Sakarya Meydan Muharebesi Haberleri

Zafere giden yolun ayak sesi: Sakarya Meydan Muharebesi

Başkomutan Mustafa Kemal komutasında 22 gün, 22 gece aralıksız devam eden Sakarya Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak kayıtlara geçti.

Yurthaber 23-08-2023 11:08

Sakarya Meydan Muharebesi'nde şehit olmuşlardı... 102 yıldır kayıp olan mezarlar bulundu

Sakarya Meydan Muharebesi'nde Tatlıkuyu çatışmasında şehit olan 250 neferin mezarı bulundu. Askerlerin 5. Kafkas Tümeni 13. Alay mensuplarına ait olduğu bildirildi. Protokol konuşmalarının ardından şehit mezarlarına bayrak dikildi ve şahide taşı yerine konuldu.

Haber 30-04-2023 20:23

Kılıçdaroğlu'nun 'Sakarya' sözleri gündem oldu! Tarihi savaşın yerini karıştırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sakarya temaslarında sarf ettiği sözler çok konuşuldu. Kentte düzenlenen CHP Grup Toplantısı'nda kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu, Sakarya Meydan Muharebesi'nin yapıldığı yeri karıştırdı. Kılıçdaroğlu, Ankara'nın batısında yapılan tarihi savaşa ilişkin, "Sakarya, Milli Kurtuluş Savaşı sırasında en kanlı mücadelenin verildiği bir kenttir. Sakarya Savaşı'dır, Sakarya galibiyetidir." ifadelerini kullandı.

Haber 13-09-2022 19:38

Sakarya Meydan Muharebesi

Sakarya Meydan Muharebesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sakarya Meydan Muharebesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümünü kutladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Sakarya Meydan Muharebesi'nin yıl dönümünü kutladı

Yurthaber 23-08-2022 14:49