Şahmaran Haberleri

Serenay Sarıkaya bikinili doğum günü pozu ile nefes kesti! Ateş ediyor vay anam!

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Aile dizisinde Devin Akın karakterine hayat veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan 'doğum günü' paylaşımı geldi. Dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Serenay Sarıkaya, beyaz bikinili pozu ile görenleri büyüledi.

Magazin 01-07-2023 08:28

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Şahmaran dizisi hakkında suç duyurusu

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Netflix'te yayınlanan Şahmaran dizisi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Yazar Yonca Sencar, kendisine ait eserde yer alan karakterlerin ve ana temanın "Şahmaran" dizisinde kullanıldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Magazin 08-04-2023 16:47

Yılanla cinsel ilişki sahnesi olay olmuştu! Serenay Sarıkaya'dan vücudunu saran süper mini elbisesiyle sere serpe pozlar

Aile dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ve Şahmaran dizisindeki cesur sahneleriyle adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya vücudunu saran süper mini elbisesiyle sere serpe pozlar verdi. Güzel oyuncuyu gören Burak Deniz hemen yorum yaptı.

Magazin 04-02-2023 13:23

Cinsiyet değiştirince Şahmaran dizisine istenmemişti! Meli Bendeli neredeyse frikik veriyordu

Netflix’te yayına giren ‘Şahmaran’ dizisinde kendisine rol teklif edildiğini fakat etek giydiği için rolünün geri alındığını söyleyen oyuncu Meli Bendeli pozlarıyla dikkat çekti. Cinsiyet değiştiren Ahmet Melih Yılmaz adını da değiştirmişti. Meli Bendeli olarak hayatına devam eden oyuncu son tercihiyle neredeyse frikik veriyordu.

Magazin 02-02-2023 14:37

Şahmaran

Şahmaran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şahmaran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Netflix’in Şahmaran paylaşımına dizinin oyuncusundan tepki! Mahir Günşıray çok kızdı

Şahmaran’da oynayan Mahir Günşıray, Netflix’in sayfasında sadece Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’i ön plana çıkarılmasına en sonunda isyan etti. Mahir Günşıray'ın tepkisi sosyal medyada da gündemde.

Magazin 30-01-2023 12:09

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah'a flaş transfer! Şahmaran'ın karanlık karakteri Arun kadroda!

Fox Tv'nin iddialı projelerinden biri olan Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah'a flaş transfer gerçekleşti. Son günlerin en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Şahmaran'ın karanlık karakteri Arun'a hayat veren Mert Doğan Adım Farah'la izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

Magazin 28-01-2023 10:40

Ateşli sahneler ve çıplak halleri tepki çekmişti! Şahmaran tüm dünyada ne kadar izlendi?

Netflix'in Şahmaran dizisi, yayınlandığı günden itibaren gündemden düşmüyor. Dizide oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yılanla cinsel ilişki sahnesi, Burak Deniz'le seks sahnesi ve çıplak halleri uzun süre konuşulmuştu. Dizinin ne kadar izlendiği açıklandı.

Magazin 27-01-2023 15:07

Şahmaran'da Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in tutkulu öpüşme sahnesi gündem oldu!

Geçtiğimiz günlerde Netflix'te izleyici karşısına çıkan Şahmaran dizisi, oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Şahmaran dizisinde bu defa Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in tutkulu öpüşme sahneleri konuşuldu.

Magazin 25-01-2023 18:35

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli Şahmaran kadrosundan çıkarılmıştı! Bakın yerine kim oynamış

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteri ile hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdikten sonra adını Meli Bendeli yapmıştı. Bendeli, Netflix'te Mert Ramazan Demir, Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi kadrosundan etek giydiği için çıkarıldığını açıklamıştı. Bendeli’nin yerine gelen ismin kim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 25-01-2023 17:43

Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak? Şahmaran dizisi 2. sezon var mı, ne zaman yayınlanacak?

Şahmaran dizisi 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı, dizinin ilk sezonunu bir çırpıda izleyen seyirciler tarafından merak konusu oldu. Şahmaran dizisi internet dizi platformu olan Netflix'te yayınlanıyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı ve Adana'da çekilen Şahramaran dizisi oldukça ilgi gördü. Peki, Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak? Şahmaran dizisi 2. sezon var mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-01-2023 23:57

Şahmaran dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Şahmaran dizisinin hikayesi

Şahmaran dizisinin yayınlanması için geri sayım sona erdi. Yönetmenliğini Umut Turagay'ın üstlendiği, Senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı Şahmaran dizisinde, Serenay Sarıkaya, 'Şahsu' karakteriyle karşımıza çıkıyor. Birçok mitolojiyi içerisine alan ve Şahmaran efsanesini konu alan dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. İşte Şahmaran dizisi konusu ve detaylar...

Magazin 24-01-2023 13:12

Şahmaran'ın Maran'ı Burak Deniz beyaz küloduyla poz verdi! Paylaşıp hemen sildiler ama dalga konusu oldu

Şahmaran dizisinde Maran rolüne hayat veren oyuncu Burak Deniz dizide çırılçıplak halleriyle dikkat çekmişti. Deniz son olarak beyaz külodu ve çoraplarını giyip poz verdi. Yakışıklı oyuncu sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 24-01-2023 10:53

Murat Tolga Şen kimdir? 2. Sayfa konuğu Murat Tolga Şen'den Seranay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Netflix dizisi Şahmaran'a eleştiri!

Murat Tolga Şen, 2. Sayfa magazin programında Seranay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Netflix'in yeni dizisi Şahmaran hakkında eleştirilerde bulundu. 2. Sayfa'nın Instagram hesabında yapılan paylaşım sonrası Sinema ve TV Eleştirmeni Murat Tolga Şen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Murat Tolga Şen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 23-01-2023 09:25

Serenay Sarıkaya'nın Şahmaran dizisinde yılanla cinsel ilişki sahnesi olay oldu!

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu Şahmaran dizisi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyanın gündemine girdi. Dizide iç çamaşırlı halleriyle sık görünen Şahsu rolündeki Sarıkaya'nın yılanla cinsel ilişki sahnesi de olay oldu.

Magazin 23-01-2023 07:05

Şahmaran'ın Şahsu'sunun cinsel ilişki sahnelerinden sonra ayakları gündemde

Şahmaran dizisindeki 'Şahsu' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya'nın dizide yılanla cinsel ilişki sahnesi gündem olmuştu. Sarıkaya'nın dizinin bir sahnesinde dikkat çeken ayakları da sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 22-01-2023 14:05

Serenay Sarıkaya, Şahmaran galasında sesiyle büyüledi! Transparan kıyafetiyle çok konuşuldu, sahneye çıkıp şarkı söyledi

Serenay Sarıkaya’nın başrollerini Burak Deniz ve Mert Ramazan ile paylaştığı Şahmaran dizisi galasıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Siyah transparan kıyafetiyle geceye katılan Sarıkaya’nın tercih ettiği yılan detaylı takıları gündem olmuştu. Kıyafet seçimiyle çok konuşulan güzel oyuncu gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkarak Yıldız Tilbe’nin ‘Vazgeçtim’ şarkısını seslendirdi. Sarıkaya’nın performansı adeta kulakların pasını sildi.

Magazin 21-01-2023 09:31

7 ayda 25 kilo vermişti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in Şahmaran tarzına yorum yağdı: Yine kilo almış sanki

Fatih Terim'in kızı Buse Terim sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz yıllarda 7 ayda 25 kilo vererek dikkat çeken Terim, Şahmaran dizi galasındaki tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-01-2023 15:33

Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler, konusu uyarlama mı? Seranay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Şahmaran dizisi Netflix'te!

Netflix'in yeni dizisi Şahmaran bugün izleyicisiyle buluştu. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı dizi, dünya genelinde çok sayıda abonesi bulunan Netflix isimli popüler dijital platformda yerini aldı. Dizinin hikayesi, Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı Şahsu’nun annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gitmesiyle başlıyor. Peki, Netflix'in yeni dizisi Şahmaran konusu nedir? Şahmaran dizisi oyuncuları kimler?

Magazin 20-01-2023 14:06

Şahmaran galası gündemde! Mert Ramazan Demir'e Serenay Sarıkaya kol kanat gerdi

Şahmaran dizisinin galasında tarzıyla damga vuran Mert Ramazan Demir ve Serenay Sarıkaya arasındaki diyalog da gündem oldu. Mert Ramazan Demir'e sorulan özel hayat sorusunda güzel oyuncu hemen devreye girdi.

Magazin 20-01-2023 13:34

Şahmaran'ın Şahsu'su Serenay Sarıkaya galaya iddialı transparanıyla geldi

Serenay Sarıkaya'nın başrollerini Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Şahmaran dizisi Netflix'te gösterime girdi. Dizinin galası ise sosyal medyayı salladı. Sarıkaya galaya siyah transparanı ve yılan detaylı takılarıyla geldi. Gecede güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu ilerleyen saatlerde şarkı söyleyerek herkesi mest etti.

Magazin 20-01-2023 13:09

Şahmaran dizisi Netflix'te ne zaman yayınlanacak? Şahmaran hangi kitaptan uyarlama, konusu ne? İşte Şahmaran oyuncuları ve isimleri

Şahmaran dizisi için geri sayım başladı. Tanıtımları ile büyük dikkat çeken dizinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz paylaşıyor. Çevrimiçi yayın platformu Netflix'te yayınlanacak olan dizi Umur Turagay’ın yönetmenliğinde ve Pınar Bulut’un senaryosuyla hayata geçirildi. Peki, Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? Şahmaran hangi kitaptan uyarlama, konusu ne? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 17-01-2023 12:58

Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in rol aldığı Netflix Şahmaran dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Şahmaran dizisi internet dizi platformu olan Netflix'te yayınlanacak. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı ve Adana'da çekilen Şahramaran dizisinin konusu ve oyuncuları şimdiden sorgulanmaya başladı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Şahmaran dizisinin 2. fragmanı yayınlandı. Peki, Şahmaran dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in rol aldığı Netflix Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte dizi hakkında detaylar...

Magazin 05-01-2023 12:33

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Şahmaran konusu ne, oyuncuları kimler? Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde!

Netflix'in yerli yapımı Şahmaran için heyecanlı bekleyiş başladı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolde yer aldığı dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Şahmaran dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Şahmaran konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 19-12-2022 15:36

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'li Şahmeran'dan ilk fragman yayınlandı! Sevişme sahneleri çok konuşulacak

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, kadrosuyla dikkat çeken Şahmaran dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Efsanevi hikayeyi konu alan dizinin tanımın filmi yayınlandığı ilk andan itibaren büyük ses getirdi.

Magazin 23-11-2022 07:14

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Netflix'in yerli dizisi Şahmaran'ın yayın tarihi!

Seranay Sarıkaya'nın yeni dizisi Şahmaran, Netflix izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı yerli mitolojik dizinin fragmanı yayınlandı. Seranay Sarıkaya'ya başrolde Burak Deniz eşlik ediyor. Peki, Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler? Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Netflix'in yeni dizisi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 22-11-2022 14:26