi”nde il birincisi, Berkay Sarsu “Epe Küçük Erkek Kategorisi” il birincisi, Setenay Sarsu “Epe Genç Kızlar Kategorisi”nde il ikincisi oldu ve 16 - 20 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Yurthaber 2020-02-14 09:43:08

SANKO Okullarından resim alanında büyük başarı

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Mizyal Sanat Müzesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “31’inci Uluslararası Çocuk Resim Yarışması”nda, iki altın, üç gümüş, dört bronz madalya ve 11 sergilenmeye değer eser ödülünü kazandı.25 ülkeden, 5 bin 800 resmin katıldığı serbest konulu resim yarışmasında, SANKO Okulları öğrencilerinden Mehmet Can Özyaşar 3-12 yaş kategorisinde, Ayşe Karaca ise 3-19 yaş kategorisinde altın madalya kazandı.Derin Aykan ve Elif Öztürk 3-12 yaş kategorisinde, Zehra Yelda Öztürk 3-19 yaş kategorisinde gümüş madalya, Nazerin İpek Söylemez ve Ecrin Yılmazlar 3-12 yaş kategorisinde, Dilara Sağır ve Elif Uzun ise 3-19 Yaş Kategorisinde bronz madalya ile ödüllendirildi.3-12 yaş kategorisinde İrem Aydın, Erdem Özuslu, Lara Çehreli, Ela Nur Özkeleş, Elif Ozansoy, Şahin Şakı, Elif Zeynep Tural ve Boğaçan Gürer, 3-19 yaş kategorisinde Setenay Sarsu, Lara Sakı ve Elif Neva Güner’in eserleri sergilenmeye değer eser ödülüne değer görüldü.SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin uluslararası resim yarışmasında elde ettikleri başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, öğrencilerini kutladı.

Yurthaber 2019-04-20 10:00:21

SANKO Okulları eskrimde de iddialı

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi tarafından düzenlenen “Gaziantep Okullar Arası Eskrim Yarışması”nda SANKO Okulları sporcuları çeşitli kategorilerde beş birincilik, üç ikincilik, iki üçüncülük ve bir dördüncülük dereceleri elde etti.Gaziantep Çok Amaçlı Spor Salonunda düzenlenen yarışmada SANKO Okulları sporcularından Barış İkidağ “Küçük Epe Erkek Kategorisi” il birincisi, Ekin Asyalı “Yıldız Flöre Kız Kategorisi”nde il birincisi, Koray Peltek “Yıldız Flöre Erkek Kategorisi”nde il birincisi, Setenay Sarsu “Genç Epe Kız Kategorisi”nde il birincisi, Alper Koçer “Genç Epe Erkek Kategorisi”nde il birincisi olarak büyük bir başarı sağladı.SANKO Okulları sporcularından Muzaffer Alp Konukoğlu “Küçük Epe Erkek Kategorisi” il ikincisi, Ayşegül Ener “Yıldız Flöre Kız Kategorisi”nde il ikincisi, A.

Yurthaber 2019-03-21 19:10:17

Yaralı Şahin’in yardımına genç veteriner koştu

Çıldır İlçe merkezinde ilçe sakinlerinden Necati Senemoğlu tarafından bahçesinde bulunan yaralı sahinin yardımına veteriner hekim Ali Yıldırım yetişti.Sebebi anlaşılamayan bir şekilde kanadından yaralan sahin Necati Senemoğlu´nun bahçesine de bir köşede dururken fark edildi.

Yurthaber 18-09-18 14:51

Yaralı Şahin’in yardımına genç veteriner koştu

Çıldır İlçe merkezinde ilçe sakinlerinden Necati Senemoğlu tarafından bahçesinde bulunan yaralı sahinin yardımına veteriner hekim Ali Yıldırım yetişti.Sebebi anlaşılamayan bir şekilde kanadından yaralan sahin Necati Senemoğlu´nun bahçesine de bir köşede dururken fark edildi.

Yurthaber 18-09-18 14:51

Srebrenitsa'daki soykırım kurbanlarının mezarları hazırlandı

Soykırımın 23'üncü yılında Potoçari Anıt Mezarlığı'nda toprağa verilecek kimliği belirlenen 35 kişinin mezarları kazılarak defin için hazır hale getirildi - Mezarlıkta, 11 Temmuz'da yapılacak toplu cenaze töreninde toprağa verilecek kurbanlardan en genci öldürüldüğünde 16 yaşında olan Vesid İbric, en yaşlısı ise 71 yaşında öldürülen Sahin Halilovic

Haber 08-07-18 18:05

39 Yıllık Evli Çifte Aynı Gün Kalp Ameliyatı

Tam 39 yıldır aynı yastığa baş koyan Sabiha-Fevzi Sarsu çifti aynı gün art arda kalp...

Yurthaber 12-02-16 10:19

Huzursuz Bacak Sendromuna Dikkat

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Ali Şan Sarsu, son günlerde huzursuz bacak...

Yurthaber 24-06-14 10:53

Yerköylü Ayakkabıcı 55 Numara Ayakkabı Yaptı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde ayakkabı yapan Ali Sahin, Sivas’ın Sivas’ın Sarkışla ilçesinden gelen sipariş üzerine 55...

Yurthaber 07-01-14 17:06

Kışın Bot İçerisinde Kalan Ayaklar Hastalığa Yol Açabiliyor

Düztepe Yaşam Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Alişan Sarsu, kış aylarında ayağın uzun süre bot içerisinde...

Yurthaber 17-12-13 14:39