Salako Filmi Haberleri

Salako konusu nedir, oyuncuları kimdir? Salako kaç yılında ve nerede çekildi?

Salako filmi bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak. Unutulmaz Türk filmlerinden biri olan Salako'nun başrollerinde Kemal Sunal ve Meral Zeren yer almıştır. Peki, Salako konusu nedir, oyuncuları kimdir? Salako kaç yılında ve nerede çekildi?

Magazin 15-08-2023 19:29

Salako'nun Emine'si Meral Zeren son haliyle şaşkına çevirdi! Gören tanıyamadı

1974 yapımı Salako filmi, Yeşilçam ekranlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Filmde, Kemal Sunal'ın partneri 'Emine' karakterine hayat veren usta oyuncu Meral Zeren'in yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 30-12-2021 00:26

Salako'nun Emine'si tanınmaz halde! Son hali inanılmaz

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Salako filminde 'Emine' karakterine hayat veren usta oyuncu Meral Zeren, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 17-09-2021 15:28

Türk sinemasının mihenk taşı! Unutulmaz Kemal Sunal filmleri

Yeşilçam denildiğinde pek çok kişinin aklına ilk olarak Kemal Sunal gelir. Vefatının 21. yıl dönümüne bir gün kala sevenleri tarafından bir kez daha anılan Kemal Sunal’ın unutulmaz filmlerini derledik. Kemal Sunal filmleri listesinden bir yapımla hafta sonunuzu renklendirebilirsiniz.

Trend 02-07-2021 14:02

Salako filmi nerede ve ne zaman çekildi? Salako filminin oyuncuları kimdir?

Başrollerinde Kemal Sunal, Meral Zeren ve İhsan Yüce gibi isimlerin yer aldığı Salako filmi, birçok izleyici tarafından oldukça beğeniliyor. Yeşilçam sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın rol aldığı film, 1974 yılında çekilmiştir. Daha öncesinde filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal, çok beğenilmiş ve ilk kez Salako filminde başrol olarak izleyici karşısına çıkmıştır.

Magazin 27-04-2021 12:15

Kemal Sunal filmleri: Türk sinemasının mihenk taşı

Türk sinemasının mihenk taşı olan Kemal Sunal’ın filmlerini eminiz ki hepimiz 10’dan fazla defa seyretmişizdir. Onlarca filmde rol alan aktörün en sevilen filmleri ile karşınızdayız. Kemal Sunal filmleri listesinden bir yapımla hafta sonunuzu renklendirebilirsiniz.

Trend 20-02-2021 11:10