Sahne Kıyafetleri Haberleri

Beyonce'ye bir bakan bir daha baktı! Kovboy tarzı sosyal medyayı salladı

Sahne performansıyla adından söz ettiren 42 yaşındaki Amerikalı yıldız Beyonce son paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından kovboy tarzıyla pozlarını paylaştı. Paylaşıma kısa süre içerisinde şarkıcının hayranları tarafından beğeni yağdı.

Magazin 05-04-2024 16:28

Şarkıcı Sıla sahne elbiselerini nereye bağışladığını açıkladı!

Sahne tarzlarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Sıla son olarak açıklamalarıyla gündeme geldi. Sıla sahne kıyafetlerini bağışladığı yeri açıkladı.

Magazin 01-03-2024 16:58

Güzellik sırrını açıklamıştı! Zeynep Bastık yüzünü buz dolu kaseye daldırdı

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündem olan şarkıcı Zeynep Bastık bu kez başka bir konuyla gündem oldu. Şarkıcı sosyal medya hesabından içi buz dolu kaseye yüzünü daldırdığı anları paylaştı.

Magazin 21-02-2024 12:08

Zeynep Bastık'ın iddialı elbisesiyle dans ettiği anlar sosyal medyayı salladı

Son dönemin en popüler şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Şarkıcı son olarak iddialı elbisesiyle yaptığı dansla gündeme geldi.

Magazin 14-02-2024 10:14

Zeynep Bastık doğal halini paylaştı! Sırrını soranlara yanıt verdi: 30'a geldik artık...

Son dönemin en popüler sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Şarkıcı son olarak doğal halini paylaştı. Bastık, doğal halinin sırrını soran takipçilerine yanıt verdi.

Magazin 12-02-2024 15:50

Ebru Yaşar eldiven üstüne milyonluk tektaş takınca sosyal medyanın diline düştü

Ebru Yaşar, hem sahne kıyafetleri hem de pahalı giyim tarzıyla sık sık gündem oluyor. Son olarak soğuk havada görüntülenen Ebru Yaşar eldiven üstüne taktığı tektaşıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 17-12-2023 10:45

Sözleriyle dikkat çeken Hadise'den açıklama geldi! Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçin o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, İrem Derici'nin konu hakkında yaptığı yorum üzerinden hem Ece Seçkine'e hem de konuya dahil edilen Aleyna Tilki'ye açıklama yaptı.

Magazin 12-12-2023 21:25

Zeynep Bastık ayna karşısında poz verdi! Herkes aynı yorumu yaptı

Son dönemin en popüler sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Ayna karşısında poz veren Bastık'ın paylaşımında zayıflığı dikkat çekti.

Magazin 03-11-2023 14:25

Edis de Kızılcık Şerbeti hayranı çıktı! Bakın kimden nefret ediyormuş

Şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Edis dün akşam Harbiye’de konser verdi. Edis’i izleyenler arasında Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman da yer aldı. Uzman’ı gören Edis “Nefret ediyorum ondan” diyerek dizideki sevmediği karakteri açıkladı.

Magazin 14-10-2023 12:24

Hadise cesur tarzını konuşturdu! İddialı pozları büyüledi

Çıkardığı şarkılar ve sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Hadise cesur pozlarıyla da ilgi odağı oluyor. Düzgün fiziği ile beğeni toplayan ünlü isim sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 14-10-2023 12:06

Erotik klibi olay olmuştu! Hadise şimdi de oryantal dansıyla sosyal medyayı salladı! Yorumları kapatıp paylaştı...

Özel hayatı, konser tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise, son olarak erotik klibiyle çok konuşulmuştu. Her yaptığı olay olan ünlü isim bu defa oryantal dansıyla gündem oldu. Hadise dans şovunu yorumları kapatarak paylaştı.

Magazin 11-10-2023 14:10

Gülşen'in ilginç detaylı pantolonu rüküş bulundu! Pantolonu çekmeyi unutmuş

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Gülşen sahne tarzıyla uzun süredir gündemde. Genellikle şık ama cesur seçimler yapan Gülşen bu sefer külot detaylı pantolonuyla rüküş bulundu. Gülşen'in ayrıca kalçasındaki çilek detayı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 05-10-2023 11:23

Ünlü türkücü Murat Kurşun Florya'daki dubleks evinin kapılarını açtı! Giyinme odası dikkat çekti

Dillere pelesenk olan şarkıları ve özel hayatıyla zaman zaman gündem olan ünlü türkücü Murat Kurşun, Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Florya'daki evinin kapılarını açan Murat Kurşun'un giyinme odası dikkat çekti.

Magazin 03-10-2023 09:34

Erotik klibi olay olmuştu! Hadise ilk kez itiraf etti! Gerçek aşkı tattığım ilk adam

Ünlü şarkıcı Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Son olarak yeni şarkısını yayınlayan ünlü şarkıcının erotik klibi olay olmuştu. Şarkı hakkında paylaşım yapan Hadise gerçekleri itiraf etti.

Magazin 02-10-2023 18:35

Bedia Akartürk kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuğu Bedia Akartürk kimdir? İşte şarkıları ve albümleri

MasterChef'in Denizli'de gerçekleşen çekimleri, programın 96. bölümü ile 22 Eylül Cuma akşamı ekranlara gelecek. Programa konuk olan Bedia Akartürk kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi sorular programın izleyicileri tarafından sorgulanmaya başladı. Peki, Bedia Akartürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuğu Bedia Akartürk'ün şarkıları ve albümleri...

Magazin 22-09-2023 20:39

Hadise pozlarıyla beğeni topladı! O detay dikkat çekti! Sence olmuş mu?

Çıkardığı şarkılar ve sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Hadise cesur pozlarıyla da ilgi odağı oluyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin çorapları dikkat çekti.

Magazin 20-09-2023 11:11

Hadise hayranını sahneye çıkardığı o anları paylaştı! Hepimiz çok özeliz ve...

Konserleri, aşk hayatı ve iddialı sahne kıyafetleriyle gündem olan Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Hadise son olarak başörtülü bir hayranını sahneye çıkardığı anları paylaşıp paylaşıma düştüğü notla dikkat çekti.

Magazin 17-09-2023 07:19

Demet Akalın Filenin Sultanları'nın tarifeli uçakla gelmesine isyan etti! Acun'u arasalardı yorumu gelince...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Milli voleybolcuların uçaktaki görüntülerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından Demet Akalın başarılı sporcuların tarifeli uçakla gelmesine tepki gösterdi.

Magazin 04-09-2023 14:49

Gülşen 30 Ağustos için İBB ile anlaştı! İşte sahne alacağı yer

Giydiği cesur sahne kıyafetleri yüzünden bir kesim tarafından sürekli ağır eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü isim adından sıkça söz ettiriyor. Gülşen son olarak İBB ile el sıkıştı. İBB'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda düzenleyeceği ücretsiz konser ve etkinliklerde Gülşen, Güneş, Yaşlı Amca, Jabbar gibi isimler yer alacak.

Magazin 24-08-2023 08:26

Beyonce'ye bir bakan bir daha baktı! Herkes çıplak sandı

Sahne performansıyla adından söz ettiren 41 yaşındaki Amerikalı yıldız Beyonce turnesiyle sık sık gündeme geliyor. Atlanta'daki sahnesinde iddialı bir seçim daha yapan şarkıcıya bir bakan bir daha baktı.

Magazin 14-08-2023 12:03

Bülent Ersoy Barbie akımına son noktayı koydu! Sosyal medyada yorum yağdı

Diva Bülent Ersoy, sahne tarzıyla olay oldu. Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Ersoy son konserine Barbie akımına uyarak çıktı. Akıma son noktayı koyan Ersoy, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-08-2023 16:47

Simge Sağın sahnede ağlamaya başladı! O anlar olay oldu

Ünlü şarkıcı Simge Sağın cesur sahne kıyafetleri ve muhteşem şarkılarıyla adından söz ettiriyordu. Icardi ile Aşkın Olayım şarkısını söylemesiyle uzun süre gündem olan şarkıcı Simge sahnede herkesin bir ağızdan şarkıyı söylemesi sırasında duygusal anlar yaşadı.

Magazin 27-07-2023 14:17

Melek Mosso'dan aşk pozları geldi! Herkes dövmelerine takıldı

Son dönemlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alan şarkıcı Melek Mosso, ekim ayında evleneceği sevgilisi Serkan Sağdıç ile tatil pozlarını paylaştı. Melek Mosso'nun kendisi gibi dövmeli sevgilisiyle tatil pozları çok konuşuldu. Mosso bir açıklamasında ”Annesi kapalı, kızı çıplak dediler ama annem benimle gurur duyuyor” demişti.

Magazin 20-07-2023 08:26

Burcu Güneş, 'teşhirci' dediği Gülşen'in transparanından giydi! Hande Sarıoğlu dayanamadı

Gülşen’e ‘teşhirci’ diyen şarkıcı Burcu Güneş, Gülşen’in sahne kostümünü klibinde kullandı. Bu detayı fark eden sosyal medya kullanıcıları Güneş'i topa tuttu. Hande Sarıoğlu da "Ben Işın Karaca’nın kızını bekliyorum" diyerek polemiğin kapılarını açtı.

Magazin 14-07-2023 10:29

İrem Derici sütyensiz pozuyla nefes kesti! Sahne tarzına beğeni yağdı

Survivor’ın eski sezon yarışmacılarından olan Atakan Işıktutan ile mutlu bir beraberlik yaşayan İrem Derici cesur sahne tarzıyla dikkat çekiyor. Çıkardığı şarkılar ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Derici sütyensiz pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 19-06-2023 17:10

Gülşen ezberleri bozdu! Sahne tarzı çok konuşuldu

Sahne tarzı ve açıklamaları ile sık sık gündeme gelen Gülşen dün akşam sevenleriyle buluştu. Kırmızı saçlarıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı bu defa farklı sahne kostümüyle dikkat çekti. Spor tarzı ile herkesi şaşırtan Gülşen'in kombinine yorum yağdı.

Magazin 10-06-2023 15:03

Transparan giyen Simge Sağın pozlarıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılan ve Icardi ile beraber şarkı söyleyen Simge Sağın son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Cesur sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren Simge transparan giyip dekolteli pozuyla büyüledi.

Magazin 06-06-2023 09:48

Zeynep Bastık sere serpe uzanarak poz verdi! İç çamaşırı gözükünce...

Son dönemin en popüler sanatçılarından biri olan Zeynep Bastık sahne performanslarının yanı sıra sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla da sık sık gündem oluyor. Son konserindeki kırmızı dekolteli tulumu olay olan Zeynep Bastık sere serpe uzandı. Ünlü ismin iç çamaşırının gözüktüğü pozu takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 27-05-2023 21:25

Kombin savaşları: Demet Akalın'dan Rihanna'ya pişti olan ünlüler! Hangisi daha iyi taşımış?

Ünlü tasarımcıların dokunuşlarıyla ortaya çıkan kıyafetleri hem yerli hem yabancı ünlülerin üzerinde görmek mümkün. Ayakkabıdan elbiseye, çantadan aksesuara birbirinin kopyası ürünler bir bakmışız Demet Akalın'ın, bir bakmışız Kylie Jenner'ın üzerinde! Peki, bu tasarımları hangi ünlüler daha iyi taşımış sizce? Gelin, aynı parçaları kullanarak farklı stiller yaratan ünlüleri birlikte yorumlayalım!

Magazin 26-05-2023 18:01

Transparan giyen Demet Akalın mini elbiseli poz verdi! “Nasıl tarz, nasıl farklı”

Birçok başarılı şarkıya imza atan Demet Akalın sahne kıyafetleri ve gündeme dair açıklamaları ile de adından söz ettiriyor. En son sahne için simsiyah uzun bir elbise tercih eden Akalın açıklamaları ile gündem olmuştu. Ünlü ismin son sahnesinde giydiği transparan kıyafeti olay oldu.

Magazin 09-05-2023 17:47

Photoshop'u abartan Deniz Seki'yi görenler tanıyamadı! Hadise sandım

Şarkıları ve sahne kıyafetlerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren Deniz Seki son fotoğrafı ile gündem oldu. Daha önce de 'fotoşop'u abarttığı için eleştirilen Seki’nin son halini görenler Hadise'ye benzetti.

Magazin 28-04-2023 10:40

Gülşen'in sütyensiz tarzı dikkat çekmişti! Bakın Amerika'dan kaç paraya getirtti

Ramazan Bayramı konserinde iddialı tarzıyla yine olay olan Gülşen sosyal medyayı salladı. Miley Cyrus'un elbisesine benzer bir elbiseyle sahnede şov yapan Gülşen'in bu tarz için ne kadar ödediği de ortaya çıktı.

Magazin 24-04-2023 13:36

Işın Karaca İstanbul'u terk etti! Tekrar dönmem

Şarkıcı Işın Karaca, son dönemde sahne kıyafetleri nedeniyle Gülşen'i hedef almasıyla gündeme geliyordu. Bir süredir gözlerden uzak olan Işın Karaca Boğaz'da görüntülendi. İstanbul'u terk eden şarkıcı "Tekrar dönmem" dedi.

Magazin 21-04-2023 07:33

Deniz Seki'den kötü haber!'Corona bitti sanıyorlar ama...'

Sosyal medya paylaşımları ve cesur pozları ile gündemden düşmeyen Deniz Seki'den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından hasta yatağında bir fotoğraf paylaşarak koronavirüse yakalandığını açıkladı. Takipçilerine de uyarılar yapan Seki, "Lütfen dikkat edelim, hala aramızda bu pis mikrop" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-03-2023 10:52

Hadise sütyensiz fotoğrafıyla büyüledi! Nefes kesen paylaşım

İş insanı Mehmet Dinçerler ile ayrılığı uzun bir süre konuşulan Hadise son paylaşımıyla olay oldu. Olaylı boşanmanın ardından sahnelere ara vermeden devam eden ve paraya para demediği konuşulan Hadise sütyensiz ve derin dekolteli paylaşımıyla adeta büyüledi.

Magazin 01-02-2023 15:32

Hadise’nin derin göğüs dekolteli ayna pozları sosyal medyayı salladı! “Ayna ayna söyle bana...”

Mehmet Dinçerler ile evliliğini bitirdikten sonra ünlü şarkıcı Hadise sosyal medyadan yaptığı iddialı paylaşımlara geri döndü. Konserinden önce kulisinde çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı iddialı göğüs dekolteli elbisesiyle poz verdikçe verdi. O anları takipçilerinin beğenisine sunan güzel şarkıcı hayranlarından tam not aldı.

Magazin 21-01-2023 08:26

Ece Seçkin kasığına kadar açtı! Kıyafetin üstü de altı da olay

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan şarkıcı Ece Seçkin'in son paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Son olarak Antalya'da konser öncesi paylaşım yapan Seçkin'in siyah iddialı tarzı dikkat çekti.

Magazin 19-01-2023 13:32

Simge Sağın minicik elbiseyle sahnede! Frikik vermeden nasıl dans ettin?

Ünlü şarkıcı Simge Sağın iddialı sahne kıyafetleri ile sosyal medyada gündeme gelmeye devam ediyor. Simge son olarak sahne için deri minicik bir elbise tercih etti. Simge'yi görenler "Frikik vermeden nasıl dans ettin?" yorumlarında bulundu. Şarkıcının rahat hareketleri de gözlerden kaçmadı.

Magazin 09-01-2023 09:12

Ceylan'dan cesur dekolte! Kırmızı elbisesiyle yaktı geçti

Son dönemde polemik konusu olan iddialı sahne kıyafetleri ile dikkat çeken kadın şarkıcılara Ceylan da katıldı. Derin göğüs dekolteli kırmızı elbisesi ile cesaretini konuşturan Ceylan'ın yılbaşı şıklığı sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-01-2023 15:59

Bu yıl O Ses Türkiye'de yoktu! Şarkıcı Hadise Kıbrıs'ta sahne aldı! Kıyafeti sosyal medyayı salladı

O Ses Türkiye Yılbaşı'nda bu sene yer almayan Hadise yeni yılda Kıbrıs'ta sahne aldı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, konser öncesi ayna karşına geçip çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü şarkıcı, göğüs dekolteli elbisesiyle ağızları açık bıraktı.

Magazin 01-01-2023 15:31

2022 yılında en çok konuşulan magazin olayları... İbrahim Tatlıses, Gülşen, Hadise ve dahası...

2022 yılında en çok konuşulan magazin olayları deyince akla hemen Hadise ve Gülşen geliyor. Hem sahne kıyafetleri hem de özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen iki şarkıcının dışında da elbette pek çok olay oldu. Kimi evlendi kimi boşandı, kimi güldü kimi ağladı... İşte 2022 yılında en çok konuşulan magazin olayları...

Magazin 30-12-2022 11:52

Defne Samyeli'yi transparanla görenler Kendall Jenner'ı hatırladı! Petek Dinçöz ise...

Hem aşk hayatıyla hem kızlarıyla hem de cesur tercihleriyle çok konuşulan Defne Samyeli, transparan tarzıyla dikkat çekti. Samyeli'yi görenlerin aklına ise Kendall Jenner geldi. Pek çok sosyal medya hesabı "Hangisine yakışmış" anketi yaparken Petek Dinçöz ise Samyeli'yi tanıyamadı.

Magazin 29-12-2022 13:38

Şarkıcı Simge Sağın'dan iddialı kıyafet! İki bacakta da dekolte

Gülşen ve Hadise’nin ardından Simge de iddialı sahne tarzıyla dikkat çekiyor. İki bacak dekoltesiyle ve dansıyla sahnede şov yapan Simge'yi görenler ikiye bölündü. Kimi Simge'nin tarzını beğenmedi kimi ise Simge'yi oldukça şık buldu.

Magazin 25-12-2022 14:05

Yalı Çapkını kararı şaşırmıştı... Defne Samyeli'den iddialı göğüs dekoltesi! Zaman geriye sarıyor sanki

Fenomen dizi Yalı Çapkını için gelen teklifleri kabul etmeyen ve Aldatmak dizisinin kadrosuna katılan Defne Samyeli adeta yıllara meydan okuyor. Siyah elbisesi ve iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Samyeli'yi görenler "Zaman onun için geriye sarıyor sanki" yorumları yaptı.

Magazin 04-12-2022 12:04

Olaylı boşanmadan sonra yaş kutlaması! Hadise'den iddialı seçim

Mehmet Dinçerler ile evliliğini kısa bir süre önce bitiren Hadise yeni yaşına havalı bir pastayla girdi! Olaylı biten evliliğiyle gündemden düşmeyen Hadise'nin derin dekoltesi de sosyal medyada gözlerden kaçmadı.

Magazin 23-10-2022 09:20

Gülşen'in çok beğenilen pembe sahne kıyafetine alternatif öneriler

Her giydiği ve her yaptığı gündeme bomba gibi düşen şarkıcı Gülşen, iddialı sahne kıyafetleriyle de son zamanlarda oldukça konuşulur oldu. Türkiye'nin moda ikonlarından biri olarak kabul edilen Gülşen, sahne tarzıyla bazı kesimlerden tepki alsa da büyük bir kitlenin de giydiği kıyafetlerin peşine düştüğü kesin. Eğer siz de Gülşen'in pembe elbisesine hayran kaldıysanız işte karşınızda alternatif olabilecek modeller!

Magazin 29-08-2022 15:52