Oyuncu Haberleri

Aras Bulut İynemli'ye bomba partner! Devrim Özkan’ın yerine o geldi

Öyle Bir Geçer Zaman ki, İçerde ve Çukur gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli şimdilerde yeni projesi Deha ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Devrim Özkan ile partner olacak Aras Bulut İynemli'ye yeni partner geldi.

Magazin

Teşkilat'ın yıldızı İlker Aksum'dan müjdeli haber geldi! Baba oluyor

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Kambur' karakteri ile adından söz ettiren İlker Aksum şimdilerde bambaşka bir heyecan yaşıyor. Geçen yıl haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu’yla nikah masasına oturan ünlü oyuncu baba olmaya hazırlanıyor.

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin

Özel hayat sorusunu açık açık cevapladı! Tuğba Özay sperm bankası itirafıyla şaşırttı

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu oldu. Cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yapan Özay, sperm bankası itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Magazin

Oyuncu

Oyuncu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Oyuncu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Melis Sezen peş peşe paylaştı! Balkon pozlarına beğeni yağdı

Oyunculuk kariyerine Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle başlayan Melis Sezen asıl çıkılını Sadakatsiz dizisindeki 'Derin Güçlü' karakteri ile yakaladı. Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Sezen şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı tatil karelerine beğeni yağdı.

Magazin

Nejat İşler ile yatak sahneleri çok konuşulmuştu! İlayda Akdoğan rol arkadaşını öve öve bitiremedi

Netflix'te yayınlanan Nejat İşler'in başrolünü üstlendiği "Kötü Adamın 10 Günü" filmindeki cesur sahneler uzun süre konuşulmuştu. Filme İşler'in genç oyuncu İlayda Akdoğan ile yatak sahneleri damga vurmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Akdoğan Bebek'te görüntülendi ve kendisine rol arkadaşı Nejat İşler sorulunca övmelere doyamadı.

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin

Burcu Özberk davet tarzıyla gündem oldu! Bir bakan bir daha baktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Özberk son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Ruhun Duymaz dizisinde ekranlarda yer almıştı. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran Özberk önceki akşam bir markanın davetine katıldı. Ünlü ismin davet tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin

Ayrıldıkları söylenmişti! İrem Sak basketbolcu sevgilisiyle görüldü! Evlilik sorulunca...

Komedi dizi projelerinin aranan ismi İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz'ın ilişkilerini sonlandırdıklarına dair iddialar geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ünlü çift yeniden birlikte görüntülendi.

Magazin

Üzerine hiçbir şey giymedi... Halle Berry Kedi Kadın'ın 20. yaşını böyle kutladı

2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Halle Berry şimdi de ikonik rolü Catwoman'ın 20. yaşını özel pozlarıyla kutladı. Ünlü ismin pozları kısa sürede gündem oldu.

Magazin

4'ncü kez evlenen Burak Sergen balayına doymadı! 26 yaş küçük eşiyle yeni rotası bakın neresi oldu

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 31 Mayıs'ta kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünya evine girmişti. 4'ncü kez evlenen ünlü isim balayı için İspanya ve Bodrum'u seçti. Aylardır yeni eşiyle tatilde olan Burak Sergen şimdi de rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Magazin

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin

Saçlarını kısacık kestirmişti! İlayda Alişan davet tarzıyla olay oldu

Hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile son dönemin en popüler isimlerinden biri olan İlayda Alişan geçtiğimiz günlerde imaj tazelemiş ve saçlarını kısacık kestirmişti. Yeni imajı ile bir davete katılan ünlü ismin ışıltılı tarzı çok beğenildi. İlayda Alişan'a bir bakan bir daha baktı.

Magazin

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Aslı Enver'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuya teklif gitti

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Babil gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Aslı Enver oyunculuğa annelik arası vermişti. Şimdilerde setlere geri dönmeye hazırlanan ünlü ismin partnerinin kim olacağı merak konusuydu. İddiaya göre yakışıklı oyuncu Engin Akyürek'e teklif gitti.

Magazin

Cenazeye katılmadığı için çok eleştirilmişti! Ebru Şahin eski rol arkadaşı Akın Akınözü'nü aramış...

Akın Akınözü'nün annesinin cenazesinde gözler Hercai'deki rol arkadaşı Ebru Şahin'i aradı. Ebru Şahin cenazede olmayınca sosyal medyada büyük tepki gördü. Oyuncunun neden cenazede olmadığı belli oldu.

Magazin

Boşanacakları söyleniyordu! Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel lüks tekneleriyle tatilde

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri çıkan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarındaki bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Son olarak bebek bekledikleri iddia edilen ünlü çift lüks tekneleriyle tatile çıktı. Zeynep Demirel'in paylaştığı o karelere kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin

'Yılın ilk aylarında boşanma rekoru kırıldı' dendi... Murat Akkoyunlu'ya mutlu evliliğin sırrı soruldu! Eşiyle diyaloğu güldürdü

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2023 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerinden yaptığı derlemeye göre, geçen yıl evlenen çiftlerin sayısı 565 bin 435, boşananların sayısı 171 bin 881 olarak kayıtlara geçti. Bu verilere göre yılın ilk üç ayında boşanma oranlarının arttığı kaydedildi. Boşanma oranlarındaki artış ünlü oyuncu Murat Akkoyunlu'ya soruldu. Mutlu evliliğin sırrını eşi açıkladı.

Magazin

Arda Güler ile pozu çok konuşuldu! Aşk Adası yıldızı Ekin Su'dan tatil pozları

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler ile poz verince adından söz ettirmişti. Ekin Su son olarak Bodrum'a tatile gelerek paylaşımlarda bulundu.

Magazin

Bülent Emrah Parlak sevgilisi Elit Andaç Çam ile konserdeydi! Eski eşi de oradaydı...

2015 yılında dünyaevine girip, 2020'de boşanan Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder bir konserde denk geldi. Bülent Emrah Parlak sevgilisi Elit Andaç Çam ile konserdeydi. Burcu Gönder'e ise eski eşi soruldu.

Magazin

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Leyla'sı Ebru Özkan imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği 'Leyla Türk' karakteri ile hafızalara kazınan Ebru Özkan şimdilerde yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti. Uzun saçlarını kısacık kestiren ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin

Gizem Karaca Konumuz huzur diyerek paylaştı! Lüks evi hayran bıraktı

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan oyuncu Gizem Karaca, evlilikten sonra İstanbul'dan ayrılarak Ege'de yaşamaya başlamıştı. Doğa ile iç içe yaşayan güzel oyuncu lüks evinden paylaşım yapınca beğeni topladı.

Magazin

Nilsu Berfin Aktaş tatil yaptığı yerleri tek tek saydı! Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi! En çok parayı bakın neye ödemiş

Son olarak başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş son dönemde hem özel hayatı hem de projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü rapçi Blok3 ile ayrılığı çok konuşulan Aktaş şimdi de 'Bodrum' yorumu ile gündem oldu.

Magazin

New York tarzı hiç beğenilmedi! Afra Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Son olarak New York'a giden Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı.

Magazin

Birce Akalay sette kaza geçirip apar topar hastaneye gitti! Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı

Mezarlık dizisinin çekimleri sırasında düşüp göğsünü zedeleyen Birce Akalay apar topar hastaneye gitti. Birce Akalay'ı sevgilisi Hakan Kurtaş yalnız bırakmadı.

Magazin

“Ortalıkta adam kalmadı” demişti! Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka aşk mı yaşıyor?

“Ortalıkta adam kalmadı” diyerek gündem olan Hafsanur Sancaktutan’ın yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. İddialara göre oyuncu Kubilay Aka’yla flört ediyor.

Magazin

En zor veda! Akın Akınözü annesinin cenazesinde ayakta durmakta zorlandı

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinde zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri sevenlerini de üzdü.

Magazin

Uzun süredir yurt dışında yaşıyor! Ceyda Ateş ve eşi Amerika'da restoran zinciri satın aldı

İş insanı Buğra Toplusoy ile evlenip Amerika'ya yerleşen oyuncu Ceyda Ateş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ateş ve eşi yeni bir yatırım yaptı ve Amerika'da restoran zinciri satın aldı.

Magazin

Cinsiyet değişimiyle çok konuşmuştu! Ses inceltme ameliyatı olan Meli Bendeli'nin son pozları gündemde

Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimiyle çok konuşulmuştu. Ses inceltme ameliyatı geçiren başarılı oyuncu son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin

Akın Akınözü annesinin ölümü sonrası paylaştı! Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim

Akın Akınözü annesinin ölümüyle yıkıldı. Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Akın Akınözü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim" ifadelerini kullandı.

Magazin

Seksenler'in yıldızı Erdem Baş Türkiye'yi terk etmişti! Yeni işi duyanları şaşırttı: İki aydır hayatım değişti

Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hayatına dair detayları paylaşan ünlü oyuncu yeni bir işe girişti ve bunu da sosyal medyadan paylaştı. Erdem Baş'ın yeni işi duyanları şaşırttı.

Magazin

Gözlerden uzakta yaşıyor! İclal Aydın hayatını böyle anlattı: Foça'nın bir köyünde yaşıyorum

Uzun zaman sonra bir programa katılarak ekrana çıkan oyuncu ve yazar İclal Aydın gözlerden uzakta yaşadığını anlattı. "Foça'nın bir köyünde yaşıyorum" diyen İclal Aydın yeni hayatında çok mutlu olduğunu da söyledi.

Magazin

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı

Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve oyuncunun yakınları katıldı.

Magazin

Tuba Büyüküstün Seda Bakan'a Ben seni tanımıyordum dedi! O anlar sosyal medyada tepki çekti

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan birlikle rol aldıkları Zeytin Ağacı dizisinin galasında boy gösterdi. Seda Bakan konuşurken Tuba Büyüküstün'ün sözünü keserek "Ben seni tanımıyordum" demesi sosyal medyayı salladı. Oyuncuya eleştiri yağdı.

Magazin

Metin Akdülger veda etmişti! Engin Öztürk, Sandık Kokusu'nun başrol oyuncusu oldu! İşte iddialı rolü

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Uğur Yücel, Serkay Tütüncü, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi isimlerin rol aldığı Sandık Kokusu'na bomba bir isim daha dahil oldu. Metin Akdülger'in yerine bakın hangi isim geldi.

Magazin

Melis Sezen, 21 Temmuz Oğlak Dolunayı'na hazır! Yine dansıyla adından söz ettirdi

21 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Oğlak Dolunayı etkileri merak edilirken güzel oyuncu Melis Sezen dolunayı dansıyla karşıladı. Sık sık yaptığı danslarla gündeme gelen Sezen yine dikkat çekmeyi başardı.

Magazin

Elçin Sangu ayakkabılarını kenara atıp Çerkes dansı yaptı! Düğünde herkes hayranlıkla izledi

Güzel oyuncu Elçin Sangu kuzeninin düğününde çıplak ayak Çerkeslerin yöresel oyunu olan 'Qafe' oynadı. Düğünde tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, becerisiyle sosyal medyada da alkış topladı.

Magazin

Ödediği kirayla gündemdeydi! Nuri Alço'dan şimdi de bu sözleriyle konuşuluyor: Rol icabı Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla seviştim ama...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço günlerdir gündemde. Ev sahibiyle mahkemelik olan Nuri Alço şimdi de açıklamalamasıyla konuşuluyor. Alço "Rol icabı Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla seviştim ama hiçbirine yan gözle bakmadım" dedi.

Magazin

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti! Acı haberi Zafer Algöz duyurdu

Birçok dizi ve filmde rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncu Zafer Algöz duyurdu. Adana'da yaşamını yitiren Kökkaya, 82 yaşındaydı.

Magazin

Ateş Kuşları'nın güzeli İlayda Alişan imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son dönemde hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile gündemden düşmeyen İlayda Alişan şimdi de yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti. Saçlarını kestiren güzel oyuncu son halini 'sevdiniz mi?' notu ile paylaştı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin

Zafer Algöz İSPARK otopark fiyatlarına isyan etti! 'Ev kirası gibi'

Son dönemde yaşanan fiyat artışları ve pahalılık ünlü isimleri de vurdu. Usta oyuncu Zafer Algöz İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK'a arka arkaya yaptığı otopark zamlarını duyunca isyan etti.

Magazin

İpek Filiz Yazıcı kardeşi ve kocasını paylaştı! 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' deyince olanlar oldu

İki sene önce Roma'da ani bir kararla dünyaevine giren Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Yazıcı bu defa son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşan ünlü isim 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' deyince sosyal medyada tepki çekti.

Magazin

Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak soluğu tatilde aldı! Sevgilisiyle denizde aşka geldi

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisinde Timur rolüne hayat veren Mehmet Yılmaz Ak dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu sevgilisiyle denizin ve güneşin tadını çıkarırken kameralara yakalandı.

Magazin

Love Island'ın şampiyonu Ekin Su Arda Güler'le bir araya geldi! O kare gündem oldu

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler'le bir araya geldi. Ünlü ismin spor salonundan paylaştığı kare kısa sürede gündem oldu.

Magazin

Beykoz’un İshaklı Köyü’ne çiftlik kurmuştu! İlker Ayrık şimdi de ticarete atılıyor

Geniş Aile dizisinde hayat verdiği 'Mürsel' karakteri ile hafızalara kazınan İlker Ayrık bir süredir şehirden uzakta sakin bir yaşam sürüyor. Beykoz’un İshaklı Köyü’nde çiftlik kurduğu bilinen ünlü oyuncu şimdi de ticarete atılıyor.

Magazin

Promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı... Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yeni aracı için kesinin ağzını açtı! Değeri dudak uçuklattı

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve her bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde alkollüyken direksiyon başına geçmiş ve promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı. Ünlü oyuncu o aracını satıp kendisine yeni bir otomobil satın aldı. Türkoğlu'nun yeni aracının değeri dudak uçuklattı.

Magazin

Çiçek Taksi'de oynamıştı... Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta yönetmeni Yıldırım Yanılmaz, bir süredir kaldığı Balıkesir Karesi Belediyesi'ne ait huzur evinde hayatını kaybetti. Acı haberi Yanılmaz'ın arkadaşı, sihirbaz Ferdinand Haralanbidu duyurdu.

Magazin

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızı usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ameliyat oldu! Hastane odasından paylaştı

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Hafize karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ayşenil Şamlıoğlu ameliyat masasına yattı. İki operasyon geçiren Şamlıoğlu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin

7 yıl sonra setlere dönüyor... Sinem Kobal'ın partneri belli oldu! Yakışıklı oyuncu ile başrolü paylaşacak

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenip iki çocuk dünyaya getirdikten sonra oyunculuğa ara veren Sinem Kobal şimdilerde ekrana dönmek için hazırlıklarını sürdürüyor. 7 yıldır setlerden uzak olan ünlü ismin yeni projesi ve partneri belli oldu. Sinem Kobal yakışıklı oyuncu ile başrolü paylaşacak.

Magazin